חדש דנדש...

חדש דנדש... ../images/Emo13.gif

שלום! אני בעיקר רושם בעיפרון, ואני ממש לא מקצועי ("למדתי לבד"...), וגם אין לי יותר מדי זמן אז יוצא לי לצייר רק פעם בכמה שנים...
זה ציור שציירתי לפני כמה שבועות, אבל הוא לא גמור (אשתי לא מרשה לי לסיים אותו בתואנה שאני אהרוס אותו...). תגובות והערות ביקורתיות תתקבלנה בברכה!

infatuation

New member
התחלה נהדרת של רישום

אבל בהחלט דורש המשך עבודה!! תגיד לאשתך שתשב יפה ותחייך

תודה!

אבל זה בכלל מתמונה... מה נראה לך שצריך עוד להוסיף? אני חושב שבעיקר צללים, וגוונים של העור. עוד דברים? תודה מראש...!

חושית

New member
אכן התחלה טובה

רק שהצללה מאד חובבנית, לתת הצללה יותר עדינה ומתמזגת להכות במקומות דרושים שפתיים שטוחות מידי לא לפחד, להמשיך לעבוד על הרישום

לא הבנתי...

אני חדש בכל המונחים הנזכרים... הבנתי את עניין ההצללה המתמזגת (לזה התכוונתי בתגובה הקודמת). אבל מה הכוונה "להכות" במקומות דרושים? ולמה את מתכוונת ("את", נכון?) בכך שהשפתיים שטוחות מדי?

חושית

New member
אנסה להסביר

להכות במקומות הדרושים, זה לעשות כהה יותר איפה שיש צל לא לפחד לתת כהות, בקשר לשפתיים, אין להן נפח שפה תחתונה מצויירת מידי ואין לה בכלל נפח אם תתבונן היטב בשפתיים תראה שקו המחשב בין שתיהן הרבה יותר כהה שפה עליונה כהה יותר מתחתונה שפתיים לא מצויירות אלא אם שמו להן אודם ולפי הציור הזה אין לבחורה אפילו טיפה של אודם לכן צריך להעלים את הקו התחתון של השפה.

אה...

את בטח מתכוונת "להכהות". מלשון 'כהה', כן? בקשר לשפתיים, אני פשוט ציירתי מה שראיתי. גם בתמונה המקורית (בדקתי) השפתיים מבצעות את אותו האפקט שהזכרת (התמונה לא משהו...). אני פשוט מעדיף לא להוסיף משהו לא מקורי... הציור הזה לא נועד למטרות אומנות...

עלהקיר

New member
אחלה רישום

בסדר גמור כמו שזה, לא צריך "לגמור" אותו. חבל שלא יוצא לך לצייר יותר מפעם בכמה שנים... אולי תעשה משהו בנידון....

זו קצת בעיה...

אני לומד בישיבת הסדר, וזה אומר בין השאר שיום הלימוד שלי מתחיל ב- 8:00 בבוקר ונגמר (לפחות) ב-23:00 בלילה... את הציור הזה עשיתי ב'חופש הגדול' (בין הזמנים בלשון הישיבות...), אז אולי בתקופת החגים...

למעלה