חדש דנדש

akivz

New member
חדש דנדש

שלום! אני חדש בפורום הזה , היישר מפורום זוגיות במשבר ! אני בן 33 אב לתאומות מדהימות בנות 4 ,פרוד וכרגע בהליכי הגירושין (קצרים אני מקווה), ואני תוהה מה הלאה מכאן ??? הצעות .... תודה מראש לכל המגיבים.

tunalover

New member
הצעות:

תקרא תהנה תשתתף (אקטיבי או פסיבי לבחירתך) תחווה תבכה תצחק ובקיצור, תהנה משפע האנשים הטובים וממגוון הדיעות כאן בפורום המקסים הזה.

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

מה עושים מכאן? מה אתה רוצה לעשות מכאן... זו השאלה העיקרית

akivz

New member
מה לעשות מכאן ???

להמשיך הלאה ,לא להיתקע בעבר כמו שכתב כאן מישהוא , להסתכל על המצב כעל הזדמנות למשהוא טוב יותר (הרבה יותר טוב) להכיר אנשים חדשים ולחוות חוויות מהנות עם אנשים מעניינים, מגיע לי הרבה יותר ממה שהיה , ואני מתכוון להשיג את זה :)))))))) תודה.

party69

New member
אכן כן!

אתה כבר מתחיל להבין את הדרך הנכונה. שתהיה הרבה הצלחה בדרך החדשה.

לילי301

New member
תרשום תרשום!

נסה לשלב בטן עם ראש ואז תפעל, לאט ולא בפזיזות.. עשה הכל על מנת לא לפגוע אך בו זמנית הגן על עצמך על מנת לא להפגע.

rrredshay

New member
קודם כל ברוך הבא,

בחרת מקום טוב להתחיל את החיים החדשים שלך. הדבר הכי חשוב שאני יכול ליעץ לך, זה לא להתקע בעבר. אז תתחיל לקרוא, לשתף, לפגוש, לחיות..... WELCOME

אופק 3

New member
ברוך הבא

הגעת למקום הנכון.. אנחנו קבוצת תמיכה מטעם ביטוח-לאומי.. כל המרוסקים מגיעים לכאן בסופו של דבר, אנחנו תחנה אחרונה, מכאן עוברים ישירות לפורום "מעוניינים להתאבד" הצעה שלי שב עימנו כדאי לך..

מישהו קרא לי? הנני כאן ../images/Emo6.gif

מה עושים? כמו עד עכשיו רק בנפרד - אוהבים, כועסים, שמחים, עצובים, נהנים, ביחד, לבד. בהצלחה
(כבר הזהירו אותך שהפורום הזה ממכר??)

ואל תשכח:

להינות מהחיים - גם עכשיו כשקשה - לזכור לנצור רגעים חשובים - במיוחד במיוחד עם ילדים! לא לתת לקקה שאתה עובר למנוע ממך לחוות רגעים יפים עכשיו וכאן! נכון - יהיה בכי וקושי וימים של באסה! אבל...... אל תפספס דברים - גם לא בתוך התקופה הקשה אל תחכה שה"תקופה" תיגמר בשביל לחזור לחיות... תקבל את הימים הקשים שלך-תתן לעצמך להיות שם ולחוות את הקושי.. אבל בו בזמן..תעשה הפרדות ואל תתן לזה "לטשטש" את שאר החיים. חייך! יש הרבה למה - בטח שבטח לקטנטנים!
ואל תשכח לצאת איתנו למפגש הבא - אנחנו חיות בילויים

למעלה