חדש ובודד...

AZule

New member
חדש ובודד...

שלום לכולם :) הצטרפתי זה עתה. חיי החברה שלי מסתכמים במקרה הטוב בשיחות על ארוחת צהריים (דשינה, I must admit...) עם עמיתיי לעבודה. מעבר לזה אני מרגיש די בודד וגלמוד. חיי נראים פחות או יותר כך: עבודה - אוכל - שינה, עבודה - אוכל - שינה, עבודה - אוכל - שינה, עבודה - אוכל - שינה וחוזר חלילה... אשמח לקבל פרטים אודות המפגשים שלכם בתקווה להצטרף (ויפה שעה אחת קודם...).

AZule

New member
תודה...

הממ, לא בדיוק התגובה שחיפשתי (צרת רבים חצי נחמה?), אבל תודה nonetheless. תמיד נחמד לדעת שיש מי שמקשיב...

משאלה2

New member
כשאתה לבד

ומרגיש בלבד הזה, נדמה לך שכולם סביבך נמצאים בחברה. חיבוק גם ממני

חדש כן ,בודד לא

ברוך הבא!! קפה? תה? בירה? מה בא לך? רק תבקש יפה!! ולא לשכוח לברך (אותנו....) יאללה יהיה בסדר, החיים יפים!! צריך רק לטעום.

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

נורא מזכיר לי את החיים שלי. אבל היי! נסה להסתכל על הצד החיובי, בניגוד אלי אתה לפחות ישן! אז שוב, ברוך הבא וספר קצת על עצמך שנדע מי אתה וזה

idonknow

New member
ברוך הבא! :)

מבחינתי אתה מוזמן, אבל זה לא תלוי בי :p תמשיך לבקר כאן ולכתוב, זה יבוא מתישהוא.. תרגיש טוב!

AZule

New member
קצת על עצמי...

בחור ישיבה (עד ישיבה קטנה ועד בכלל. עם גיחה קטנטנה בישיבת מיר) עם פיאות ארוכות מאחורי האוזניים בעבר. מנהל רשת עם מחשב נייד בהווה... למזלי התברכתי בהורים נפלאים שקיבלו את הצעד שלי בהבנה ובאהבה (שמעתי הרבה סיפורי זוועה...). השלמתי את תהליך הניקיון לפני מספר חודשים (old habits die hard...). העובדה שאני כיום חילוני (גמור?!) עמדה לנגד עיניי כשנתבקשתי לסייר עם אורחי החברה בכותל המערבי. בהיכנסי למתחם ביקש ממני השומר לחבוש קרטון על הראש!!! תמיד לעגתי לתיירים ולחילונים שנאלצו לחבוש אותם!!! כמה מגוחכים הם נראו לי!!! למה הוא מבקש ממני לחבוש אחד, הרי אני לא כזה?! ואז פתאום זה היכה בי - אני כבר לא משלהם...

uri80

New member
ברוך הבא לכאן.

כן, הקרטון הזה או הכיפה הלבנה הזו שאתה רואה לעיתים חילונים לובשים נראית גם לי מגוחכת. לא תראה אותה על ראשי. מקסימום, בארועים שצריך לדעתי לחבוש כיפה אני משתדל לסחוב איתי אחת כזו (רצוי שיזכירו לי. יש לי נטיה ללשכוח את זה משום מה)

BatHell

New member
ברוך הבא וכאלה :]

עבודה-אוכל-שינה. היי, יש כאלה שגם את זה אין להם.

למעלה