חדש ומחפש המלצות

McBlack

New member
קח ../images/Emo24.gif ותפסיק לקרוא לי משעשעתXD

חתיכת סאדיסט סוחט חיבוקים וחושב דברים לא לגמרי נכונים על משפטים שאני אומרת ואז עוד מעז לטעון שלפני שנה וחצי הייתי כותבת כמו פקצה בת 12!!!!!!!!!!!!!!!!11

Judass

New member
דיסקוגרפיה

Dream Evil-Dragon Slayer 2002 Dream Evil-Evilized 2003 Dream Evil-The Book Of Heavy Metal 2004 הם מה שנקרא היום - Euro Power Metal. כולם יצאו ע"י Century Media. כולם בערך באותה רמה , האחרון כנראה הכבד ביותר. יש סיכוי טוב שתאהב אותם. Judas

ממ דרים איוול../images/Emo99.gif

הם פאוור/האבי כך שאני מניחה שתאהב עוד להקות בסגנון כמו Helloween וhammerfall תנסה גם edguy וsonata arctica וברוך הבא לפורום

Judass

New member
מספר אלבומים בסגנון

X Wild-Monster Effect X Wild-Savage Land Sinner-Judgement Day Sinner-The End Of Sanctuary Running Wild-Black Hand Inn Running Wild-Pile Of Skulls Masterplan-s/t Iron Savior-Iron Savior Grave Digger-Knights Of The Cross Grave Digger-Excalibur Grave Digger-Tunes Of War Falconer-Falconer Demons & Wizards-Demons & Wizards Attack-The Secret Place Burning Point-Salvation By Fire Gamma Ray-Land Of The Free Gamma Ray-No World Order Gamma Ray-Somewhere Out In Space Headstone-Wings Of Eternity Heavenly-Dust To Dust Heavens Gate-Livin In Hysteria Heavens Gate-Planet E Labyrinth-Return To Heaven Denied Marauder-1821 Mesmerize-Tales Of Wonder Metalium-Hero Nation Rage-Ghost Rage-XIII Shadows Of Steel-Shadows Of Steel Sky Lark-After The Storm Stormwitch-Priest Of Evil Stormwitch-Dance With The Witches Stratovarius-Episode Wizards-The Kingdowm Wuthering Heights-Far From The Madding Crowd Judas

Judass

New member
הממ

אתה גאה בי? נראה לי אני צריך להיות גאה בך :). JUdas

לא לא לא, אני גאה בך :)

מותר גם לצעירים להיות גאים בבוגרים XD כמה זמן כבר אתה מכיר אותם? :)

Judass

New member
אגב

בלאד (הזמר הראשון) חזר ובאלבום שיצא עוד חודשיים שלושה - NORTHWIND הוא אמור לשיר. Judas

בלאד זה השם שלו? אתה בטוח? :S

וכן, אני יודע. פאק, לפני ההוצאה של הלאבום?! איך בדיוק? ודמט, אתה שומע אותם קצת יותר ממני ><

powermetal1

New member
זה שם המשפחה שלו יא אהבל ../images/Emo3.gif

חח חשבתי שזה בלייד בכלל....פאק לא חיכיתי בחיים שלי לאלבום כמו שאני מחכה לאלבום הזה.

טוב, יקח לי כמה שנים למצוא את כל זה

:X אבל אחלה! (תגיד, כמה זמן לקח לך לרשום את כל זה?)

ברשותך, הערה לי אליך

זה נורא נחמד לכתוב שמות של שלושים אלבומים, אבל יהיה יעיל בהרבה למקד את ההמלצות כדי שהאדם שביקש ושאר הפורום יוכלו באמת להשיג את המוזיקה וליהנות ממנה:)

מה בדיוק יש לו למקד?

הוא לא הולך וזורק את כל מה שהוא מכיר. בנאדם אמר סגנון, הוא אמר כל מיני אלבומים שהוא אוהב באותו הסגנון, או דברים שמאוד קרובים לזה לפחות. אז מה אם הוא מכיר הרבה XD

TarwenR

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

ממממ פאלקונר :] ומה זה כל הגיטרות בחתימה שלך??

למעלה