חדש דנדש...

Alarin

New member
חדש דנדש...

מי שיספיק לקרוא את ההודעה הזאת לפני שהמנהלים ימחקו אותה ויחסמו אותי
(מכין את עצמי..) אז הנה : פורום חדש לקטנועים : קטנועים ואנשים כולם מוזמנים להצטרף
מנהלים : נא לנעוץ את ההודעה

Alarin

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif איך אתה מעז../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif והלא קיבלת שם מענה

מקצועי לשאלות שלך עד כמה שראיתי... מי ששואל שאלה מקצועית - מקבל תשובה מקצועית
מי ששואל שאלה אחרת - מקבל תשובה בהתאם לשאלה... וחוץ מזה יש שם את המומחה והמקצוען
guardmen שהבלעדיות עליו שייכת עכשיו לפורום קטנועים ואנשים. אז מי פה לא המקצוען
ומי פה יורק לבאר שממנה הוא שתה

חברה תבינו את הדברים קודם...

אולי דבריי יצאו מהקשרם, היתכונתי שיש הרבה שיחות פרטיות,ואני מחפש כמה שיותר מידע ביכלל ,מניסיון של אנשים, תקלות של קטנועים,וביכלל כמה שיותר על הקטנועים, ואני לא מזלזל חלילה בגרדמן ובמיקצועיות שלו,ומיצטער אם פגעתי ברגשותיו של הפורום המקביל מצפה להבנה...

rubin4

New member
אחלה פורום לי אישית...

מאוד טוב שם עבירה טובה...גם פה לא רע לי

DuuGi

New member
Alarin שוב ג'קסון עושה פעולת הסתערבות

הרי אין משתמש כזה שם בקומונה, וזה שלא מחקו את ההודעה אלא עיגנו אותה רק מראה שיש כאן קונספירציה של המנהל המשותף של הפורומים בשמותיו ודמויותיו המרובות הלא הן אהוד א1 ,JexsonX ועכשיו גם Alarin שדרך אגב נרשם כמשתמש בתפוז בדיוק כשנפתחה הקומונה השכנה . האם מדובר בצירוף מקרים או בקונפירציה שעוד תצא למרחוק ויעשו עליהה תכניות טלויזה וסרטים לרוב. דרך אגב לא נראה לי שעל גארדמן יש בעלות למישהו, זה לא טופגיר שהם הבעלים החוקיים של ה"סטיג" הכל יכול. אהבה ושמחה לכולם תהנו מהחיים תעשו ילדים תגדלו בעלי חיים והעיקר תרכבו בזהירות נ.ב כל שנכתב לעיל נעשה עדיין תחת השפעת האלכוהול והס#^$ מהחתונה שהייתי בה אתמול

iyehuda

New member
כמה תיקונים של פרויד

אלרין זה אכן ג'קסון אך לא אהוד יש להם סיגנון כתיבה שונה ב 180 מעלות מה שכן לקרמבו יש סיגנון כתיבה של גבר

קרמבו 112

New member
סליחה../images/Emo12.gif זה טוב או רע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifזה בגלל שכל חיי|בל

אני מסתובבת סביב (עם) (ובין) גברים

קרמבו 112

New member
אגב חייבת הסבר מה זו כתיבה של אישה../images/Emo68.gif

ומה זו כתיבה של גבר
יש מאפיינים מיוחדים
אף פעם לא שמתי
לכך

קרמבו 112

New member
אגב אם אתה חושב שסגנון הכתיבה שלי הוא של גבר

אז תאר לך איך אני רוכבת על קטנוע (תרתי משמע)?

iyehuda

New member
כנראה שלא הבנת אותי נכון ../images/Emo33.gif ../images/Emo14.gif

אני לא מתכוון לבלות איתך וגם לא מעוניין לשבת איתך על קפה אל תקחי את זה אישית ,פשוט יש לי טעם אחר בבחורות נכון שמיני ישראל הוא אתר תיירותי , אבל הוא גם משמש כדינמומטר לקטנוע שלך

קרמבו 112

New member
מאיפה אתה קובע אם עוד לא ראית ../images/Emo68.gif-

עוד לא שמעת
נו מילא
. על אנשים כמוך נאמר המישפט הבא : אתה יודע מי קופץ בראש חמודי ? החמור הוא קופץ בראש............ נ.ב אני נשואה
מי רצה להיפגש איתך בכלל מלכתחילה זה היה בציניות אבל כבר אמרתי למעלה ....

למעלה