שלום! אני חדש בפורום הזה , היישר מפורום זוגיות במשבר ! אני בן 33 אב לתאומות מדהימות בנות 4 ,פרוד וכרגע בהליכי הגירושין (קצרים אני מקווה), ואני תוהה מה הלאה מכאן ??? הצעות .... תודה מראש לכל המגיבים.
להמשיך הלאה ,לא להיתקע בעבר כמו שכתב כאן מישהוא , להסתכל על המצב כעל הזדמנות למשהוא טוב יותר (הרבה יותר טוב) להכיר אנשים חדשים ולחוות חוויות מהנות עם אנשים מעניינים, מגיע לי הרבה יותר ממה שהיה , ואני מתכוון להשיג את זה ))))))) תודה.
הגעת למקום הנכון.. אנחנו קבוצת תמיכה מטעם ביטוח-לאומי.. כל המרוסקים מגיעים לכאן בסופו של דבר, אנחנו תחנה אחרונה, מכאן עוברים ישירות לפורום "מעוניינים להתאבד" הצעה שלי שב עימנו כדאי לך..
להינות מהחיים - גם עכשיו כשקשה - לזכור לנצור רגעים חשובים - במיוחד במיוחד עם ילדים! לא לתת לקקה שאתה עובר למנוע ממך לחוות רגעים יפים עכשיו וכאן! נכון - יהיה בכי וקושי וימים של באסה! אבל...... אל תפספס דברים - גם לא בתוך התקופה הקשה אל תחכה שה"תקופה" תיגמר בשביל לחזור לחיות... תקבל את הימים הקשים שלך-תתן לעצמך להיות שם ולחוות את הקושי.. אבל בו בזמן..תעשה הפרדות ואל תתן לזה "לטשטש" את שאר החיים. חייך! יש הרבה למה - בטח שבטח לקטנטנים!
ואל תשכח לצאת איתנו למפגש הבא - אנחנו חיות בילויים