חדש בתפוז בבלוג

דני שלום...

בע"ה הפוליסים אמרו לי במפורש שהאורחים הם חברים לכל דבר הם שומעים אותך וקוראים הכל ורואים אותך אסור לזרוק אותם כי הבלוג שלך יחסם . זה מה שאני עושה אני לא זורקת אותם. שיהיה לך שידור נעים ומקסים

אלין מאמי

אני מבין אותך אבל אני פוחד שאנשים פדופילים וחולי נפש (הלווין של צאט) ינצלו לרעה את הרשות להיות אורח בבלוג אם אפשר לפחות שחברת תפוז אנשים לא תתן למי שכבר רשום במערכת כמו הלווין של הצאט להכנס אל הצאט בתור אורח כי אני לא חושב שפדופילים וחולי נפש צריכים להיות בצאט הם יכולים להיות מסוכנים לציבור

דני בוקר טוב נשמה

בע"ה אני באמת לא יודעת מאיפה הם נכנסים זה צריך לשאול את הפוליסים או משהו כזה אני לא חושבת שהלויין הזה יכול להכנס בשם אורח. הם נכנסים מאיזה מקום לא מטלפון נייד. ונכון פדופילים וחוליי נפש זה מסוכן אבל קח בחשבון שגם את זה יש בבלוג אלו שעדין לא ניתפסו.

אלין מאמי

הלווין ראיתי שהוא נזרק כמעט מכל חדר אז האורח כן נותן לו הגנה וזה מה שמדאיג אותי ואני בטוח כמעט ב 100 אחוז שמאיפה שהוא לא נזרק זה רק מ רחמים אני מבין שהרבה אנשים בקשו שיחסמו אותו בצאט, אבל תפוז זה כמו הממשלה עד שלא יקרה משהו חמור מאוד היא תשאיר את המצב הזה כמו שהוא, אני מוכן להתערב איתך שברגע זה הלווין מחובר לצאט בתור אורח עד שיסיים לבצע את זממו ושוב ינסה להתחבר לצאט בניק הרגיל שלו.

וזה לא בעיה לאדם רשום כמו הלווין להפוך לאורח

בדף של הבלוג בוחרים ב יציאה ואז נכנסים לתוכנית של הבלוג

דני נשמתי תקשיב

בע"ה אני רושמת לך נשמתי ואני בכלל לא מכירה אותך לא חשוב גם אני זורקת את הלויין מהחדר שלי ויש לי סיבה מאוד טובה לזה. אז אם הוא נכנס בתור אורח שיכנס מה אכפת לך? לך תדע מי הוא כדי לדעת את מי לזרוק שילך לחפש .... בקיצור אוהבים את דני!!!

את צודקת

לא צריך להשתגע בכל הצאט כדי לחפש אותו וליזרוק אותו למרות שאותי זה אישית מרגיז לראות אותו בניהול ושהשדרן לא נותן לי לזרוק אותו לפני כמה שבועות אני זרקתי אותו שהיה אצל אחר בניהול אז השדרן זרק אותי ולא האמין לי שהוא ממזר בהתנהגות

אבל בכל זאת שאכפת לי

אני לא חושב שחולי נפש ופדופילים צריכים להיות בצאט ליזרוק אותו כל הזמן מהצאט זה נמאס במיוחד שאתה יודע שהוא יכנס לצאט אחר כך בשם משתמש אחר או בתור אורח אני חושב שהכי טוב זה לבקש מהמשטרה שתעשה עליו מעקב ושתתפוס אותו על חם ואז כולם אנשי תפוז נתפטר ממנו לצמיתות לא נראה לי שהוא היה בבית מעצר אחרי שיצא מבית מעצר הוא לא יעיז להכנס לצאט של תפוז הוא לא נראה לי מספיק אמיץ כמו מה נישמע נכון המישטרה כיום צוחקת על תלונות צאט אבל לא צריך להתייאש נכון אין הוכחות שהוא פדופיל אבל יש הוכחות שהוא חולה נפש ושדבר כזה מצדיק לעשות עליו מעקב משטרתי וזה כל מה שיש לי לומר בנושא הזה

שלכת נשמתי...

בע"ה יום אחד העפתי אורחים על ימין ועל שמאל. ואז נכנסה אלי פוליסית לפרטי ואמרה לי שאסור לזרוק אותם . כי הם אורחים לכל דבר. אז אני לא זורקת והעברתי את זה הלאה. זה הכל נשמה פוליס אמר אז צריך לקיים את התקנון הזה לא? למרות שבתקנון לא רשום לא להעיף אורחים אבל לא חשוב זה מה שהם אמרו נשמה. שיהיה לך יום נעים יפה שלי .!!!

אל תשאלוווווווו

אורח16885 תקוע אצלי בבלוג כבר חמישה ימים, כל פעם שאני נכנסת הוא שם, ואי אפשר לזרוק אותו!!!!

חחחחחחחחחחח אני אוהבת אותך סימנים אחת אוהבתתת

בע"ה מה זאת אומרת אי אפשר לזרוק אותו? איזה קטע גדול יא חחחחחחחחחחחחחחחח עשית לי את היום

למעלה