חדש וישן....

חדש וישן....

אני מפנה את תשומת ליבכם: בדיסק הכפול של מאנוס לואיזוס שיצא בשנת 2000 יש שיר מאוד מיוחד...(נ.ב כל הדיסק מומלץ...!) דיסק 1 שיר מס 5: 'אכו אנן קא פאנה' בביצוע של ארבניטאקי אם אני לא טועה... שפתאום הוא נקלט אצלי במיוחדותו: הוא מתחיל עם מכונת תופים בקצב של שבע שמניות עם צליל של 'דפיקות על פח גלי'...שנשמר לאורך כל השיר ממש לרקוד עם הנשמה ופתאום סולו בוזוקי בקצב אחר לגמרי...מעין אילתור מול צליל הקצב שברקע... והם משתלבים יחד החדש האלקטרוני עם הבוזוקי החם...החדש והישן רוקדים אחד עם השני... והשירה המיוחדת של שיר הנשמה הזה...ללקק את האצבעות מולץ כשאתם לבד ורוצים לרקוד לעצמכם...רק שהאדמה תפתח לרווחה ותיקח אותי פנימה...

F a d i

New member
זהו שהיא לא

וכמה חזק שלא תקפצי,תרקעי ברגלייך ותכרעי ברך ותתני לה מכות עם ידייך (הרי לזה מתכוון רוקד הזבקיקו כשהוא עושה את התנועות האלה...מדבר עם זה שמתחת לאדמה ועם האדמה ואומר "אני לא פוחד...תפתחייי!") (למען האמת אני מתקשה לרקוד זבקיקו על הלחן הזה) וזהו באמת ביצוע מיוחד לשירו של דאלאראס במקור וכאן זוהי צליגופולו שתהיי בריאה ותמשיכי להנות ממוזיקה טובה עוד הרבה שנים..היידה יאסו!

רגע, רגע...!!!

ילדים!...אתם חושבים שגמרתם את העבודה??? יש לכם יומים מנוחה מכדורגל... אם אפשר שכל אחד יעשה את עבודתו כרגיל בקודש: מי מתרגם....? מי מביא אנגלו יוונית? מי מביא קישור לשיר של דאלארס? ומי מביא לבסוף קישור לביצוע הזה? להנאת כולם...יללה לעבודה נ.ב. יש לי לפעמים סבלנות...(היום לא)

F a d i

New member
ולפני שיהיה מאוחר מדי

בבקשה: Έχω έναν καφενέ/יש לי בית קפה Μουσική: Μάνος Λοίζος/לחן:מאנוס לואיזוס Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος/מילים:לפתריס פאפאדופולוס Έχω ένα καφενέ/יש לי בית קפה στου λιμανιού την άκρη/בקצה הנמל τον έχτισε το δάκρυ/בנתה אותו הדמעה αυτών που μένουνε/של אלה שנאשרים* και περιμένουνε/ואלה שמחכים Έχω ένα καφενέ/יש לי בית קפה που ακούει όλο τα ίδια/ששומע הכל אותו דבר για βάρκα και ταξίδια/אודות ספינות ונסיעות αυτών που μένουνε/של אלה שנשארים και περιμένουνε/ואלה שמחכים Έχω ένα καφενέ/יש לי בית קפה ένα παλιό ρημάδι/חורבה ישנה αχ να 'τανε καράβι/אךך לו (רק) היתה ספינה γι αυτούς που μένουνε/בשביל אלה שנשארים και περιμένουνε/ואלה שמחכים *(וגם:חיים/גרים) מקווה שאהבתם (אנגלויוונית יבוא כשאעלה ת'שירים (או מי שרוצה להעלות)) המקורית,עכשיו אני יכול ללכת לשחק כדורגל?!
יום טוב

ל-F a d i, סחתיין על השיר והתרגום..

כל הכבוד, גם אני מחכה לספינה שתישא אותי לאי-שם...הקדמתה אותי בעניין הבקשה לאנגלו/יוונית...ד"ש למשפחה ושתהייה לך ולנו שבת-שלום, ויום ראשון תהייה מוכן וחזק להנפת הגביע, לא גביע האוזו, אלא גביע אירופה... תודה...

F a d i

New member
ולהשלמת הפרויקט של המקורית

האנגלויוונית והשיר כמובטח (את הגירסה של דאלאראס בצמוד לזו פה תשמעו בתכנית שלי ביום שלישי
) תהנו EKHW ENA KAFENE (פה היא שרה עם ENAN...) EKHW ENA KAFENE STOU LIMANIOU STIN AKRI TON EKHTISE TO DAKRI AFTON POU MENOUNE KAI PERIMENOUNE EKHW ENA KAFENE POU AKOUEI OLO TA IDIA YA VARKA KAI TAXIDIA AFTON POU MENOUNE KAI PERIMENOUME EKHW ENA KAFENE ENA PALIO RIMADI AKH NA'TANE KARAVI Y AFTOUS POU MENOUNE KAI PERIMENOUME סופשבוע טוב ומלא מוזיקה איכותית (לפחות כמו זו..)

sysyv

New member
../images/Emo51.gifהמקורית על הפניה לשיר מדהים

והתיאור שלך קולע להרגשתי כששמעתי אותו הלילה המון פעמים. השיר והמלים ולא פחות חשוב העיבוד והביצוע ופאדי. פאדי שכל כך נבהל מההמרצה ומילא להפליא את כל סדרת הדרישות של המקורית (השלמה בשידור של יום ג' והמקורית - עכשיו לך יש חובה להשלים
) פשוט תודה לך ידידי היקר

יופי פאדי...אתה לא מאכזב...

לצערי, אין לי יכולת (וידע טכני במחשבים) להעלות לכם מוסיקה שיש לי בכמויות אדירות ואני נזקקת תמיד לעזרה בהבאת השיר כדי שמי שמתעניין ידע על מה אני מדברת... שוב תודה, ותהנו...

למעלה