חדש בפורום.

bendelac

New member
חדש בפורום.

אני בתפוז כבר 5 שנים (עם הפסקה של שנתיים באמצע) ופעם ראשונה שאני רואה שיש פורום לפאזלים. אז קצת על עצמי, אני עושה פאזלים כבר די הרבה זמן (אמא שלי טוענת שבגיל שנתיים כבר עשיתי פאזל של 100 חלקים אבל אני לא זוכר
). אני אוהב פאזלי נוף הם אולי קשים יותר (בטח לא כולם יסכימו) אבל יפים יותר, לדעתי. (אם לא היה סקר על סוג פאזל מועדף אולי זה הזמן...) בשנתיים האחרונות עשיתי שלושה פאזלים של 1000 חלקים ותליתי אותם: 1. כרזת הסרט כחול עמוק (the big blue). 2. נוף מושלג. 3. שקיעה בים - תמונה ולא נוף אמיתי. בימים הקרובים אני הצלם אותם והפיץ אותם. הפרוייקט הבא שלי (אני עוד מחפש) זה פאזל 2000 חלקים כמובן של נוף אולי שקיעה או נוף אחר. כמובן שהצעות יתקבלו בברכה. שבוע טוב, יונה בנדלאק

bendelac

New member
שכחתי פאזל אחד

של אסטריקס וחבורתו אבל הוא היה קל מידי אז שכחתי אותו.

mgos0911

New member
ברוך הבא , הינה אחד שאני אוהב

ברכות , הפורם לא פעיל מאוד אבל נחמד ... להלן כתובת של פאזל יפה מעל 2000 ... http://seriouspuzzles.stores.yahoo.net/edu12455.html על החנות - בכלל אתר נהדר , שולחים לארץ בזול יחסית ואין מס מתחת ל 50$ לוקח כחודשיים (למרות שמזמינים דרך האוויר וזה אותו מחיר כמו דרך הים..) עונים למיילים מהר יחסית ומאוד אדיבים ! ממליץ לפני קניה מחו"ל לחפש בארץ (בכל חנות ניתן לברר דרכם מול היבואן). הפאזל לחיפוש EDUCA 12455 תשווה מחיר וכו'. ממליץ על שטיחון לפאזל (ראה מאמרים של הפורום). מיכאל

bendelac

New member
תודה ושאלה

איך אתה יכול לדעת את המספר של הפאזל לפי האתר שם? כי יש שמה עוד כמה יפים ואני מעוניין לבדוק מחירים. ואם כבר, אז שאלה לכולם. האם קניתם פעם פאזל ב ebay?

mgos0911

New member
מספר הפאזל הוא המק"ט + שם החברה

ראה למש בקיצור ששתלתי EDU - EDUCA וזה היצרן EDU12455 וה 12455 זה המקט של היצרן (לא של האתר) אם יש ספר אין ספק העתק את שם החברה (המלא) ואת המספר חפש ב GOOGEL הגיוני שתמצא את אותו הפאזל במספר חנויות - זה יפסול לחלוטין מצב בו המספר הוא רק של החנות הספציפית למרות זה ממש נדיר שחנות תחליף מק"טים ...

ssyוM

New member
../images/Emo39.gif ברוך הבא לפורום פאזלים

נשמח לראות תמונות של הפאזלים שהרכבת

למעלה