חדש בתל אביב

בארבאבא

New member
האמת שכן

ובדיוק היום יצא "מבצע"-חבר מביא חבר. אם אביא שלושה אנשים שיעבדו ליותר מחודש,אני מקבלת גיפטכארד. אז..יאללה!

Eden Bon

New member
חחחחח

זה תלוי כמה משלמים אני לא הכי בנויה למשמרות
נראה לי שהשתייה אחרי המשמרת יותר רלוונטית

מחפשים רק בחורות? אפשר לנסות גם להתקבל?

כמה זמן את עובדת שם? יצא לך לחוות את הלאב שוק שעשינו שם בעזראילי? (יכול לברר לך תאריך מדוייק)

spaysi8

New member
הלו הלו

כל יום אני עוברת לידך, ולפעמים גם נכנסת! מה את אומרת על איזה דייט?

היי תל אביבי...ברוכה הבאה :)

אני בת 25 , גרה במרכז אבל בחור נידח איי שם בשרון...תגיע למפגשים בטוח שיהיה ניעם בירה בצוותא :)

lee05

New member
ברוך הבא :)

אישית אני מאוד אוהבת את ת"א וכיום קשה לי לפעמים לחזור לבקר את אמא שגרה באזור השרון כי לעומת ת"א הכל יותר מת שם. אני עובד במרכז ת"א ויש מול העבודה בר עם ביליארד שתמיד בא לי ללכת אליו אחרי שמסיימת אך אי אפשר לבד :( מוזמן להצטרף אם בא לך

שלום לחדש בתל אביב :)

אני בן כמעט 36 (נושק ל40), כותב כאן מגיל 24 וקצת. בסוף החודש עברתי ממרכז תל אביב, לדירת שותפים (4) בכפר שלם, הבלבוסט של הדירה הוא קצת עבריין, משתפשף ומסתדר כאן, בתהליך התאקלמות. יש לי ניסיון בהרבה דירות בתל אביב, ב12 השנים האחרונות. במקור, חללית האם שלי, זאת דירת 4 חדרים ברמת אביב גימל. במקור אני ילד מפונק מרמת אביב גימל. ברמת העיקרון אסור לי בירה, אבל בחמישי בלילה, אחרי סדנת נוכחות בפלא, פינקתי את עצמי בחצי כוס זכוכית של בירה מכבי
. יש לי חברים שגרים במרכז תל אביב. לאיזו שכונה בתל אביב עברת? (יש כ-60 שכונות בתל אביב). אני יליד תל אביב במקור, ה3 או 4 שנים הראשונות של חיי, עברו וגרתי ליד הגימנסיה ברחוב ז'בוטינסקי. אפשר לדבר על זה על כוס משקה במפגש הפורום הבא שאגיע? ברוך הבא לפורום :)...

irreplacable

New member
ברוך הבא

אני לא היייתי בוחרת לגור בת"א אבל אני בהחלט מבקרת בה הרבה- יוצאת לשם, רוקדת שם (חוג), עושה שופינג שם, ונפגשת עם חברים

Eden Bon

New member
אתה

איכשהו שוב יצא לי לא לטרוח לבדוק למי אני עונה... פדיחות

kotej22

New member
קוטג זה מבלבל?

שטויות כל עוד במציאות לא מתבלבלים המצב שלי טוב

למעלה