חדש בתחום

simob

New member
בדקתי , ולפי התאריך העברי

אני כבר בן ח"י שנים :) חח זה תופס לדעתך? דרך אגב השאלה שהפנתי קודם תקפה לכולם .

moshe34

New member
לפעמים תאריך עברי יותר נחשב...

ראה ערך חגים וכל מיני כאלה... בקיצקץ מזל טוב

starfield

New member
אוויטה מקום מצוין !

וראיתי שם לא פעם חבורות של ילדים בני 16 נראה לי חח :) קיצר לא בודקים

../images/Emo99.gifאוויטה../images/Emo99.gif

אני שם כמעט כל ראשון, יש ערב אירוויזיון מקום מעולה להכיר בחורים צעירים וחמודים!

אם אתה רוצה..

יש את איגי! ארגון נוער גאה[= שזה קבוצות חברתיות ותמיד אפשר להגיע לשם לבד ולהכיר אנשים.. כנס לאתר ואז לפורומים ותבחר את הקבוצה שהכי קרובה אליך..

היי לך :)

אני בן 16 וחצי , וכמוך- כמוני. גם אני לא בדיוק יודע מי ומה אני, אבל לא נותן לזה להיות בראש מעייני ולהעסיק אותי יותר מידיי. אני בשלב כזה בחיים שאני חושב שצריכים להינות, ומקסימום יהיו חוויות להיזכר בהן בגיליים מאוחרים יותר שיעלו חיוך :). אני חושב שזו דרך חשיבה שתעזור לך להתמודד בצורה טובה עם התסכולים האלו שבאים מהעובדה שאתה לא בטוח בעצמך. מאיפה במרכז אתה? אני מירושלים:). אם בא לך להכיר, ואפילו סתם לדבר- בכיף. אני אשמח לעזור לך במה שאוכל :). יום טוב שיהיה ^_^

simob

New member
אממ...

זהו שגם אותי בגיל שלך לא העסיקו העניינים האלה ולא נתתי להם להשפיע עליי (מצטער שזה נשמע מעט מתנשא) אבל עכשיו אני כבר חושב שאני באמת צריך להתנסות כדי לדעת ולהחליט ואז אני חושב שאהיה יותר שלם עם עצמי . אני מעדיף לא לפרסם יותר מדיי פרטים על עצמי בגלוי. הייתה לך כבר התנסות עם שני המינים?

:)

לא מתנשא, להיפך. אתה יודע מה אומרים, "אין חכם כבעל ניסיון". אולי אתה צודק, ואולי לא. להתנסות כדאי, אבל רק אם אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה. אל תעשה דברים שתתחרט עליהם, בכל הקשר שהוא. אני מבין את העניין של לא לפרסם את עצמך יותר מידיי, אבל כמו שאמרתי כמוך-כמוני. כמו שאתה בארון ככה גם אני, וכמו שאני לא הייתי רוצה שתעשה לי אאוטינג ככה לא אעשה לך. זכותך אבל לבחור מה לעשות, לא לוחץ:). וכן, היו לי התנסויות עם שני המינים.

למעלה