חדש בתפוז

leshemAmit

New member
חדש בתפוז

אני חדש פה והגעתי להשוויץ. אז אני משוויץ תכירו את ג'ק. המרטש כמובן.

Hubert Hubert

New member
היי, הגרסת עט הרבה יותר טובה!

יש לה מראה כזה של גילופי עץ מהמאה ה19 או משהו כזה, איור בספר מאוד ישן, הצביעה די הורסת את זה. אני במקומך הייתי חושב על סוג אחר של צביעה, צביעה שטוחה דווקא בלי הצללות פוטושופ למיניהן, כי מה שיפה פה זה הקווקווים האלה בצדדים לדעתי, ואתה מאבד את זה בצביעה.

leshemAmit

New member
הסברים

היצירה עם הצבע באה בעיקר כי רציתי לנסות דברים בצביעה והשתמשתי כבר ביצירת עם העט בתור שלד. בלי הצבע יש הרבה יותר אופי. וזה לא בדיוק כמו הגילופים או העבודות דיו של פעם. לא רואים כל כך על היצירה פה בגלל הגודל של התמונה אבל הקווים אצלי מסודרים אחרת בשביל יצירת אפקט של כהה בהיר לעומת עבודות אחרות שהיו בעיקר משתמשים בסט של קווים לכיוון מסויים בשביל צל בהיר וסט של קווים שצולבים אותם בשביל צל כהה ואיפה שהצל ממש חזק פשוט ממלאים בשחור. אני בעיקר משנה את התדירות של הקווים שפלעמים נהפכים לנקודות ובשום מקרה אין שטחים שחורים. להלן פרט מיצירה אחרת שעשיתי. הקווים לא צולבים אחד את השני כמו שאחרים עושים ברישום עם עט ואים שטחים שחורים (חוץ מהעין של הנשר שזה מקרה מיוחד). בצביעה. את הביג בנים הוספתי בעיקר בשביל להכניס קצת קומפוזיציה, תשובה לצבעים של השמלה, מעט עומק. והערפל בזכות כוסית בוגרת עם רעיונות נכונים. תודה רויטל נ.ב. רואה שאני יודע להגיד מילה טובה?...

למעלה