חדש בפורום....

חדש בפורום....

שלום. היום נכנסתי לראשונה לפורום הזה. לרוב אני בפורום שייט וימאות. אני בעל מיצובישי פג'ארו, 2000, ארוך, דיזל, 2800, GLS, מוגבה בכמה סנטימטרים בודדים, מיגונים, בולמים משופרים וצמיגים במידה גדולה יותר ממה שהיצרן נותן. גר בבאר שבע ואב לחמישה ילדים (15,12,10,5,1), בן 41. כמה שאלות: א. שמתי לב שבשאלות למסלולים, שותפות לטיולים ומקרים אחרים, מפנים לאתרים שטח אחרים ואפילו לפורום שטח אחר ! למה כאן לא מתפתחות גלריות שונות בתחום. אולי יש,אז למה להפנות ? ב. בהזדמנות זו השמח ליצור קשר עם משפחות לטיולים משותפים. 057-8134697 ג. פורום מעניין, קליל, ולרוב באווירה טובה. ד. בברכת חג אביב שמח.

חג שמח,

הנה כמה תמונות מהטיול האחרון מגבולות לכביש 10 - קדש ברנע. ים של חולות, דיונות ענקיות ואפילו אתר לקידוח נפט. לא יאמן איזה מרחבים שוממים יש לנו כאן מתחת לאף. התמנה הזאת צולמה מהדיונה הגדולה.

90 ק"מ של עליה וירידה משלוחות.

המון שבילים לא מסומנים, ניווט קשה וראות של 25 מטר בזמן סופות חול (כמו זאת אתמול...) לא לחשוב בכלל להגיע לכאן ללא GPS

חניון לילה בעזוז ליד באורתיים

חורשה נחמדה, עם המון צל ומיים וברז מיים. מומלץ ביותר, רק להביא קרשים מהבית למדורה וצינור משלכם כי השירותים מגעילים.

miki69

New member
רעיון מצויין!!!!

תראה באתרים אחרים יש מריבות פה חיים בשלווה ומטיילים בכייף

והנה קובץ במסלול של היום הראשון

ביום יפה מומלץ לעצור לשחיה בבריכת המיים על כביש 10

וואלללה

לפי התמונות נראה שזה שטח שכן הייתי נכנס עם הבונבונירה שלי.... כי אין סלעים ונראה שלא יהיה נזק לאוטו, וגם הוא לא יתלכלך יתר על המידה......... אחלה חג לכולם

את המסלולים שלנו כל אחד יכול לעשות

אנחנו בוחרים מסלולים קלים ללא אתגרי עבירות מהסיבה הפשוטה שאנחנו מטיילים עם ילדים קטנים ואין להם סבלנות לחילוצים והם לא אוהבים את הטילטולים והקפיצות. מכיוון שאנחנו יותר עוצרים מאשר נוסעים, העיקרון שמנחה אותנו בבחירת המסלולים זה שיהיו בהם כמה שיותר מקומות לעצירה ואטרקציות לילדים. ילדים אוהבים דיונות, בריכות מיים ונחלים, בעלי חיים כמו גמלים, צבים, זחלים וכד' עכשיו לנהיגת הדיונות של יום שבת, מספיק רכב 4X4, הורדת האוויר ל 18 PSI, נעילת ההילוכים במצב HI על הילוך ראשון או שני לבוא עם קצת תנופה ולא להתבייש לתת פול גז בעליה. זו כל התורה למעבר דיונות ללא שום בעיה.

זהו! זה מה שאני מתכוון

בגלל הסיבות שלך אהבתי את המסלול. היתרון הגדול גם שאתה לא הורס את האוטו! יום נהדר לכולם

raviv31

New member
רועי ביום שהרכב שלך יראה שטח

אני אתחיל לחפש את ההוא שרוכב על חמור לבן

למעלה