חולית, ילדי חולית, הבית הזה, הבית ההוא... די מעצבן... למרות ששום דבר לא עולה על רומח הדרקון, זה עדיין הרבה ספרי המשך.... בכל מקרה-כן.. חולית ספר קצת מעצבן... אבל זה כמו טולקין-אם שורדים את העמודים הראשונים, אפשר להמשיך לקרוא
ככה...חולית..משיח חולית...ילדי חולית(שעד זה קראתי)...הקיסר האל של חולית..ועוד משו עם חולית חח...ובאמת אין על רומח הדרקון...צריך לשכנע את פיטר ג'קסון שיעשה על זה סרט!!!
המקורייםנכתבו ע"י פרנק הרברט, כל האחרים נכתבו ע"י בניו) חולית, משיח חולית, ילדיי חולית, הקיסר האל של חולית, כופרי חולית ובית הלשכה חולית טרילוגיית הבתים: חולית בית אטריידיס, חולית בית הארקונן וחולית בית קורינו אגדות חולית: חולית: הג'יהאד הבוטלריאני חולית: אדם נגד מכונה חולית: קרב קורין ועוד שניים לא קשורים שלא תורגמו: Hunting Harkonnens: A Tale of the Butlerian Jihad Whipping Mek ואל תשאל אותי למה אני יודע את זה !!! ולא הכל מויקיפדיה !
אין בעיה...חחח... אני גבר שומע את כל אלה חוץ מsystem מצטער אני ממש לא אוהב אותך אני לא ממש אוהב את הסיגנון אבל kamelot הם אחת הלהקות הכי טובות.... אני שומע אותם בלי סוף... אני גם הייתי בהופעה של אפיקה לא יודע מה קשור סתם רציתי להגיד... (כי היה מדהים)