חדש בתחום...

אחדשכזה

New member
חדש בתחום...

היי! נראה שקצת מאוחר מידי בשבילי להצטרף לפורום כזה. כנראה שאני בדיליי, בכל זאת אני בן 24 וצריך להיות כבר שלם עם מה שאני ומה שאני צריך לעשות. אבל אני לא. תמיד חשבתי שאצליח במה שאני אעשה ושיהיה לי טוב ותמיד קיוויתי למצוא מישהי/מישהו שיהיו איתי ופתאום אני מרגיש תקוע. אני חושב גם על נשים וגם על גברים, אבל ברור לי שבקטע המיני אני נמשך יותר לבנים. הבעיה שלי היא שאני לא אחיה ככה. בהתחלה חשבתי שזו לא בעיה משום שאני שלם עם זה שלא אחיה מחוץ לארון ושאני יכול להתאהב בנשים אבל תמיד היו לי רגשות שאני רוצה להוציא, לאו דווקא קשר רציני, אלא רק לפרוק את מה שאני מרגיש. הרגשתי ככה בצבא, וכשמישהו התקרב אלי וניסה לרמוז לי ברחתי מזה. מאז אני לא מפסיק לחשוב על זה- למה לא ניסיתי, איזה פספוס, אולי הייתי אדם יותר בטוח בעצמו עכשיו. אני מרגיש תקוע, בגלל חוסר הביטחון הזה במה שאני רוצה לא היה לי קשר, לא עם גברים ולא עם נשים ואני מרגיש עכשיו שאני מפספס את השנים שלי. אני קרוע בין שני עולמות- אחד בו אני לא "אצא מהארון", לפחות לא בזמן הנראה לעין ואחד בו אני רוצה לחוות את זה, לנסות ולראות מה זה ואני לא יודע איך להתמודד עם זה... בכל מקרה, השתפכתי כאן קצת לעת ערב, אני אשמח לשמוע מה אנשים חושבים, ברור לי שאין תרופת פלאים אבל בכל זאת...

