חדש בפורום
אני חייל שמשרת במרכז בבסיס פתוח. הרבה זמן אני מתלבט אם לעבור דירה או לא. לאחרונה גמלה בליבי ההחלטה לשכור דירה עם שותפים. כרגע אני בשלב החיפוש, ואני מקווה למצוא דירה מתאימה תוך מס' שבועות קצר ככל האפשר. בחיפושי, עלו בפניי כמה דילמות: 1. האם שותפים שיותר גדולים ממני בכמה שנים (נגיד סביב 24) יהיו מעוניינים לשכור דירה עם בחור בגילי? (לא שיש בי משהו רע
אבל בכל זאת אני יותר קט)? 2. אני עובד בדר"כ עד שעות מאוד מאוחרות, יוצא ממש מוקדם בבוקר, באמצע היום אני בכלל לא בבית, ואני אישן בדירה כולה 4 לילות בשבוע. באמת שאין לי דרישות מוגזמות. השאלה היא מה שותפים מעדיפים: שותף אקטיבי, שנמצא הרבה זמן בבית, מטפח/משקיע/מדבר/עושה מסיבות וכו' (מה שנקרא שותף 'אקטיבי') או שותף 'רפאים' כזה שבקושי רואים? וסתם שתדעו שאני הרבה זמן מתלבט אם לשכור ובמסגרת זה אני קורא פה הרבה וסופג את רוח ה'לגור לבד', והפורום ממש מצוין.
אני חייל שמשרת במרכז בבסיס פתוח. הרבה זמן אני מתלבט אם לעבור דירה או לא. לאחרונה גמלה בליבי ההחלטה לשכור דירה עם שותפים. כרגע אני בשלב החיפוש, ואני מקווה למצוא דירה מתאימה תוך מס' שבועות קצר ככל האפשר. בחיפושי, עלו בפניי כמה דילמות: 1. האם שותפים שיותר גדולים ממני בכמה שנים (נגיד סביב 24) יהיו מעוניינים לשכור דירה עם בחור בגילי? (לא שיש בי משהו רע