חדש ומחפש המלצות

חדש ומחפש המלצות

קודם כל, היי אני חדש פה. לא נורא, זה עובר. אני דיי גרוע בלהגדיר סגנונות מוזיקליים, אבל לא מזמן (בטעות טוטאלית) הורדתי את הדיסק של Dream Evil, ודיי התמכרתי אליו. רציתי לשאול, אולי למישהו פה יש המלצות למשהו בסגנון? אני מחפש משהו בלי יותר מידי רעש ובלי קולות מרקיעי שחקים. משהו יחסית סולידי. אה, ובלי ביט ברייקים שלא במקום, זה יכול לשגע.

כי זה הרבה אנשים XD

וזה סתם מוזר שבכמה ימים האחרונים, הצטרפו בערך 3 או 4 אנשים מכלי נגינה. וחוץ מזה אני חושב שגם שירי קוראת סמויה, אבל אני לא בטוח.

מי זאת שירי?

ומה זה רע לך שבאים עוד אנשים? אגב, בכל הודעה כזאת, הגיטרות שאני מנסה למכור מתפרסמות שוב :)

אם אתה רציני...

ובאמת קונה מקוריים ופשוט רוצה אותם גם בMP3 על המחשב (כמוני
) אז... כדאי לך להשיג תוכנה בשם smart cd ripper pro שהופכת את כל הדיסק לMP3 ושומרת את כל המידע של השירים ויכולה גם למיין לתיקיות לפי בקשתך
הרבה יותר מהיר ונוח מלהוריד ו... לא מעודד את תעשיית הורדות המוזיקה. (בהנחה שלא היית ציני ויצאתי דפוק כמובן
) אם תרצה שלח לי מסר עם מייל ואני אשלח לך את ההתקנה של התוכנה

Gaius Octavius

New member
תלוי איזה דיסק של דרים איוול.

זו להקה שמתפתחת מוזיקלית מאוד במהירות. באלבום הראשון היא היתה פאוור טהור וכרגע היא די האבי. עוד כמה שנים הם כבר יהיו דת' ואחרי זה - ג'אז
בכל מקרה, תעזור לי כדי שאני אוכל לעזור לך - איזה אלבום?

Gaius Octavius

New member
המממ... זה השני אם אני לא טועה.

יותר פאוור/האבי, המ. אם כך, הייתי ממליץ לך על At Vance, Edguy וגם Sonata Arctica, סתם כי הם טובים

האחרון

כי הוא היה באתר שיש בו את מה שיוצא חדש, ולא יצא משהו אחריו (אני חושב)

שתקו כולכם! אני יודע על דרים איוול

הכי טוב. אז ככה, הדיסק שברשותך, The Book of Heavy Metal יצא לפני שנתיים, והוא האחרון. עכשיו, יש בו שירים שאפשר עוד איכשהו להחשיב פאוור כמו Into The Moonlight ובמיוחד Choosen Twice, כל השאר הם בדיוק הסגנון שעל שם הדיסק. האלבום הראשון והכי טוב (לטעמי), Dragonslayer, הוא פאוור על טוהרתו, אני ממליץ מאוד שתכנס למאמרים ולפינה שלי (הראשון בביקורת), ותקרא את הסיקור שלי על אלבום זה. הדיסק השני, Evillized, הוא גם מעולה והוא פחות או יותר שילוב מצויין בין הראשון לאחרון. להקות בסגנון? Firewind, הלהקה של הגיטריסט, וHammerfall שהם די מזכירים. וגם את Rob rock (סיקור על אלבומים משלושת הלהקות האלו תמצא גם בפינה שלי, אגב). אם תרצה עוד - תפנה אלי במסר או במסנג'ר.

למעלה