קראתי רק את כוותרת ההודעה בבנים בלבד

ובגלל שהיה שם מקרה קצת יותר אקוטי, שרציתי לדעת אם יש התפתחויות לפני שאני יוצא לבחינה במכללה, ובגלל שאמרת שכתבת גם כאן, אני חושב שפנייתי נכונה לך כאן. תראה פתרון הנזירות הוא פתרון נפלא... ל... נזירות חסודות ובתולות נוצריות..... או לנזירים מהמנזר... יש אגב ליד ירושלים מנזר לגברים נזירים , מנזר השתקנים.. אולי תצטרף אליהם? נראה לי שהם יקבלו אותך בברכה.... לחיות עם ולהישאר בלי, תמיד כשזה עולה (הרבה פעמים על ידי), אני נזכר בפרסומת של הטמפונים ותחבושות הייגניות להיות עם ולהרגיש בלי, לא יודע כגבר לא מאמין בזה... בעיקר לא מאמין כי אני הרבה פעמים צוחק על זה בעולם הרפואה "אני עם תרופות ומרגיש בלי, אני הולך עם ומרגיש בלי..." מדובר בתהליך, איני יודע למה הוא התעכב אצלך, אני יודע ומתחיל להשלים למה הוא התעכב אצלי....בהזדמנות אספר על זה... אבל להיות עם אישה , זה בדיוק להיות עם ולהרגיש בלי, זה לא מגיע לך, ובעיקר לא מגיע לה!!! במיוחד אם היא סטרייטית... אני ממליץ בחום שתראה את הסרט הר ברוקבק, ותבין מהו מחירה הכבד של ההדחקה, איני טוען שמחר עליך לצאת מהארון ולפרסם זאת בחוצות הרחובות..א תתפלא כמה אנשים חיים לצד הנטייה המינית שלהם חיים מלאים, מצליחים ומספקים... בכוונה לא רשמתי לך ססגוניים, מלאי כייף ובילוייים, כי זה באמת , אבל באמת לא מתאים לכולם ובעיקר לא מעיד על הכלל!!! אני מבקש ממך לא לשים את הספוט על העבר!!! תשים את הספוט על ההווה, כי כמו שאמרה לי המטפלת שלי :"את העבר לא ניתן לשנות, את העתיד אני לא יודעת ואת ההווה אני חיה" כך שנותר לשנות רק את הווה... למה לא התנסית? לי אין תשובה, ואני חושב שלייסר את עצמך בשאלה הזו, זה רק להכניס את עצמך עוד יותר לדיכאון ותחושה רעה עם עצמך... בדיוק התחושה שעלולה למנוע מעצמך להמשיך לחפש ואולי להתנסות כעת... אתה נורא מפוחד וזה לגיטימי, להרגיש בטוח , זו לא צריכה להיות משאלה אלא מטרה.... אני אומר עכשיו משהו שהוא לא פופלרי בבנים בלבד, אך כאן הוא יותר פופלארי והוא חוזר כאן בהרבה וריאציות : אנחנו לא יודעים בודאות מהי נטייה מינית, ואצלך הסיפור מסתבך, בין מה שאתה רוצה להיות לבין מה שאתה בפועל...ייתכן שאתה ביסקסואל וייתכן שאתה רק הומוסקסואל.. את זה לא נוכל לענות לך... בדיוק השבוע עניתי למישהו אחר בבנים בלבד, שאפשר לחכות לאביר על הסוס הלבן,(שאגב לעולם לא יגיע במציאות ...כי אין היום כבר אבירים), ואפשר לסלול לסוס הלבן את הדרך, להכין את בגדי האביר והחרב, לסמן לסוס לאן ללכת ומה ואת מי להביא... בקיצור זה דורש ממך המון המון הכרה עצמית קבלה ועבודה... לסיכום אומר , שהסנדלר הולך יחף, אני עצמי בתהליך הכרה וקבלה עצמית לא פשוטים, אבל עצם הידיעה שאני בתוך התהליך , מאפשר לי להגיע להבנות להיות מדוכא, להתאבל, להיגעל ומצד שני להבין שזו הדרך הנכונה לי מוסרית (לא לשקר לאישה לדוגמא), והאישית הטובה ביותר עבורי, יש לה מחיר , יש הרבה עבודה שצריך לעשות... אבל אני מאוד אופטימי.... ומי יודע אולי בעוד שנה אכתובכאן הודעה בטון אחר , יותר בטוח?? אגב את התהליך האמיתי והכן התחלתי השנה, בעוד 17 יום אני בן 26 , כך שלהתחיל לגעת בדברים בפעם הראשונה בגיל 25 זה חתיכת די ליי רציני, אבל אם לפני כמה חודשים כעסתי על עצמי, היום אני מבין שמעולם לא הייתי בשל מסוגל ויכול לגעת בדברים כמו שאני נוגע בהם עכשיו כולל המחיר המאוד קשה שעליי לשלם בטווח הקצר לשם רווחה בטווח הארוך... מעולם התוכן שלי, ממליץ לקבל ייעות וטיפול רגשי בתחום.

marik

New member
כל הכבוד מתוק שלי

קודם כל הייתי במנזר הזה בטיול מהעבודה. בדיוק לפני שבועיים. צמוד אליו יש מנזר של נשים שתקניות. במנזר של הגברים חיים רק 3 נזירים. אצל הנשים יש 40. מקום מהמם... שווה ביקור. בכל מקרה, אני שמח לשמוע שהמצב אצלך משתפר. בא לי לחבק אותך... ממש ככה. אנחנו בני אותו גיל, ואני מנסה לחשוב.. למה כל כך קשה לקבל את מי שאני? למה אני נלחם בעצמי? מתנגד לעצמי? הרי זה אני... לא אוייב שלי. למה אני עושה לעצמי ככה? אולי קשה לי לקבל אחרים... אבל את עצמי? אבל כנראה שזה קיים... והרבה יותר קשה ממה שנדמה לי. אבל אתה מוכיח כל פעם מחדש, שאפשר לקום על הרגליים. ואני אומר לך... שבעוד שנה אתה תהיה אחר לגמריי. אני לא יודע אם תצטער שעברת את התקופה הזאת. יש מצב שדווקא תעריך אותה - כתקופה שבנתה אותך ועשתה אותך מי שאתה. ולא פספסת כלום בחיים שלך. אתה עדיין צעיר... והחיים לפניך. מה היית עושה עם עצמך אם היית מגלה ומשלים עם עצמך כבר בגיל 19? יוצא לעוד מסיבה? עושה עוד סטוץ? מבין... עכשיו תכלס זה הזמן למצוא מישהו.. לצאת לדייטים, לבלות. לבנות את עצמך בחיים. למצוא עבודה טובה, ללמוד, לעשות כסף, לטייל, לגור לבד, למצוא אהבה. ואני מדבר מנסיון אישי כמובן. יש לי חברים בגילי שעוד רשיון אין להם. אבל אני מסתכל על עצמי, שיש לי רכב משלי חדש, ודירה, ועבודה פצצה, והייתי בחול ויש לי בן זוג ואני יוצא ומבלה ומה לא... באמת! לא הכל מושלם, ולא יכול להיות מושלם לעולם. אבל אפשר לשאוף לזה. אתה בכיוון הנכון ואתה תגיע לשם. כי אתה רוצה! ואתה יכול! זה הכל... בהצלחה מתוק שלי.

