חדש,,,,בריחה מהמסעדה תהנו
E eti911 New member 6/2/07 #7 או קי, הגעתי לצלחת עם הספגטי והפלפל החריף עם המקלות, לא מצליחה לקחת אותם..
I ilanama1 New member 6/2/07 #15 היי מקס את הפלפל לוקחים מהטבח במטבח כשהוא בוחש בסיר שולפים את הפלפל הירוק השחור זה כפתור ושמים אותו לאיש עם הדג
היי מקס את הפלפל לוקחים מהטבח במטבח כשהוא בוחש בסיר שולפים את הפלפל הירוק השחור זה כפתור ושמים אותו לאיש עם הדג
3 3 שרונית New member 6/2/07 #16 ושמים את הפלפל , בצלחת אצל המלצרים במטבח, עכשיו איפה החלק האחרון??????
מ מקס6 New member 6/2/07 #8 היי שרונית המקלות מהמלצר שרץ עם,,, מגש ושאר הדברים מהצלחת שאני לא יודע איך לוקחים ,,,,,איך לקחת את הכדור החום
היי שרונית המקלות מהמלצר שרץ עם,,, מגש ושאר הדברים מהצלחת שאני לא יודע איך לוקחים ,,,,,איך לקחת את הכדור החום
3 3 שרונית New member 6/2/07 #10 חחחח אבל הוא בורח לי... אין לי כדור חום... ומה עם הדבר השחור שזז בשולחן של הבחור עם הפלאפון????
I ilanama1 New member 6/2/07 #14 זאת מאפרה אל תתיחסי אליה את מזיזה והיא חוזרת חזרה את הכפתור השחור שמים לאיש עם הדג
I ilanama1 New member 6/2/07 #22 את הגביע את מניחה ליד האיש שיושב ליד העגלת שירות מזיזה את העגלה ושמה מהר את הגביע