"חדש" דלק עד הבית

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
"חדש" דלק עד הבית

משלוח דלק עד הבית לאחר בדיקות ישיבות משא ומתן -זכתה חברת פנתר משלוחים במשלוח הדלק לבית הלקוח . רב החברות - כמו דואר שליחים לא מעבירים דלק . אחרות - רוצים מחיר גבוהה עבור ביטוח . ולבסוף נמצאה חברה שעומדת גם במחיר וגם בהובלת הדלק במכוניותה. עלות משלוח -דומה לעלות משלוחי רכישה באינטרנט או פרסומי האשראי 1 משלוח עד שלושה מיכלים של 5 ליטר כל אחד 39 ש"ח כולל מע"מ . 2 משלוח מיכל של 25 ליטר 60 ש"ח כולל מע"מ . ניתן להזמין טלפונית בחיוב טלפוני בכרטיס אשראי להזמנות להיתקשר - לטל´ 04,9887377 פקס -04,9585711 ועוד שיטה לתשלום ::::: ניתן לשלוח המחאה בדואר - ההמחאה חייבת להיות חתומה בחתימת בעל החשבון - לפקודת יש לרשום -" תחביב צפוני או אי.אר.אן ישראל בע"מ" יש לחתום חתימה נוספת בגב ההמחאה . להוסיף קרוס ואת צמד המילים "למוטב בלבד" ו או לא סחיר . להגנה במשלוח בדואר רגיל . ההמחאה עוברת בדיקת תקשורת אוטומטית מול בנק ישראל המחאה שלא תאושר במכשיר תשלח חזרה לשולח . המחאות יש לשלוח עבור : תחביב צפוני מרכז הרמוניה החרושת 5 כ ר מ י א ל תחביב צפוני מאחלת שימוש מהנה וטוב בדלק החדש ושמירה על המנועים וכמובן הטיסנים לאורך זמן . מחירי דלק 5 ליטר 120 ש"ח 25 ליטר 540 ש"ח המחירים הללו כוללים מע"מ , ללא מחיר משלוח שצויין מעלה . שאל את מי שכבר ניסה תחביב צפוני

Y99

New member
מחירי רצח.

בואו נעשה חשבון ביחד. 120/5=24 ש"ח לליטר. 24*3.78 ליטר(גלון)= 90 ש"ח לגלון. לא כתוב לגביי סוג הדלק 5% או 10% . אם זה 5% אז ההפרש בין הדלק של תחביב צפוני לאומגה שאני קונה היום הוא 25 ש"ח. אם זה 10% אז ההפרש עומד על 15 ש"ח. אני אוליי לא מבין גדול אבל משהו מנסה להתעשר על חשבוננו. מחיר הדלק תוצרת הארץ אמור להיות זול יותר מכיוון שאין עליו מכס ועלויות של הובלה ימית עמלות נמלים וכו...... אז כמו שנאמר באחת מתוכניות הטלויזיה שלא יעבדו עלינו.

Y99

New member
דלק + מנוע חינם(הפרש מחירים).

בואו נעשה חשבון ביחד. 120/5=24 ש"ח לליטר. 24*3.78 ליטר(גלון)= 90 ש"ח לגלון. לא כתוב לגביי סוג הדלק 5% או 10% . אם זה 5% אז ההפרש בין הדלק של תחביב צפוני לאומגה שאני קונה היום הוא 25 ש"ח. אם זה 10% אז ההפרש עומד על 15 ש"ח. אני אוליי לא מבין גדול אבל משהו מנסה להתעשר על חשבוננו. מחיר הדלק תוצרת הארץ אמור להיות זול יותר מכיוון שאין עליו מכס ועלויות של הובלה ימית עמלות נמלים וכו...... אז כמו שנאמר באחת מתוכניות הטלויזיה שלא יעבדו עלינו.

leef

New member
למה אתה לא משתמש בדלק

תוצרת הארץ - ב 65 ש"ח לגלון יש בשוק ואם ההבדל הוא 25 ש" לפי החישוב אם גלון הוא 90 ש"ח ו 5 ליטר הוא 120 ש"ח מה ההבדל בדיוק ? ההבדל הוא שאתה מאלה שמזלזלים בתוצרת ישראל משובחת ומעדיף תוצרת חוץ זולה . לדוגמה - היית טס במנועי סילון שמייצרים בארץ ? חלקים רבים של מטוסים מיוצרים בארץ היית טס עליהם ? כמו כנפיים של מטוסי קרב מתקדמים . כלי עבודה ליצור מטוסים - שקענים לקידוח וחיבור חלקי מתכת במטוסי בויינג .ועוד המון דברים . אם גם אתה נמנה על אלה שמזלזלים בתוצרת מקומית איכותית מקומך לא פה . וחבל שאתה מזלזל במוצר שעדיין לא ראית כלל ולא בדקת . ותאמין לי שאם היית יודע מה יש בכל דלק שנמכר בארץ היית אומר -איך עבדו עלי . שלא יעבדו עליך -כפי שהזכרת קודם .