bios

New member
אני התחלתי בגיל שלך

וזה ממש לא מאוחר מדיי. אני לא מצטער היום על שנים ש"פספסתי", אלא מאמין שמה שהיה צריך לקרות קרה בזמן שהייתי בשל אליו. אל תשכח שאנחנו חיים איזה 80 שנה - אז מה זה שנה או שתיים לפה או לשם?
יציאה מהארון, גם אם היית רוצה, היא לא תהליך שקורה ב"בום" - שיום אחד כולם יודעים עליך (אלא אם כן אתה עושה את זה בראיון בטלוויזיה). יש הרבה תחנות ושלבי ביניים, ואתה יכול לחוות ולהתנסות בלי "לצאת מהארון". ברוך הבא!

marik

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירי? לא יודע מה כתבת בבנים בלבד, ואני לא אלך להסתכל. אבל כאן בדיוק המקום למכאוביך בעניין זה. (ולא.. אני לא שויצר!) א. תקרא את מה שכתבתי לקיפוד. כל מה שאמרתי לו - מתאים גם לך. ב. לא מאוחר מידיי. מה שכתבתי לקיפוד, ומה שביוס כתב לך - חקוק בסלע! ג. לדעתי, ולא שאלת אבל אני יחווה דיעה - אתה בי. נמשך גם לפה וגם לשם. אבל מינית אתה נמשך לגברים. ומכאן, שכבן זוג ואהבה אמיתית - אתה צריך להשלים עם עצמך ולקבל את הרעיון שיהיה לך בן זוג. אם תרצה לחיות בשקר, רק כדי לספק את הסובבים אותך - תמצא אישה. אתה תוכל לספק אותה? אתה תהיה מאושר איתה? היא תהיה מאושרת איתך? אז תהיה נשוי ויהיו לך ילדים. ואיזה חיים יהיו להם? ולך? אם אתה בוכה על 3 שנים שפספסת... אז תדמיין שאתה הולך לפספס את כל שארית 60 השנים שלך לתמיון. ובמקרה כזה אני מתפלל לאלוהים שלא תתעורר בוקר אחד ותשים זין על כולם, תקום ותלך לחיות עם גבר - בגיל 50! כמו שקורה המון, אגב. אז בוא נסכים ונבין הגיונית, שגבר זה המטרה. ואתה רק צריך לקבל ולהשלים עם עצמך. השאלה שנשאלת, מה מונע ממך? למה לא לנסות? ממה אתה מפחד? אתה נמשך לגברים? אתה מאונן ומפנטז? על גברים או נשים? יוצא לבלות? איפה ועם מי? מה אתה עושה בחיים נכון להיום (עובד, לומד, מובטל)? היו לך יחסי מין בעבר? עם גברים ו/או נשים, והאם היו מלאים? תענה על זה ונמשיך משם...

אחדשכזה

New member
תודה לכם על התגובות

אני חושב שאתה הופך את הדברים ליותר מידי שחור או לבן, לחיות בשקר או לא לחיות בשקר. יכול להיות שזה באמת כך וזה ילדותי שאיני חושב כך, אבל אולי זה פשוט שלב בו אני נמצא שאני רוצה להיות קצת בתחום האפור, הרי אני לא מתכוון להתחתן עכשיו וגם לא מתכוון לעבור לחיות עם גבר. אז למה אני לא מנסה? אני חושב שזו השאלה הקשה שלי, אני מפחד, לא יודע איך, איפה, מי. אני סטודנט ואני יוצא לבלות, אבל נראה שכולם סטרייטים, וגם אם לא- אני לא יכול סתם להתחיל משהו, אני לא בשלב שאני רוצה שכולם ידעו. בגלל זה, אולי, חסרה לי ההתנסות (שלא הייתה לי, לא עם גברים ולא עם נשים) שהייתה מתחת לאפי בצבא, לעשות את זה, לראות איך זה, אולי להמשיך ואולי לא אבל בכל מקרה, אף אחד לא ידע. נראה לי שנכנסתי למעגל שאני לא בטוח איך יוצאים ממנו ולאיזה כיוון. ושוב, תודה על התגובות שלכם...

bios

New member
אתה יכול להכיר דרך האינטרנט

למשל באתר "אטרף", עם כל כללי הזהירות, כמובן. זה ממש לא מסובך.

marik

New member
שמעת על סטוצים?

