חדש בפורום

somename1992

New member
חדש בפורום

אממ שלום לכולם כפי שאפשר להבין מהכותרת אני חדש כאן, מקווה להשתלב בפורום. אממ אני משחק גו כמה חודשים ( אני בין 13 קיו ל11 קיו לא יודע בדיוק :S) וקוראים לי בKGS

somename1992

New member
בטעות שלחתי לפני שסיימתי XD

בטעות שלחתי לפני שסיימתי אז קוראים לי בkgs somename

Rasd

New member
היי לירז

לירז :p זוכר תכינוי שלך BAKA :X אולי מספיק אתה כזה BAKA למה אתה תמיד מפסיד לעוז הזה :X אני רוצה שכבר תנצח אותו הוא מעצבן אותי :S וגם את אח שלו!

somename1992

New member
כבר ניצחתי את עוז ואת אח שלו :S

ראם כבר ניצחתי את עוז כמה פעמים :S וimdark אין לי מושג איך חבר שלך 12 קיו כמה שנים (הוא משחק בכלל? O_O) ואני יודע שאני בין 13-11 כי אני יכול לנצח אנשים ברמה הזו :S זאת אומרת לפעמים אני מנצח אותם ולפעמים מפסיד משהו שאומר שאני בערך ברמה הזו :X

imdark

New member
הוא שחקן מבוגר

בן 36 והוא משחק הרבה מאוד אתה יודע מה אני יביא לך שאלה של רמה גבוהה ותשווה בין הערך של מהלך התרחבות אמצעית של HOSHI לבין סגירת פינה בקומוקו בנוסף תביא לי דוגמאות לשינויים בכל מצב שחקן חזק נחשב חזק בגלל שההוא שולט יותר בתאוריה מאשר שחקן חלש במידה מסויימת אני יכול להפסיד לשחקן בכל רמה בגלל שאני לא בכושר משחק ברגע שאני יכנס בחזרה לכושר משחק (פתירת בעיות וחזרה על כמה ספרים יספיקו) אני יוכל לשחק מול שחקנים ברמה שלי במשחק שווה

somename1992

New member
O_O

אתה מביא לי דוגמא של חבר שלך? טוב גם אני יביא לך דוגמא. יש מישהו שאני מכיר (היום 1 דאן) שסיפר לי שפעם בקיי גי אס היה טורניר שנמשך חודשיים שבו כל רמה השיגה כמות נקודות שונה על ניצחון(ככל שהרמה של השחקן המנצח גבוה יותר ככה הוא השיג יותר נקודות) אז הרבה שחקנים ברמות קיו גבוהות ודאן נמוכות שיחקו נגדו, הוא התחיל את הטורניר שהוא היה ברמה 20 קיו ולאחר החודשיים האלו הוא כבר היה 5 קיו לכן אין לי מושג איך חבר שלך עדיין ברמה 12 קיו.. >< דבר שני- מה הרמה שלך? ואיך אתה יודע מהי? :S(אותו דבר כמו השאלה ששאלת אותי) דבר שלישי- רמות הקיו של קיי גי אס חזקות יותר מרמות קיו רגילות (הדאנים יותר חלשים מרמות דאן רגילות) ככה שאם אני מסוגל לנצח רמות 13-10 אני בערך ברמה הזו, הלא כך? :S

imdark

New member
יש מבחני רמות

שביט מעביר מבחני רמות כל כמה חודשים הכפת לך בבקשה לענות לי על השאלה עם אתה הרבה יותר חזק ממני (4 נקודות זה הרבה) אז אתה אמור להכיר תאוריה יותר טוב ממני

imdark

New member
שלום

לצערי שחקן לא יכול להיות ברמה של 13 K אחרי חודשיים גם עם זה הדירוג שלך זו לא הרמה שלך גו לוקח הרבה מאוד זמן כדי להתקרב לרמות הגבוהות 10-1 K אני מכיר שחקן שכבר כמה שנים טובות הוא 12 אבל מעבר לזה ברוך הבא לפורום תשכח מהרמה וממה שאמרתי אז תזאר במשחק מול שחקנים ברמות מתחת ל20 יש סיכוי טוב שיש הרבה שחקנים חזקים ממך בהצלחה בכל משחק ואם אי פעם נשחק אני מקווה שתנצח אותי