shamgar

New member
תיקון

גלון דלק 5 אחוז מיובא!! אני קונה ב 85 ש"ח קודם כל אני לא מזלזל תוצרת ישראלית להיפך אני מעדיף אותה אבל המחיר של הדלק אומר את הכל, אתה יודע כולם מתלהבים ומקפצים עד שזה מגיע לארנק אז... תשמע לא כל אחד יבוא ויקנה את הדלק בגלל שעלותו יותר יקרה עם המשלוח ולכן אני מתאר לעצמי מי שירצה לקנות את הדלק מאזור המרכז לא ישלם 160 ש"ח (לא כל אחד) לא? עוד שאלה שלא תבין לא נכון אני לא רוצה לריב איתך אבל סתם זו שאלה שמסקרנת אותי וכך: מאיפה אתם יודעים שהדלק הנ"ל אינו מביא לבלאי יותר גדול הריי הדלק הזה חדש זה לא דלק של שנה שנתיים שכך אתה יכול לבדוק אם יש בלאי גדול או לא?

Y99

New member
אומגה 5% נמכר ב 75 ש"ח 10% 85 ש"ח

אלו המחירים באזור חיפה

leef

New member
כשתביא את המיכל למילוי יעלה לך

5 ליטר רק 110 ש"ח זאת אומרת שגלון יעלה 22 =110/5 83.16 ש"ח = 22*3.78 תראה מה קרה כאן - גם יותר זול וגם שמרת על איכות הסביבה ולא קנית עוד מיכל פלסטי . באמת מעצבן לראות מיכלים ריקים זרוקים בשטח ההטסה - בכפר חסידים כמה מריבות היו עם בעל השטח בדלל זה ? תשאל את החברים שהטיסו שם שנים עד לפני שנתיים גם אני הייתי שם קבוע --- ביי אריה פישמן

leef

New member
בדלק זה הושקעה חצי שנה של פיתוח

בדיקות מעבדה של כל הדלקים האחרים הביאו אותנו למצב שבבטחון מלא הדלק שומר על המנועים ולא משאיר פיח בתוכם כמובן שימון מעולה פנימי. לתוצאות אילו היגיע המהנדסים שפתחו את המוצר . זה לא דלק בערבוב בחצר האחורית של איזו חנות שבאמת הורס מנועים כתוצאה מקורוזיה וממוצרים ברמה ירודה . הדלק נבדק על מנועי 2 ו 4 פעימות וייצא לשוק לאחר סדרת נייסויים . מטרת הבדיקות הנוספות הן על מנת לבדוק אם ישנם שינויים שיש לעשות בעבור מכוניות - שאני בדקתי אישית ואכן גם פה בצורה הנוכחית עובד טוב יותר , או מסוקים, מנועי מניפה וסירות שעליהן הוא נבדק בימים אילו. הדלק מותאם לטיסנים וכל ערבוב יחזור להיות אותו דלק בדיוק בערבובו הממוחשב . בברכה אריה פישמן

leef

New member
שלום לכולם - שימו לב לנתונים הבאים

מחיר הדלק נקבע לפי החומרים שנמצאים מתנול מקסימום 0.2% מים ניטרומתן - באיכות הטובה ביותר שמן סינטטי - מוטול צרפת בין היקרים בעולם 180 ש"ח ל2 ליטר שמן . שמן קיק מאיכות טובה ביותר ייצור ממוחשב לפי תקנים אריזות מיוחדות בהן נשמר הדלק לפחות ל-5 שנים ויותר . בקיצור עלות הדלק בארץ עולה הרבה יותר מאשר עלות דלק תוצרת חוץ כולל המשלוח וההובלה לארץ . לך זה המפחד לרשום את שמו האמיתי בהודעה מאוד כדאי לבדוק את הדלק לפני שאתה מאשים במחירי רצח . עכשיו תחשב מה קורה למנועים במשך שנה בדלקים שאתה מכיר כולל אומגה שנבדק במעבדה והנתונים שלו טובים אבל ביחס לדלקים אחרים ולא לדלק הזה . כל הדלקים שנבדקו מכילים מעל 1% מים הדלק החדש מקסימום 0.2% . שימון בשמן איכותי שלא נשרף וחומרים ששומרים על חלקי המנוע הפנימיים וגם על הפלגים לא נמצאו בדלקים האחרים ברמה המספקת . עלות הדלק לגלון - דומה למחירי הדלק תוצרת חוץ . אריזה יקרה בהרבה - אפשרות ל25 ליטר באריזה מיוחדת . ואת כל הטיפול למנוע משאירים לדלק . אחזקת המנוע תקטן באחוזים עצומים בייחס לכל דלק אחר ופה תחסוך הרבה יותר דלק . תשכח מקטים מצב סרק טוב יותר ונמוך יותר הדלק הוא כחול לבן - למבינים תבדקו מחירו זול והקיבולת 5 ליטר ולא גלון טיסה נעימה

