שרשור מרתק!! תודה!! ../images/Emo23.gif
אינקה כתב דברים מאד נכונים על בני האדם רציתי רק להוסיף משהו קטן ל"נכה זכר 25" אני מיכל,אני גם בת 25, יש לי גם סרטן - אבל לא בחרתי ניק ניים שנכיל את כל אלה, כי דברים אלו, הם לא הזהות שלי. אני אוהבת לרקוד, אני אוהבת את הים, אני מתרגלת קונג פו, טאי צ´י וצי´ קונג, אני לומדת תואר שני, אני בן אדם מדהים, אני יפה, אני אוהבת את השקיעה, אני אוהבת את היקום, אני אוהבת לנהוג כדאין תנועה, אני אוהבת סרטים ועוד ועוד ועוד יש בך מכלול שלם של דברים אגב, עם חלק הזדהית כי התרגלת אליהם במשך כל חייך, אבל זה לא אומר שהם מרכיבים את המהות האמיתית שלך. בכל אופן, יש בך מכלול שלם של דברים למה לבחור את הזכר, בן 25, נכה-ולהפוך אותם לזהות העיקרית שלך? המילים מבנות את המציאות כל עוד אתה ממשיך לקרוא לעצמך כך, היקום יביא אותך לשם אני אתן דוגמא פשוטה יותר- נניח ודפוס המחשבות שלי היה: כולם רוצים לנצל אותי. המציאות שלי היתה כזאת שאנשים שרוצים לנצל היו נמשכים אלי; יותר נכון, אני הייתי מושכת אותם אלי. האם אתה מבין את הכוח של המילים?! יש לי ספר להמליץ לך. הוא נקרא ארבע ההסכמות (נמכר גם דרך האינטרנט באתר של BOOKNET אגב). תשתחרר מהניק ניים הזה אתה מקבע את עצמך שם. ואני חשה את המחשבות שלך כרגע - אין קשר בין זה שאתה רוצה להיות גלוי ושמראש ידעו עליך, לבין הניק ניים. אתה לא רוצה להיפגע, ואני מבינה את זה, אבל אל תקבע את עצמך שם.