חדש בפורום!!

חדש בפורום!!

שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד לכם שאני התמכרתי לתשוקות!!! ראיתי אותה מההתחלה.. זה התחיל כשהיה את משחק החיים.. ההתחלה לא הייתה מובנת לי כל כך אבל אחרי זה הבנתי.. לפעמים הפסדתי פרקים בגלל שלא הייתי בארץ ולפעמים בגלל שהייתי עסוק.. אז ברוכים הבאים לי!

I n n u e n d o

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני דורין ספר קצת על עצמך,דמות אהובה,זוג אהוב וכולי

תשובות

דמות אהובה - טימי, מיגל, טאביטה, ג'וליאן, רבקה ולא יודע אם יש עוד.. דעה שלי על תרזה - בהתחלה תרזה הייתה טובה ותמימה אבל עכשיו היא נהפכה לרשעית שחבל על הזמן! אחרי כל מעשה רשע שלה אף אחד לא יצעק עליה נגיד רק יצעקו על אנשים אחרים.. והלוואי ואיתן יגמור איתה פעם אחת ולתמיד.. אבל שלא יילך לגוון.. משהו שאני חושב בכללי על הסדרה - איך הם יכולים לצלם 4 פרקים ביום אחד? למה אני אומר את זה- כי במשך 4 הפרקים של הגילוי של תרדזה והרציחה של ג'וליאן הם היו עם אותם בגדים. נראה לי אין כמעט פספוסים בסדרה הזאת. ועוד משהו שאני חושב על הסדרה - שהם איכשהו כל דבר שקורה יש להם הסבר הגיוני.. הדלת נפתחת או נשמע רעש בגלל איזה מישהו רשע שנמצא שם הם אומרים זה בטח הרוח עשתה את זה.. וכצ'רטי תמיד חוזה חזיונות יש להם הסבר הגיוני למה.. בתכלס הם כבר מזמן היו צריכים לקלוט שכל חזדיון של צ'רטי מוכיח משהו..

למעלה