shamgar

New member
לגבי הניטרו

אין כזה דבר האיכות הכי טובה ניטרו זה ניטרו דרך אגב אני חושב שהמחירים מופקעים ועוד המשלוח חבל על הזמן. אני כנראה אמשיך לקנות דלק מיובא ב 85 ש"ח 5 אחוז ניטרו

shamgar

New member
שמן

קודם כל רציתי לדעת איך קוראים לשמן הכל כך יקר של מוטול? ובכל זאת זה שמן של מנועי 2 פעימות וזה לא שמן חדשני ועד כדי כך מפואר כמו שאתם עושים לו. דרך אגב המחיר 180 שקל לש2 ליטר זה לא נכון אני מוכן ללכת ולבדוק זאת . אם אנחנו מדברים על אותו שמן אני מוכן לבדוק אצל חבר שמשתמש בשמן הזה

leef

New member
לבקשתכם אתר יבואן השמן בארץ ומחיר

יש בו המון חומר והיסטוריה של החברת מוטול המחיר לשני ליטר 160.90 בארץ . ולא כפי שרשמתי קודם . מצורף הדף של השמן לטיסנים MICRO 2T בוורסיה שאנו משתמשים ישנה התאמה למנועי 4 פעימות להזמנתו . תשותתו באתר מאוד מעניין ומרשים בברכה אריה פישמן

leef

New member
קיימים סוגי ניטרו רבים

בדוק לפני שאתה קובע . הניטרו שאנחנו מכניסים לדלק - נראה גם ההבדל לעיין הוא שקוף לחלוטין . חוץ מהנתונים הטכניים והכימיים שלו .

Y99

New member
דלק דלק דלק

אריה..אריה ...אריה ..... הריי אתה בעצמך כתבת את הדברים הבאים: "מי שייתן יד לניסויים ידע ,ויעזור בשינויים למנועים נוספים . רבותי התוצאות ישמשו את כולנו " ואת הדברים האלו: "מי שמעוניין לעזור בכך ובמילוי דוחות הפעלה על כל הפעלה מדידות וכד´ בסופו של דבר יוכל לקבל את הדלק במחיר עלותו בלבד, הכמות לתקופה תיקבע לפי מה שנעשה בנתונים שנמסרו על ידי המפעיל בדלק וגרמו לשיפורו" 1.אני לא חושב שאפילו אתה יודע מה קורה עם המנועים בפירקיי זמן ארוכים הריי את זה אתה מבקש מאיתנו לעשות על חשבוננו . 2.לא ראיתי אף סקר אחד שמישהו עשה בין הדלק שלך לאומגה אז תגיד לי דוקטור איך אתה עושה את ההשוואה. ואני לא מסתתר שמי אורן מנהריה.

leef

New member
לאורן

הדלק מתאים ל2 ו4 פעימות בדוק בדיקות שביקשתי הן : למסוקים - מכוניות -,מנועי מניפה וסירות . על מנת להוסיף תוסף אם צריך נראה שלא הבנת . - בשלב זה קיבלתי דיווח על מכונית אחת שהדלק עובד בה טוב יותר מדלק אחר ואין צורך בשינוי . -

noam weissman

New member
האם הדלק יקר או לא...

אני לא יודע מה יש בדלק שאריה מוכר ואני גם לא מכיר אותו אישית. אבל וזה אבל גדול אם אריה באמת טוען ל 0.2% מיים במתנול זה יכול להיות רק מתנול נקי (CP). תנסו לקנות בקבוק של 1.25 ליטר (אריזה סטנדרטית) ותגלו שהמחיר כ 20 ש"ח. בקשר לשמן של MOTUL אני שילמתי 120 ש"ח לפני כשנה + משלוח++ ויצא בסוף כ 130 ש"ח עבור פח של 2 ליטר. 180 ש"ח זה יקר מאוד אבל עם כל אלו מחירים אמיתיים במחיר הוא בהחלט סביר. עכשיו השאלה הגדולה האים כל הפירסום נכון, אני לא מנסה להביע דעה לכאן או לכאן תנסו, ואם הדלק הוא באמת טוב ועובד יותר טוב אז כנראה שזה שווה את המחיר. דיברתי עם חבר היום והוא סיפר לי שהם בדקו היום דלקים של טיסן חיפה, טיסנים וצעצועים ועוד איזה דלק מיובא ובהחלט היה הבדל.

shamgar

New member
אני צודק

בקשר לשמן שזה שמן למנועי 2 פעימות? ונוסף לכל אם אתם מייצרים את הדלק לא יתכן בשום מקרה שאתם תקבלו את השמן במחיר הרגיל כפי שאתם אומרים 180 ש"ח לא?

leef

New member
ידידי אתה טועה ובגדול

בשמן שאנו מביעים לארץ בוצע שינוי בעבור מנועי 4 פעימות ע"י היצרן לבקשתנו . תאמין לי חשבנו על הכל אריה פישמן

leef

New member
מתנצל על שגיאות כתיב שנופלות

מביאים ולא מביעים אני מקליד ב 10- אצבעות וזה קורא לפעמים במיוחד שעובדים מהר . קבלו את התנצלותי .

למעלה