חדש בפורום

יניב12

New member
חדש בפורום

שלום לכולם! אני חדש בפורום, ומתכנן לטוס לתאילנד ונפאל באוגוסט, ולאמר ת´אמת לפני שקראתי את כל ההודעות בפורום התכוונתי לטוס לתקופה של חודש או 5 שבועות ועכשיו זה נראה לי קצת מדי במיוחד כשאני מתכנן לנסוע גם לנפאל. הקטע שבאוקטובר אני מתחיל ללמוד, כלומר יש לי זמן לטוס בין תחילת אוגוסט לתחילת אוקטובר.(נראה לי כבר שאני אנצל את כל הזמן הזה). שאלתי היא האם זה מספיק טיול של חודשיים? איפה כדאי להתחיל? בתאילנד או בנפאל? וכמה בערך צריך לעלות טיול שכזה? עם המזג אוויר אני מקווה להסתדר. תודה רבה ויום טוב לכולם.

ברוך הבא חבר ......./images/Emo45.gif

אין זמן מספק לטיול גם טיול של שנה במזרח לא יספיק לך חודשיים זה בסדר גמור השאלה היא מהו סדר העדיפויות שלך.... ואיך תחלק את שני המדינות הללו מבחינת זמן כך שתוכל למצות את שניהן כמה שיותר בטח תרצה ללכת לטראק בנאפל יש כל מיני סוגי טראקים כל מיני מסלולים ולכל טראק גם זמן שונה... לפי דעתי כדאי לך להתחיל בנאפל משם תוכל לטוס לתאילנד ולקנח באיים המדהימים... ולא לוותר כמובן על טראק בצפון תאילנד במחינת מזג האוויר לא תהייה לך בעייה בקשר לעלויות זה הכל תולי בך באיזו חברה אתה תרצה לטוס איך תנהל שם את אורח החיים שלך (בזבזני או לא) היכן תישן הוסטלים או בתי מלון.... האם בגלל שהינך מוגבל בזמן אתה תיקח אוטובוסים או טיסות פנימיות??? כל אילו שם שיקוילם שלך ובהתם לכך עליך להערך מבחינת תקציב... תברר קצת תרחרח פה ושם... ויאללה לדרך...... בהצלחה ברי

למעלה