חדש בפורום...

dogme

New member
חדש בפורום...

שלום לכולם , פעם ראשונה שאני כותב או קורא פה , חזרתי בתשובה לפני חמש שנים אומנם אבל אף פעם לא מאוחר אני לאמד אומנות בירושלים , אטאיסט מוחלט והסיבה האמיתית להיותי פה הוא תסריט שמסתובב לי בראש כבר הרבה זמן . היום סופסוף החלטתי לכתוב אותו אבל בהתחשב בעובדה שהחזרה שלי בתשובה היא לא מהמגזר החרדי הייתי שמח להתייעץ עם מי מכם שיירצה , אז מי שרוצה ואני מאוד מאוד אשמח וזה מאוד מאוד יעזור לי מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב פה ןלהתעניין נ.ב. אני יודע שלא ציינתי על מה התסריט אבל בא לי לשמור על זה דסקרטי עד שיהיה משהוא יותר בנוי תודה תודה תודה

אחי היקר

כלל ראשון (או רביעי) בכתיבת תסריט הוא להיות ברור ומובן. שהקורא יבין מה רצית לומר. שיהיה בהצלחה

dogme

New member
אחי היקר :) יש כזאת סדרה מצוירת

(קוריאנית) אני יודע לכתוב תסריט :) אבל תודה בכל זאת , אני פשוט צריך יעוץ בשביל לבנות דמויות ופעולות

boaZone

New member
האשה רמזה שההודעה שלך ממממ-זזז

זה לא ברורה. בהנחה שאתה לא הומר סימפסון, תפריד בין החלק של המחשבות, אותו אתה יכול להשאיר מבולגן, לבין החלק של התקשורת עם הסביבה, שמומלץ שיהיה בו איזה קו ברור והגיוני. קפיש?

Le Fay

New member
עזוב, הוא ממילא כבר-אכל-היום-או-

במקרה-לגמרי-בדיוק-בצום

dogme

New member
טוב מהתחלה

אני חילוני , מחפש חרדים בשביל לכתוב תסריט על המקרה המיטולוגי שבו הורים חרדים יושבים שבעה על בנם שחוזר בשאלה , מישהוא רוצה לעזור ? בבקשה?

admor

New member
חזרת בשאלה יצאת בתשובה?

אתה חילוני חרדי דתי? הכל התבלגן לי.

dogme

New member
וואו אתם קשים.

אני חילוני , ואני לא בשאלה , מבינים , זה מין משחק מילים שכזה ... אני חילוני בתשובה , אטאיסט , דוגל בתורת הנוירופסיכולוגיה והפסיכואנליזה . הייתי דתי "בשאלה" עד לפני 4 שנים , לא מהמגזר החרדי , כיפות סרוגות בני עקיבה שמעתם עליהם? כל מה שביקשתי זה שמישהוא שכן בא מהמגזר החרדי יעזור לי לחשוב על התגלגלות העניינים בתסריט שאני כותב . אני לא הייתי עד כדי כך עילג בהודעות הקודמות, נכון?

למעלה