תשובה
קודם כל, קח בערבון מוגבל את הדברים שלי, כי גם אני חדש.
בקשר לשאלה שלך, בכל מקרה, כדאי להתחיל לאט (לא משנה עם מי אתה עושה את זה, חניקות, מחטים ודברים נוספים, עדיף להשאיר להמשך).
אני חושב שאתה כן יכול לשאול בחורה אם היא בקטע. הספר "50 גוונים של אפור" עשה יחסי ציבור די טובים לנושא (גם אם הוא די ונילי ביחס לסטיות שיש בקהילה), והרבה נשים יכולות להתעניין בנושא, או לפחות לא יברחו בזעקות אימה.
כמו שלולה כתבה, יש מפגשים. זה נקרא "מאנצ'"- מפגש חברתי (לא מיני), שמגיעים אליו בבגדים "רגילים" (בלי חליפות לטקס, מגפי עור ומכנסיים עם תחת חשוף), ובעיקרון יושבים בבית קפה ומדברים.
אני יודע שיש מאנצ' בערך אחת לחודש בירושלים, אחרי סוכות מתוכנן במרכז (צריך להיזכר איפה...), והיה תכנון בטבריה ובאר שבע (קצת רחוק לי, אז פחות התעניינתי אם יצא לפועל).
אגב, אתה יכול לפתוח חשבון גם באתר הכלוב (cage.co.il הרבה פה לא אוהבים את האתר, אבל יש שם קהילה מאוד גדולה, וזה בעברית), וב FetLife (fetlife.com אתר בין לאומי בסגנון פייסבוק (אבל הרבה יותר טוב), הרוב באנגלית, אבל יש שם גם הרבה ישראלים ואנשים כותבים מאמרים (באנגלית) מאוד מעניינים ומעלים תמונות (לא תמיד באנגלית) מעניינות לא פחות).
דבר אחרון, בקבוצה אתה יכול להצביע על "כלים ומידע" (בדף הזה, למעלה), ויש שם קישורים להרבה מידע, שכתבו פה בעבר.
בהצלחה