somename1992

New member
:S

אממ לא אמרתי שאני משחק חודשיים אמרתי כמה חודשים. וחוץ מזה תבדוק את רשימת המשחקים לפני שאתה סתם אומר :S אני לא משחק בדירוג בקיי גי אס אני אמרתי את הרמה שלי :X ולא אמרתי שאין שחקנים יותר טובים ממני ^^

imdark

New member
אני לא מנסת ללכת נגדך

אל תקבל את זה לא נכון וכבר הזכרתי שאני מכיר שחקן שכבר כמה שנים משחק מול השחקנים הטובים בארץ והוא קיו 12 הפרש של שתי נקודות ביניכם מאיפה אתה יודע שזו הרמה שלך פעם אחרונה פגשתי ילד שאמר לי שהוא קיו 14 ניצחתי אותו בפתיחה עם המשחק היה ממשיך אני לא בטוח עם היו נשארות לו בכלל נקודות (מינוס)

bluexx

New member
תכניס את הראש שלך לKGS

אם אני לא טועה כבר ראיתי אותך מבקר שם... 30 קיו... בכל אופן לירז אתה מסוגל לנצח 13 רק בבליץ... לפחות לפי מה שראיתי ממך עד עכשיו... חוץ מזה בשבילי אתה תמיד 30 קיו אבל שלא יהיה לך ספק דארקי אפילו אם לירז 15 או 14, החבר ה12 קיו שלך לא יכול לנצח אותו כי 15-14 KGS הרבה יותר חזק מהדירוג במציאות... אגב לירז דאנים במציאות יותר חלשים מדאנים KGS ברוב שיטות הדירוג אבל לא מדאנים מקצוענים.. זה כבר סיפור אחר שמע דארקי לשחק נגד ישראליפ זה כלום הסיבה שלירז יכול להשתפר זה כי יש לו גישה לשחקנים בכל העולם וכמה שהוא רוצה, חבר שלך בטח נתקע עם אותם אנשים כל הזמן.... אני משוכנע שלא תהיה לאף אחד מאיתנו בעיה לנצח אותו...

somename1992

New member
טוב לדעת שאני 30 קיו XD

בלו מה קרה לא רואים אותך לא שומעים אותך ^^ אממ כבר ניצחתי 13 קיו גם לא בבליץ :S אני צריך יום אחד לשחק נגדך שוב ווכה נדע עם אני עדיין 30 קיו :p (כמה זמן כבר לא שיחקנו? :]) וחוץ מזה אני לא ממש משחק בזמן האחרון ולרוב אני משחק נגד אנשים בארץ :X ואממ מתי אתה חוזר לKGS? ^_^

imdark

New member
אז ככה

הדירוג האירופאי הוא אחד הגבוהים בעולם( מתחת לקוראנים) אז הישראלים (בעלי הדירוג האירופאי) הם שחקנים חזקים מאוד אני צריך לבדוק את הממוצע ואני יחזור אליך עם מדד היכולת הזה KGS גבוהה לאומת הדירוג היפני אבל לא בהכרח לאומת האירופאי ישראלים נחשבים חזקים לקחנו מקום אשירי באירופה בפעם הראשונה שלנו ומקום שלישי לילדים יש הרבה שחקנים מאוד חזקים ויש הרבה ללמוד מהם

TheGo

New member
שככת ש...

הדירוג האירופאי הוא אולי אחד הגדולים בעולם אבל שככת שמחשיבים דירוג בממוצא. אז זה שלנו יש דירוג אירופי זה לא אומר שאנחנו פשוט קצט מורדים את הממוצא ואחרים "מחפים" עלינו. נ"ב: אולי זה לא הכי קשור אבל הדירוג לא קובע מי ינצח בגו, אחרת רק בעלי אותו הדירוג היו מיתחרים בגו בשיוויון.

imdark

New member
בקשר לרמה שלי

תבדוק את אצמך בזמן האחרון ששיחקתי נתתי לחלשים לנצח אותי כדי לרדת לרמה נמוכה אני מנסה למצוא כמה שיותר שחקנים חלשים כדי להזמין אותם למועדון

למעלה