חדש דנדש

חדש דנדש

שלום אנשים אני חדש פה קוראים לי יוסי אני בן 17 וחצי מפ"ת אני חייב להגיד לכם שהמסיבה בסילבר הייתה בתתתתתתתתתתתתתתתתתת זונה!!! אני ממש ממש נהנתי..החב'רה שאירגנו את המסיבה אני סוגד לכם חחחחח יאללה תארגנו גם בפסח..אבל לא בסילבררררררררררר חחח עד שמצאנו ת'מקום אלוהים ישמור

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני עמרי . תעשה חיים
.

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif

ברוך הבא וזה. אני הדס. 17+. כרגע גבעת שמואל. 15 דק' ממך
.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif יוסייי חחחח

רגע רגע אתה מאיגי איתי לא? חחחחח תמיד סגדת לי מה חדש? ברוך הבא נשמאמי
בקשר לחתיך ולמדהים נדבר כבר בחמישי [ במידה ואתה כן מאיגי חח]

ש נ י י צ

New member
../images/Emo221.gif חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כוכב אני אוהבת אותך!!
ויוסי ברוך הבאאאאאאאאא וראסמי לא בסילבר אלוהים חצי שעה הלכנו עד שמצאנו!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חחח כוכביתוש שלי ../images/Emo23.gif

עשית לי את היום כשבאתם אוהבת אותך כל כך את יודעת שהפתק שרשמת לי לפני שהלכת ביומולדת שלי.. עדיין תלוי לי על המראה ואני מסתכלת עליו כל בוקר? [<<<<נקבה]

חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח שיווווווווווווו כוכבבבבב!!! חצופה!! חכי חכי יום חמישי..:) סתם את יודעת למרות שאת לא כ"כ נחמדה אלי
אני עדיין אוהב אותך :))) וכןןןןןןןןןןןןן אירגנת מסיבה בתתתת זונה!!! ואם עדיין לא הבנת..זה כן אני מאיגי חחחחח מה האיסי/מסנג'ר שלך...? :)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חחח כפרעליךךך

נו מה אני אעשה.. אתה כזה שדורש כאפה נו.. מתה עליך אבלל בדיוק היום דיברתי עליך עם תומר חח ותשלח לי במסר את המסנג'ר שלך ואייסיקיו אני אוסיף אותך או שתיקח ממישהו מאיגי - יש כמעט לכולם...

gooligay

New member
ברוך הבא לפורום!

אני גלי בן כמעט 17 ממושב באיזור השרון. גם אני הייתי בסילבר בראשון למרות שאני כנראה קצת פחות נהנתי ממך אבל אני לא אהרוס לכולם, באמת שהיה חביב ביותר. בכל מקרה תהנה כאן!

היי גלי :)

מה לבשת??? אולי אני אזכר בך חחחח בכל מקרה אני הייתי עם הגינס הקרוע והחולצה החומה עם המשבצות המכופתרת... היית נהנה יותר אם היית מכיר אותי חיחיחיחי סססססססססססססססססססססתאם תודה! אני כבר מתחיל להנות כאן כשיש פה אנשים כמוך :)

gooligay

New member
הייתי עם חולצה חומה...

עם הרבה ציורים עליה ומאחורה ציור של שני נשרים.

moshe butt

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

הייי אני משה בן 17 מגני תקווה (זה שניה מפ"ת)
יאההה... איפה אתה לומד? שתיהיה לך השתלבות מהירה וכל זה...
יום טוב שיהיה לך
-משה-

טנקססס

ממממממ אני לומד בעמל ב'...וכן אני יודע שגני תקווה זה שניה מפ"ת חחחח אפשר להגיד שזה החצקון הכי יפה שיש לפ"ת :))) מקום ממש נחמד :) איפה אתה לומד? פ"ת?

moshe butt

New member
חחח ../images/Emo3.gif

אכן מקום נחמד, קצת משעמם אבל עדיין נחמד. מממ... לא, אני לא לומד בפ"ת. זה פשוט שחבר טוב שלי גר בפ"ת(הוא לומד בתלם), ולכן אני נמצא שם דיי הרבה.. טוב, אני חייב לזוז. כפי שאמרתי מקודם אני דיי הרבה בפ"ת ואני הולך לשם עכשיו. אז, שיהיה לך יום טוב
ד"א, יהיה נחמד לראות אותך בפ"ת.

probably

New member
ברוכה הבאה.

השתלבות נעימה בפורום. אני ינאי מת"א. תהנה.

למעלה