חדש דנדש

עמבה21

New member
חדש דנדש

שלום.. שמעתי כמה שירים של מיוז . נשמע אחלה. עכשיו , אם איזה אלבום\אלבומים אתם ממליצים להתחיל?

yaelrs

New member
ברוך הבא!../images/Emo192.gif

אני יעל :] בעיקרון, אני חושבת ש- Origin Of Symmetry הוא הדיסק הכי טוב שלהם, אבל לדעתי כדאי לך להתחיל מ- Showbiz ואז לעבר לאוריג'ן

עמבה21

New member
תודה וטעות כתיב...

תודה על קבלת הפנים. בינתיים הספקתי לשמוע את absolution. רק שמיעה ראשונה אז לא יודע עדיין. הם דיי מושפעים מרדיוהד או שרק נדמה לי??? וסורי על הטעות חח אם =עם!!!

NiKi†a

New member
היי :)

אם אתה בקטע של באמת להקשיב להם עד הסוף ולברר בעצמך איזה דיסק הכי טוב לפני שאתה קונה, אז תתחיל מshowbiz ואז את השני,השלישי ולבסוף את החדש. אם לא, ואתה רק מעוניין לקנות איזה דיסק טוב כי הם "אחלה", אני ממליצה על אורג'ין או על החדש :] תהנה!

LimiMimi

New member
ממש לא!

אני התחלתי עם שואוביז וזו בהחלט ההתחלה הכי טובה בעולם. הרבה יותר מאוריג'ין..

אוקי ../images/Emo13.gif כל אחד והדעה שלו ../images/Emo3.gif

זה לא אומר שאני חושבת שאוביז זה לא דיסק פיגוז

Runt

New member
וולקאם!

אני ממליצה על SHOWBIZ כי אני התחלתי איתו עוד לפני שידעתי מי אלה בכלל מיוז. אלבום נהדר

Stansfield

New member
תלוי..

כמו שכבר אמרו אם אתה מתכנן עכשיו בסופו של דבר לשמוע את כולם אז תעשה את זה לפי סדר. תתחיל מSHOWBIZ. תנסה גם לקרוא את הביוגרפיה של הלהקה, את כל העבר של הפטריות קסם וכל שאר הבולשיטים תוך כדי בשביל להכנס לזה חח אם אתה בקטע של "איזה דיסק הכי טוב והכי כדאי לי לקנות אם אני קונה רק אחד-שניים" אז מן הסתם אוריג'ן וגם אבסולושן.. הם השניים האהובים עלי בכל מקרה חח

tigw

New member
המלצה שלי...

תקנה את שואוביז. בעיניי הוא ממש לא כבד. כשאני קניתי (הוא הראשון שקניתי) אותו הכרתי רק את הלהיטים המוכרים של מיוז וממש התאהבתי בו, הוא גרם לי לקנות את כל שאר האלבומים לפי הסדר. בקיצור, אני ממליצה לך להתחיל עם שואוביז, ואם תאהב אז לקנות את השאר לפי הסדר...

למעלה