חדש בפורופ

yymdt

New member
חדש בפורופ

אני די עוקב אחר הסדרה הזאת, אני לא בנאדם רומנטיקן אבל מערכת היחסים המתוסבכת שבין שני כוכבי הסדרה מאלצת אותי לראשונה להיכנס ולשאול את המתבקש. באיזה פרקים כן היה רגע רומנטי בין הארם למאק? ואם ידוע למישהו מכם אנא תגידו לי את שמות הפרקים כדי שאוכל להוריד אותם

Hieros Gamos

New member
עוד לא ממש היה...ואסור לדבר על

הורדת פרקים בפורום. אבל היי. הייתי מפרטת לך רשימה של פרקים שיש בהם מבטים/חיבוקים ומשפטים שווים אבל זה יקח יותר מדי זמן ואני עוד מעט צכה לעלות להסעה.... אממ בכל מקרה lifeline, what if אממממ יש משהו שלא ממש נחשב בdeath watch ויש נשיקה מעצבנת ב711 *יש לי בלקאאוט זמני ביותר על השם*. אמממ Hail and Farewell 1 ויש עוד מלא קטעים שהם שיפריים אבל לא רומנטיים...בערך.. אין לי כוח לפרט אבל הפרקים שנתתי לך הם מ4 עונות שונות...

harmless

New member
אוקיי קטעים רומנטיים לפי עונות

עונה 2- full engagement- הארם ומאק מסתחבקים ביחד אחרי שיורים במאק. הם גם מבלים את הלילה ביחד washington holiday - הם רוקדים ביחד (אבל לא פרק ממש שיפרי) The game of go- מאק כמעט מנשקת את הארם ברגע של התלהבות מהגולד ווינגס והדרס וויטס עונה 3 ghost ship- מאק נהנית לגעת בפנים של הארם תוך כדי שהוא מעולף Impact- מתחבקים כשמאק עוזבת את ג'אג people Vs Rabb- הארם עושה מסאג' למאק בכתפיים וחיבוק בסוף המשפט the stalker- הארם מאוד מגונן על מאק בפרק הזה death watch- מתנשקים to russia with love- ישנים באותו חדר ובכלל מאק הולכת אחרי הארם לרוסיה ועוזרת לו למצוא מה קרה לאבא שלו. המשך בפרק שאחרי זה - gypsy eyes עונה 4- embassy - בסוף הפרק הארם מונע ממאק נפילה והוא מחזיק אותו במותניים והיא שמה עליו את היד ובהמשך גם את הראש. the black jet- שני חיבוקים Webb of lies- מאק נשארת בדירה של הארם ללילה והוא די מנחם אותו כשהוא לובש רק בוקסרס! silent service - כל הפרק הם רבים ואפשר להרגיש את הכימיה שלהם ושהם פשוט מתוסכלים מינית אחד מהשני ובסוף הם מצילים אחד את השני ויש משהו כמו חיבוק וכמובן הנשמה מפה לפה soul searching- הארם נותן למאק מבט משו משו שלא מתפרש ל- 2 דרכים yeah baby- הבייבי דיל goodbyes- חיבוק פרידה rules of engagement- חיבוק front and center- נשיקה על הלחי ghost of christmas past- נשיקה בין הארם סיניור לג'ני לייק (דייויד ג'יימס אליוט וקתרין בל) boomerang2 - השיחה בין הארם למאק שלא הסתיימה משהו אבל התחילה ממש טוב עונה 6- touch and go - מבט בסוף retreat hell - הארם מפנטז על מאק לבושה ברק מגבת והם כמעט מתנשקים בפנטזיה שלו. lifeline- כל הפרק הם מדברים על היחסים שלהם ובסוף גם מתנשקים עונה 7 measure of man- הארם מנסה לדבר עם מאק אחרי שהיא ומיק נפרדו jagathon- סטורג'יס מתחקר את הארם ומאק בנוגע ליחסים שלהם, קצת תחרותיות בין הארם למאק והסכמה שהם יתחילו מההתחלה answered prayers - נשיקה מתחת למיסלטו capital crime- מאק מודה לסטורג'יס שהיא מאוהבת בהארם the mission- שיחה בין הארם למאק על הסיהוק כשהארם אומר למאק שהוא שמח שהיא שם tibunal- הארם ומאק חולקים ארוחת ערב שמוביל למשפט don't worry i'll be gentle שלאחריו מאק אומרת don't be gentle be good in county - הארם ומאק מבלים את הלילה (או כמה שניות ממנו ) מחובקים תחת השמיים עונה 8 critical condition- מאק מנחמת את הארם (אבל אם אתה רוצה לראות את הפרק הזה צריך לראות גם את זה שלפניו the promised land- מבט ומסתדרים ממש טוב ביחד standards of conduct- הארם ומאק מדברים על הבייבי דיל each of us angels- דייויד ג'יימס אליוט וקתרין בל משחקים בתפקידים אחרים אבל יש נשיקה a tangled webb- חולקים מיטה what if- פרק של מה היה קורה אילו הארם ומאק היו נשואים hail and farewell- השיחה בסוף ובכלל האינטרקציה בין הארם למאק- יותר הארם מאשר מאק זהו בינתיים מקווה שלא שכחתי כלום וגם אם כן חבל!

harmless

New member
אה וב-

coming home- הארם מודה בפני מאטי שהוא אוהב את מאק אבל כל שאר הפרק לא שיפרי

harmless

New member
הכל כתוב בהודעה שמתחילה ב-

אוף השטרודל שלי עדיין בתנור

harmless

New member
איך זה אמור לעודד אותי???????

השטרודלים אצלך לא אצלי! למרות ששמתי עין על איזה שטרודלון אחד. רק אל תשאלי אותי איזה עין חחחחחחח

אני חייבת לומר לך תרי.. יש לי מחסור

חמור בתמונות דיויד לאחרונה.... בשום מקום לא מעדכנים תמונות חדשות שלו כל האתרים כאילו בשקט תמונות תעשייתי וזה מרגיז אותי! בקיצור... שי לי מחסור תמונות דיויד שאני חייבת לדחוף לעצמי אינפוזיה שלו עכשיו! למישהו יש רעיון??????
???????

למה לי לעשות מרתון של דברים שכבר

יש לי??? אני רוצה תמונות חדשות!!!!! אפילו בdje-only לא עידכנו את התמונות מ4! לאוקטובר!וזה אתר שהיה מעדכן כל יום !!!!~

ל ו ג י ת

New member
קטעים מאוד יפים../images/Emo99.gif

אי אפשר להתרגל ליופי של דייויד , כל פעם מחדש שאני רואה אותו הלב מחסיר פעימה....
ראיתי היום פרק מדהים BACK IN THE SADDLE 9.06 כל כך נהנתי , גם מצחיק וגם היה הרבה הארם על אזרחי היות והוא לא בגאג , בקיצור פרק יפה אי חייבת לזוז יש לי אורחים

זה היה פרק מהמם טלי!!!!!!!!!!!!!!!!

איך שאיג'י (
) בא וביקש מהארם לחזור לג'אג... ואיך שהוא היה כל הפרק במליון ואחת סוגי בגדים אזרחיים????!!!???
לא סתם תי קראה לפרק הזה "פרק תצוגת האופנה" והארם דהר על אופנוע??????? האאאאא זה בהחלט מה שנקרא און דה סאדל!!!!

ל ו ג י ת

New member
פרק כל כך יפה

אני אראה אותו שוב כנראה בכלל יש לי הרבה פרקים שאני רוצה לראות אותם שוב רק שאין לי זמן

למעלה