חדש בפורום

ogmios

New member
חדש בפורום

יאללה, אחרי שבוע של קריאה פאסיבית נעשה מהלך ונציג את עצמי
כמו כולם התחלתי בD&D ובAD&D, וכיום אני משחק בעיקר בHERO System (השיטה הטובה בעולם
) ובשיטות של World of Darkness. האמת שPbF-ים למיניהם הם לא בדיוק my coup of tea, אבל המקום נראה נחמד ונראה לי שאני אשרוץ פה קצת... אדיוס, אוגמיוס

ogmios

New member
כמה מביך, טעיתי בקישור...

זה מה שזה היה אמור להיות:

hsotrt

New member
אני אמשיך מפה...

קוראים לי שי או בשמי החדש "דיט", אל תשאלו
תמיד התעניינית מגיל צעיר במשחקי תפקידים! ואז כשסבא הביא לי ספר בשם "עיר הנמל חוראאך" מסידרת ספרי כישוף (ספר משחק), התחלתי לקרוא ולשחק...אז זה התחיל!! *סניף* ועכשיו אני בעיקר משחק AD&D, מרוצללים ופיוז´ן וגם פה ושם קצת WAR HAMMER... אני גם מכור לכל סדרת רומח הדרקון, גלגל כישורי הזמן, שער המוות, כישוף והרשימה עוד ארוכה... ואני עץ קבוע בקהילת הרול-פליי הישראלית! איגור, הגילדה וכאלה... ובקיצור אני מטורלל אחד גדול!!! הכובען המטרוף חוזר!!

ogmios

New member
קוראים לספר "חאראיי - נמל המלכודות"

מאת סטיב ג´קסון. ולא, זה _לא_ אותו סטיב ג´קסון שכתב את GURPS, למי ששואל... (אני שאלתי אותו. זה היה די מביך...) אדיוס, אוגמיוס

FM_the_Weird

New member
אך, אוגמי, אוגמי...

חשבת שתוכל להתחבא ממני? זה לא כל-כך פשוט...

ogmios

New member
מג´י ../images/Emo13.gif

חיכיתי לראות כמה זמן ייקח לך להגיע לכאן... אדיוס, אוגמיוס

FM_the_Weird

New member
אוי, יקירי, אני כאן שתי הודעות../images/Emo9.gif

לפניך. אמנם לא הגבתי אז, אבל....
טוב, תיכננתי את הכניסה המרשימה שלי.

מספרי כישוף

יש לי את כולם חוץ מהשני הרביעי ומהשישי אז עם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות את מה שחסר שיכתוב

ogmios

New member
מכיר

HERO היא לא שיפור של Champions. Champions היא שיטה ספציפית לגיבורי על שמבוססת על המנוע האוניברסאלי של HERO. נכון שהדבר הראשון שיצא לשוק היה באמת Champions, אבל גם מראש היא נבנתה כאונברסאלית. לגבי Fuzion - מכיר גם מכיר, תודה. האמת? לא ממש אהבתי את מה שהם עשו לHERO. השיטה באמת מאבדת הרבה מהיופי ומהגנריות של המקור ככה. וכנראה שגם HERO Games מסכימים איתי - Fuzion הוא ענף שנזנח על-ידם והגרסה הבאה תהיה HERO System 5th Editoin שדומה מאד למהדורה הרביעית (ובכלל לא לFuzion). אדיוס, אוגמיוס

למעלה