אתר אטרף דייטינג? פתח לך כרטיס - תמצא לך סטוץ דיסקרטי. תתנסה ותבין. צא למועדונים של גייז, ושם תוכל למצוא לך גברים בראש שלך. במועדונים כאלה לא תצטרך לחשוש שמא אולי מי שאתה פונה אליו הוא סטרייט. ואם אתה יוצא למועדונים של סטרייטים - למה לא להתחיל עם נשים? ממה אתה מפחד? אתה לא חייב לה כלום... כולה לנסות... לא הולך אז לא הולך. עכשיו אתה בטח שואל - עם מי אני אצא? מה אני ילך לבד? אז לאו דווקא. זה נורא תלוי בך. אבל אני ממליץ להרחיב את מעגל החברים קודם. משמע, להיכנס לאתרי הכרויות, כמו אטרף, תפוז וכו'.... להכיר אנשים. לדבר במסנגר. טלפון קצת. להיפגש איפשהו ולקבוע לצאת ביחד. גם תכיר חברים חדשים, גם תצאו ביחד, גם תבלה, גם תתנסה. לא הכל שחור ולבן, אתה צודק וזה מאוד לא ילדותי לחשוב ככה. מצטער אם הבנת אותי ככה. זאת לא היתה המטרה. אבל אני פשוט לא מבין למה לך להישאר בתחום האפור? התחום האפור זה אומר בעצם להישאר מבולבל. לא לדעת לאן פניך מועדות. אני להיפך, אומר לך - לך עם נשים. לך עם גברים. מה שעושה לך טוב. אבל נשמע כאילו שאתה נמשך לגברים יותר. ולכן אל תבלבל את עצמך יתר על המידה. לפעמים כשבוחרים צד אחד - וחוקרים אותו, הרבה יותר קל להגיע למסקנות. אז או שתבחר לחקור את הצד הגאה שלך ולפיו תדע מה קורה איתך. או שתבחר להתנסות בצד הסטרייטי שלך. אין שום רע בלחקור ולהתנסות. לפעמים דווקא כדאי להגדיר הגדרות כי ככה יותר קל לפתור את הבעיות. גם אני בצעירותי, הכרתי בצאט מישהו שלא היה מעולם בשום מקום גאה, ובדיוק כמוני רצה ללכת למפגש בפורום החיפאי. קבענו להיפגש ויצאנו לשם ביחד. עלינו במדרגות ורעדנו ביחד. נכנסנו ביחד. ישבנו ביחד. הכרנו ביחד. הוא לא חזר לשם, אבל כן התחיל לצאת למועדונים וכאלה. אני כן חזרתי לשם, והתחברתי לאנשים שם וביחד איתם יצאתי לראשונה למועדון בחיפה. בזכות אותו אדם, התחלתי להיפתח לעולם ושלב אחרי שלב הגעתי למצב שלי היום. וזה לוקח זמן. אבל אתה מגיע בסוף למקום של שלמות ואהבה עצמית. אתה מתחיל לחיות כמו כל אדם אחר. בלי כל המחשבות מסביב ובלי כל החארטה. וגם אני לא רוצה לספר לכל העולם. לא יודעים עלי בעבודה. ואני לא בארון. אני מאוד מחוץ לארון, אבל אמא שלי יודעת עלי ולא על הבן זוג שלי. אתה מחליט איך לחיות את החיים שלך ומה לעשות ומתי. יש מקומות שאני כן מספר על עצמי, ויש מקומות שלא. זה היופי במצב שאני נמצא בו. שאני כל כך שלם איתו שאני לא נלחם בו. אני לא מתייחס אליו בכלל. אני לא נותן לו מקום של כבוד. אני חיי את החיים שלי. בלי קשר למה שאני במיטה. זה לא מעניין אף אחד. מבין???

yoni253

New member
תשמע חח יש לי משהו

אני הכי צעיר כאן,אבל דווקא יש לי משהו,אתה אומר - שאתה לא תצא מהארון בקרוב אבל מצד שני אתה רוצה לחוות את זה - אז תשמע אתה יכול לחוות את זה גם בלי לצאת מהארון?....יש הרבה מקודומות ודיסקרטיות....מובטחת....... אתה נראה לי דווקא סדור על עצמך....אתה לא 7 בסולם(אתה לא הומו מוחלט) אתה בטח 5,אל תתבאס על העבר,מה שהיה היה.....

למעלה