חדש ב-php צריך עזרה..

• פותח הנושא TakT
  • פורסם בתאריך

TakT

New member
חדש ב-php צריך עזרה..

אני רוצה לבנות אתר על עריכת סרטים ו3ds max ( תוכנת תלת מימד... ) ראיתי הרבה אתרים שמשתמשים ב php והם מעדכנים את האתר דרך האתר.. ( בלי front page ) שהם צריכים להוריד תאתר למחשב לעדכן אותו ( בחדשות וזה ) ואז לעלות שוב.. ראיתי שהם דרך האתר יש להם פאנל ניהול והם מעדכנים דרך האתר... איך אני עושה את זה?

תשובה:

האתרים האלה כתובים ב php ומשתמשים במסד נתונים מיסוג mysql לאיחסון המידע,לאתרים האלא יש פאנל ניהול מיתקדם שאותו אתה צריך ליבנות ב php וsql לצורך "דיבור" אם ה mysql server שעליו אתה מאחסן את המידע שמוצג למשתמשים על ידי קוד php וקוד sql ש"מדבר" אם ה sql server,כדי ליבנות אתר כזה אתה חייב ניסיון בשפת ה php +sql+html+css לעיצוב האתר וגם עדף לעבוד לפי תקן xhtml אשר ניכתס על ידי ה w3,שאותו תימצא באתר www.w3c.org אני חושב,יש שם עורך אשר מזהה שגיאות ש סשפת העיצוב הניתנת להחרבה הידוע בשם html.כמובן שאתה חייב מאן מסד נתונים שעליו אתה תאחסן את המידע הלו הוא היה ה mysql הניפלא,אותו תימצא בכתובת www.mysql.com,לאחר שתדע ותישלוט היטב בכל הדברים האלו תוכל ליהנות לך סופר-אתר אשר היה לו פאנל ניהול,מסד נתונים חזק ביותר,ומימשק מישתמש נוח וקוד תקין,בהצלחה
. אבל אני מניח שאתה מיתכוון לאחת מהמערכות המוכרות האלו שפשוט מתקינים,לשם כך אתה רק צריך שכל. LOL

TakT

New member
אוי

כתבתי תגובה ארוכה משום מה אני לא רואה אותה.. חבל טוב אני יקצר במילים.. מה שאמרתה זה הרבה מאוד ללמוד יש לי שרת שתומך ב my sql יש אולי פורטל מוכן שעושה רק את מה שאני מבקש? לא php nuke שיש לזה עיצוב מוכן והכול אני רק צריך את זה כי יש לי עיצוב שבניתי אותו

MasterNir

New member
אתה לא תמצא משהו כזה...

מה שאתה מחפש זה מערכת חצי-מוכנה, אני לא שמעתי על דבר כזה, מה שאתה יכול לעשות אם אתה יודע PHP (אחרת מה אתה עושה כאן ?..) זה לערוך את הקוד ולערוך את הערכה ככה שהיא תתאים לעיצוב שלך...

yuvallb

New member
עיצוב של php nuke

אם הבעיה היחידה שלך עם php nuke זה שיש לו עיצוב מוכן ולך יש כבר עיצוב, אז אתה יכול להרגע, אפשר לשנות לו את העיצוב. שיהיה בהצלחה.

lizard

New member
יש מקום כלשהו שאפשר לראות בו את

העיצוב שלך? יש לי מערכת ממש בסיסית שאין בעיה לשנות לה עיצובים.

TakT

New member
שניה למשל אני מתקין מערכת php nuke

איך אני יכול להחליף תעיצוב?? יש לי עיצוב שונה לגמרי מ php nuke יש לי כפתורים בפלאש לוגו בפלאש ועוד מלא דברים

MasterNir

New member
זה ממש לא בעיה...

אתה יכול בקלות להחליף את הסיומת של הקובץ הרצוי או בכלל את מבנה... אתה מוזמן להכנס לאתר www.hebnuker.org ולשאול שם את כול השאלות בנוגע ליצירת ערכה ואני או מישהו אחר יענה לך ....

למעלה