חדש! המרכז לאיורים

ilucenter

New member
חדש! המרכז לאיורים

חדש! אתם מוזמנים להיכנס לאתר של המרכז לאיורים www.ilucenter.com

ailag

New member
שאלה

כתבתם באתר שהשקעתם כסף וקניתם טלסקופ, כדי להכין איורים אסטרונומיים. למה הכוונה? מה תכננתם לאייר למשל? פשוט עם טלסקופ סביר, ובהנחה שאכן מכוונים אותו לשמיים (...), בד"כ רוב מה שרואים זה נקודות שהן כוכבים. לא חשבתי שיאיירו עם זה, אז מעניין אותי לדעת על התוכניות.

ilucenter

New member
תשובה לגליה

ובכן הטלסקופ שרכשנו הוא טלסקופ מקצועי, אשר מחירו לצרכן, 17000 ש"ח. (זה לא צעצוע) זה נכון שכאשר מתבוננים דרך עדשת הטלסקופ, כל מה שנראה זה נקודות, אבל אם תחברי לטלסקופ מצלמה מקצועית ותבצעי פתיחת צמצם ארוכה, ניתן יהיה לקבל תמונות מדהימות, של גלקסיות, כוכבי לכת ערפיליות ועוד. התמונות שמתקבלות מעובדות במחשב, ואנחנו מאיירים אותן לגורמים המעוניינים, קרי עבור מעבדות, הכנת פרזנטציות, הדמיות וכתבות מדעיות. אני מבטיח כי בקרוב נעלה דוגמאות לאתר (זה יהיה קצת יותר פשוט להבנה) רפאל

evil i

New member
אם אתה חושב שיש בזה כסף

אז שיהיה בהצלחה. אני אישית לא רואה טעם בטלסקופ של 17 אלך שקל למטרות קומיקס. תודה לאל יש גוגל תמונות.

ilucenter

New member
תגובה למר evil i

אנשים חסרי אמונה מעוף ותעוזה עדיף שימשיכו לחיות בגוגל הקטן שלהם. בכל מקרה תודה לך על התגובה המחכימה. רפאל המרכז לאיורים

evil i

New member
הא?

אני לא מבין בתחום, לפי דעתי אין טעם, ולכן אמרתי שאם אתה מאמין שזה אפשרי אז שיהיה בהצלחה.

evil i

New member
שמתי לב

כן, שמתי לב שהתגובה שלך היתה לא נחמדה למרות שאיחלתי לך בהצלחה.

ailag

New member
אתה מקבל

את היד שלך בחזרה:

למעלה