חדש בפורום...

Liransso

New member
חדש בפורום...

שלום מתופפים/ות יקרים, על עצמי... אני מתופף חדש - התחלתי ללמוד אצל מורה לפני 3 חודשים. קניתי מערכת Pearl EXPORT (הדגם הפשוט) וכמה מצילות של מתחילים (PAISTE 101). בן 23, רווק, אזור המרכז. שאלתי... האם אתם ממליצים להשתמש בסט משתיקים? - אוטוטו זורקים אותי מהבית בגלל הרעש! האם קיים משתיק גם לבס דראם? האם המשתיקים של המצילות אפקטיבים?

GhostDrummer

New member
אהלן ברוך הבא..

1) אם מעיפים אותך אוטוטו אז משתיקים זה פתרון מעולה. יש פה שיגידו לך שזה מבאס לנגן עליהם, אבל אני לא מתנגד. 2) כן 3) כן

TAMIR182

New member
ברוך הבא אחי..

או שיש את האפשרות לקנות מערכת אלקטרונית..

drums123

New member
כמה דברים+ניצלו"ש

1. זה באמת בעיה לעם שלנו, הרעש. יש כל מיני פתרונות לכך, הזול ביותר הוא משתיקים, ואם תשאל אותי הוא גם הטוב ביותר למתחילים 2. משתיק הבאס הוא לפי מה שזכור לי לפעמים בעייתי אבל כמובן שקיים 3. ענה לך גם אבירם
נצל"ש אין הרבה חדש על הסט שלי חוץ מזוג עורות חדשים לטמטמים (10" 12"-Evans G2) והפינסטרייפ עכשיו משמשים כתחתונים. אבל תוך חודש +- אינ מקבל ג'אם בלוק+סטנד לג'אם בלוק מארה"ב הג'אם בלוק הוא ה-Low Pitch למי שמכיר, האדום והגדול. אגב למישהו יש המלצות לעור סנר? איך הסאונד קונטרול?

drums123

New member
שכחתי תמונות

תגידו יש פיתרון לנגינה עם דאבל פדאל חוץ מסטנד עם 2 רגליים?

NeverMindOff

New member
אממ כן

מה שלי יש זה סטאנד האיי-הא עם שלושה רגליים כמו שלך רק אם אפשרות שהרגליים יהיו מסתובבות.. כך שאני ממקם את הרגליים שלא יפריעו לי לדאבל...

drums123

New member
רגליים מסתובבות...אחלה רעיון

לא חשבתי על זה. אבל לצערי הסטנד שלי הוא של סדרת הפרמייר שבה אין רגליים מסתובבות. בסטנד הזה יש? (בתמונה) זו תמונה של הסט במגמת מוסיקה שלי

ככה צריכה להראות מערכת תופים

במגמת מוסיקה!!! לא כמו אצלנו בבית ספר! מאפקס וי עם עורות קרועים שאפשר להכניס את הראש בפנים ואבזור שבור יחד עם מצילות מנופצות...

drums123

New member
מילא מערכת תופים

המגמה נפתחה השנה, החדר פתוח שבועים
אני הולך לחרוש שם..

זאת גם מגמה שפועלת יחד עם רימון ככה

שמי שמסיים בהצלחה ממשיך לרימון, אבל אני לא אהבתי את מה שהולך במגמה ואת הפלצנות אז אני שומר את זה כתחביב

Yonatanl4

New member
בנוגע להשתקה.

אני שם שמיכה דקה פשוט על כל הסט, תוקע גרב על הביטר, ומשיכה דקה באמצע ההי האט, וזה חוסם את רוב הרעש, אם רוצים שזה יחסום עוד יותר אפשר לשים עוד שמיכה וכך הלאה.

NeverMindOff

New member
לא מבון לי מהתצלום

תעשה תצלום תקריב לחלק של הרגלים של הטאנד ואני יגיד לך..

drums123

New member
חשבתי ככה

אבל הסתדרתי בכך שפתחתי עוד קצת את הסטנד של ההיהט, בכל אופן, כן אלו המצילות במגמה שלי, אני אומר תודה על כל דקה שאני נוגע בהן, ואולי תזכו לתצלום משותף עם חלק מהמערכת שלי בימים הקרובים.

Gutterball

New member
איך העורות האלה נשמעים?

עוד לא יצא לי להתנסות עם אוונס...

למעלה