חדש ב-YOUTUBE האמפריה מכה שנית. היישר מהעליה ליד ארנה. הווידאו תהנו.
K kramberg New member 25/11/07 #1 חדש ב-YOUTUBE האמפריה מכה שנית. היישר מהעליה ליד ארנה. הווידאו תהנו.
L LY 192 New member 25/11/07 #3 כשהמורה של אדם היתה מצלצלת לומר שהוא מפריע, שתקתי כי ידעתי שיום אחד נעלה יחד עליות- וזה הכי חשוב מה ההבדל בן הורה למורה? הורים משלמים ולא שובתים והכי הכי- הם נהנים מהילדים. סחטן על אדם שנתן בראש לעליה(גם לשמאלית למרות שלא צולם) סחטן לקרמבו על הצילום
כשהמורה של אדם היתה מצלצלת לומר שהוא מפריע, שתקתי כי ידעתי שיום אחד נעלה יחד עליות- וזה הכי חשוב מה ההבדל בן הורה למורה? הורים משלמים ולא שובתים והכי הכי- הם נהנים מהילדים. סחטן על אדם שנתן בראש לעליה(גם לשמאלית למרות שלא צולם) סחטן לקרמבו על הצילום
כRובי New member 25/11/07 #4 מצ'עמם. סרטון מצ'עמם. בדיוק כמו העלייה המצ'עממת הזו שניטפלתם אליה בהתלהבות ילדותית. מצ'עמם.
1 111SM New member 26/11/07 #5 כורבי אם היית ... מתגלגל על הירידה הזאת זה היה אקשן משובח אח שלי אחחח לוני אבא זהב אתה תאמין לי ... אם יש משהו שאני רוצה כשאהיה אבא זה להיות אבא כמוך
כורבי אם היית ... מתגלגל על הירידה הזאת זה היה אקשן משובח אח שלי אחחח לוני אבא זהב אתה תאמין לי ... אם יש משהו שאני רוצה כשאהיה אבא זה להיות אבא כמוך
ה הרושמת New member 26/11/07 #8 קרמברג הפקות??? זה לא אמור להיות פלזמה הפקות? חוצמזה אין נפילות? לא שווה!! גם אם כרובי נבהל מהילדה על האופניים הוורודות!
קרמברג הפקות??? זה לא אמור להיות פלזמה הפקות? חוצמזה אין נפילות? לא שווה!! גם אם כרובי נבהל מהילדה על האופניים הוורודות!