חדש בפורום

Kayben

New member
חדש בפורום

קראתי את המאמרים ואני עדיין לא מבין... אני זוכר את החלומות שלי די בברור... יש לי מוטיבים חוזרים חזקים. השאלה היא איך בתוך החלום אני עושה פתאום את הסוויטצ?! צריך לעשות בדיקת מציאות? אבל איך אני פתאום אחשוב על לעשות את זה? צריך לתרגל את הבדיקות במציאות... ואז בחלום בגלל ההרגל אז גם שם אני אעשה את זה?! אגב אני כבר שנים לא הולך עם שעון, אז הבדיקה עם השעון תהיה לי בעיתית.

Kayben

New member
טוב, אני חושב שהבנתי

קראתי שוב פעם ויותר ברור לי. אגב היה לי רק פעם אחת שאני זוכר של חלום צלול, שהייתי קטן. פתאום קלטתי שאני בחלום, אז נלחצתי וישר רציתי להתעורר. אז התחלתי לחבוט בדופני החלום, כמו קיר דימיוני כזה - ורק אחרי שניות ארוכות התעוררתי. יכול להיות שהיו עוד כמה פעמים אבל אני לא זוכר אותם בדיוק.

silverhawk

New member
אז הכל ברור עכשיו? ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, בתור התחלה, אני ממליץ שתעבוד על בדיקות מציאות ועל השיטות להגברת הצלילות. לאחר שתטמיע את אלו, נעבור לשיטות המתקדמות.

Kayben

New member
הממ

אני רוצה לדעת בדיוק מה שלב ראשון- לתעד את החלומות ביומן חלומות? נניח היום חלמתי כמה חלומות - אני חצי מתעורר כזה, ואז יש לי את האופציה להמשיך לישון או בכוח לעצור ולרשום את החלום. (אגב הכנתי כלי כתיבה בהיכון, היכון) כמובן שאני בוחר להמשיך לישון, ואז עוד חלום וחוזר חלילה עד שאני נשבר ובסוף קם. את כל החלומות הראשונים אני כבר לא זוכר בכלל חוץ מזה שאני זוכר שחלמתי אותם. והאחרון היה על איזה קרפדה, משהו מוזר שאני גם כבר לא בדיוק זוכר. טיפים?

silverhawk

New member
לא להמשיך לישון ../images/Emo3.gif

זה אמנם מעצבן קצת לקום לכמה דקות ולכתוב את החלום, אבל השיפור שאתה תראה יהיה דרסטי. ולגבי תהליך הכתיבה, אני ממליץ שתעבוד ע"פ השיטה הרשומה בשאלות הנפוצות.

למעלה