חדש בתחום

shawa1

New member
חדש בתחום

שלום

יש לי התעניינות ויצרים כלפי התחום
מאיפה מתחילים??
איך מכירים אנשים בעניין של זה
הרי אני לא יכול להכיר בחורה ולשאול אם היא בקטע.. זה קצת קיצוני לא? שלא תברח יא וואלי :)
יש מפגשים או הכרויות או משהו בסגנון?

Maya12007

New member
יא וואלי כמה חדשים וואי וואי וואי

ברוך הבא

לולה 40

New member
יש

מפגשים בכל מיני אזורים בארץ, כיש, אזי יש פרסום כאן בפורום.

ברוך הבא:)

qwertyu124

New member
תשובה

קודם כל, קח בערבון מוגבל את הדברים שלי, כי גם אני חדש.
בקשר לשאלה שלך, בכל מקרה, כדאי להתחיל לאט (לא משנה עם מי אתה עושה את זה, חניקות, מחטים ודברים נוספים, עדיף להשאיר להמשך).
אני חושב שאתה כן יכול לשאול בחורה אם היא בקטע. הספר "50 גוונים של אפור" עשה יחסי ציבור די טובים לנושא (גם אם הוא די ונילי ביחס לסטיות שיש בקהילה), והרבה נשים יכולות להתעניין בנושא, או לפחות לא יברחו בזעקות אימה.

כמו שלולה כתבה, יש מפגשים. זה נקרא "מאנצ'"- מפגש חברתי (לא מיני), שמגיעים אליו בבגדים "רגילים" (בלי חליפות לטקס, מגפי עור ומכנסיים עם תחת חשוף), ובעיקרון יושבים בבית קפה ומדברים.
אני יודע שיש מאנצ' בערך אחת לחודש בירושלים, אחרי סוכות מתוכנן במרכז (צריך להיזכר איפה...), והיה תכנון בטבריה ובאר שבע (קצת רחוק לי, אז פחות התעניינתי אם יצא לפועל).

אגב, אתה יכול לפתוח חשבון גם באתר הכלוב (cage.co.il הרבה פה לא אוהבים את האתר, אבל יש שם קהילה מאוד גדולה, וזה בעברית), וב FetLife (fetlife.com אתר בין לאומי בסגנון פייסבוק (אבל הרבה יותר טוב), הרוב באנגלית, אבל יש שם גם הרבה ישראלים ואנשים כותבים מאמרים (באנגלית) מאוד מעניינים ומעלים תמונות (לא תמיד באנגלית) מעניינות לא פחות).

דבר אחרון, בקבוצה אתה יכול להצביע על "כלים ומידע" (בדף הזה, למעלה), ויש שם קישורים להרבה מידע, שכתבו פה בעבר.

בהצלחה

A לוןA

New member
ברוך הבא!

כמו שכתבו לך מעלי- ישנן כמה אפשרויות
אם אתה מעוניין להכיר בחורה שכבר בקטע, ישנם אתרים בדסמיים, שיש בהם צ'אטים, לוחות מודעות וכיוב' (גם בצאט של תפוז יש חדר בדסמ, אגב)
יש מסיבות של הקהילה
יש מאנצ'ים (שמפורסמים גם פה)
ויש את הפורומים ברשת- כמו שלנו.
ככל שתכתוב יותר, תיחשף יותר- יהיה לך יותר סיכוי למצוא.

בכל מקרה, אתה תתפלא לגלות כמה נשים שנמשכות לעניין יש (בטח מאז 50 )- כך שלמצוא מישהי שלא כותבת בפורום בדסמ אבל כן נמשכת לתחום זה משהו די נפוץ. פשוט צריך לברר בעדינות, ואני די משוכנע שהיא לא תברח בצרחות אימה.

אייבורי

New member
פותחים מונופול

כתוב שם "התחלה" (תזהר לא להכנס לכלא, זה שלש תורות)

אפשר להכיר פה \ בכלוב \ בשיטת חבר מביא סאבית על 4 לזיון אנאלי.

יש כאלו שמתמחים במציאת סאביות באתרי הכרויות ונלים, אבל הם יחידי סגולה.

ואפשר לשאול כל בחורה בעדינות אם היא אוהבת שדופקים לה את התחת כמו שדופקים כלבה מסריחה, רוב הנשים מקבלות את זה בהבנה תחילה

למעלה