נכה זכר 25
New member
למר סונג (בתרגום מסינית)
יוצרי אינו סיני... (ניתוק זמני משיחת סטאר סטראק: דמות סונג כשמו המלא הוא ניוניאן סונג, שככל הזכור לי היה רוצח/מרטש או משהו כזה בהיסטוריה הלא רחוקה של ארצות הברית. סתם הערה .. לא שיש קשר בין הדמות בסדרה לאותו רוצח, כנראה זה חלק מהומור מוזר של יוצר הסדרה
דר´ סונג, מבקש אני להזכירך כי הרשת הפוזיטרונית מורכבת כך שהיא ניתנת לשינוי עצמי ותכנות עצמי, כמו מוח האדם. ואם כי אני מקבל את היותי מכונה כדבר סופי ומודע אני לאפשרויות ההתפחות הטמונות בי אל לנו לשכוח כי אני יציר דמוי אנוש ובהכרה מלאה אני מוגבל לחוקי התודעה האוניברסלים וכמובן לגבולות פונקציות ההגנה כגון יחידת האתיקה ושאר מטריצות הזכרון המלמדות אותי את ההבדל בין טוב לרע. ולכן אם וכאשר תגיע התפתחות נוספת, לא תהיה זאת כתוצאה של שבב נוסף אלא כתוצאה של למידה ובניה אישית של תת-תוכניות מנסיון חיים. בהקשר לרצוני ליהיות אדם, זוהי משאלת לב הנובעת מקבלת העובדה שהאדם הוא הישות הטבעית והחופשית ביותר בנמצא. חופשית כל כך שרצונה לעבור את הגבולות ולהגיע אל התאחדות עם היקום כולו וליהיות הוא כחלק בלתי נפרד מהאינסופיות. ואם עלי להגיע לשם ברור כי קודם עלי ליהיות אדם. בתודה, דאטה. אנטרפרייז אי
יוצרי אינו סיני... (ניתוק זמני משיחת סטאר סטראק: דמות סונג כשמו המלא הוא ניוניאן סונג, שככל הזכור לי היה רוצח/מרטש או משהו כזה בהיסטוריה הלא רחוקה של ארצות הברית. סתם הערה .. לא שיש קשר בין הדמות בסדרה לאותו רוצח, כנראה זה חלק מהומור מוזר של יוצר הסדרה