חדש בפורום:)

:)

אני צריך אבל לשבת ולקרוא את הספר XD פעם התחלתי... ספר דיי קשה. הוא כזה... בלע... קשה להסביר :S ד"א, יש לספר איזה 80 סדרות שבאות גם אחרי הראשון נכון?

Blade Of Fire

New member
משו כזה

חולית, ילדי חולית, הבית הזה, הבית ההוא... די מעצבן... למרות ששום דבר לא עולה על רומח הדרקון, זה עדיין הרבה ספרי המשך.... בכל מקרה-כן.. חולית ספר קצת מעצבן... אבל זה כמו טולקין-אם שורדים את העמודים הראשונים, אפשר להמשיך לקרוא

רומח הדרקון..

התחלתי את זה פעם. לא זוכר למה הפסקתי. צריך לקרוא גם את זה :)

מה עם הסרט....

אני ראיתי את הסרת יותר טוב.... קצת מוזר אבל טוב....אני כימעת אף פעם לא קורא ספרים..... אבל הסרט באמת היה טוב!!!

NecroSight

New member
לא מדוייק...לפי מה שזכור לי זה הולך

ככה...חולית..משיח חולית...ילדי חולית(שעד זה קראתי)...הקיסר האל של חולית..ועוד משו עם חולית חח...ובאמת אין על רומח הדרקון...צריך לשכנע את פיטר ג'קסון שיעשה על זה סרט!!!

skipp

New member
יא הרבה !

המקוריים:(נכתבו ע"י פרנק הרברט, כל האחרים נכתבו ע"י בניו) חולית, משיח חולית, ילדיי חולית, הקיסר האל של חולית, כופרי חולית ובית הלשכה חולית טרילוגיית הבתים: חולית בית אטריידיס, חולית בית הארקונן וחולית בית קורינו אגדות חולית: חולית: הג'יהאד הבוטלריאני חולית: אדם נגד מכונה חולית: קרב קורין ועוד שניים לא קשורים שלא תורגמו: Hunting Harkonnens: A Tale of the Butlerian Jihad Whipping Mek ואל תשאל אותי למה אני יודע את זה !!! ולא הכל מויקיפדיה !

למה?

אני מבין אותך יש כאלה אבל יש פה אנשים סבבה... לפחות אלה שאני מכיר.... למה אנטי?...

חחח טמבל, הוא התכוון לזה שיש באגים

במערכת פורומים בתפוז, שהרבה פעמים נמחקת כל ההודעה שכתבת ויוצא 'ללא נושא', אז זה קרה לו פעמיים.

אופס

אופס... אל תיצחקו עלי כל הקטע הזה של הפורומים חדש לי, אני לא ממש מבין...... מצטער!!!!!!!

Musta Susi

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif!

תשמע Blind Guardian ותשים פסיקים (,) בהודעות, זה יכול להיות נחמד...

ashkeloni

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

תשמע: System of a Down Draconian Arwen Kamelot יהיה טוב

תודה!!!

אין בעיה...חחח... אני גבר שומע את כל אלה חוץ מsystem מצטער אני ממש לא אוהב אותך אני לא ממש אוהב את הסיגנון אבל kamelot הם אחת הלהקות הכי טובות.... אני שומע אותם בלי סוף... אני גם הייתי בהופעה של אפיקה לא יודע מה קשור סתם רציתי להגיד... (כי היה מדהים)

למעלה