חדש בפורום

YaEloNeT

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

אני יעל מפ"ת סיטי ^_^ התמכרות נעימה

קרניjack

New member
ברוך הבא../images/Emo104.gif

הי, אני קרן בת 16, אני בטוחה שתשתלב פה, ועם כל הצניעות יש פה אנשים שיודעים דברים שאפילו מפיקי הסידרה לא זוכרים (לא אני...) ברןוך הבא והשתלבות נעימה

R e L L a

New member
../images/Emo9.gifאהלן דניאל

אני אלה בת 16 (עוד פחות מחודש
) ברוך הבא והישתלבות נעימה

קטרפי

New member
טחחחחח ../images/Emo110.gif

דבראשון ברוך הבא, אני עידן מרחובות בן 17 ואם אתה חושב שאתה כול כך מבין בהשבט אז הנה כמה שאלות (גיתע וכול השאר לא לקפוץ ולענות זה לא בשבילכם
) 1. איפה ראם היה בהתחלת עונה 4 2. למה בריי וריאן הלכו מכות 3. מי הצביע לאמבר בבחירות למנהיגות השבט 4. איך מיי היצטרפה למולראטס 5. מי הם כול האנשים שבסוף עונה 1 ידעו שלקס לא יודע לקרוא לא היה לי כוח לחשוב על עוד שאלות, בכולמקרה אם אתה עונה על כולם אז אתה באמת בכול הצניעות מבין בהשבט. אם יש משהו שאתה לא יודע אתה מוזמן להחליף את התשובה שלך בשאלה שאני לא ידע (אבל תהייה בטוח שאני כן ידע)

קטרפי

New member
אני נגד שאלות כאלה ../images/Emo110.gif

עדיף לשאול דברים על הסידרה, זה דברים שהרבה יותר צריך לדעת מאשר פרטים על השחקנים וחוץ מזה לך אולי זה קל אבל לא לכולם יש את כול הפרקים בבית את יודעת

התשובות אחי!!!!!

אז ככה: 1.מנהיג הטכנוס שלצידו האחיות של אבוני ג'אבה וסיבה 2.אם אני לא טועה בגלל שראיין חשב שבריי מתחיל עם סלין ושהיא דלוקה עליו. 3.הבנות סלין טרודי והקטנות......בריי (אולי אל השאלה הזו תענה לי אתה....חח) 4.היא עזרה לסלין בזמן שהיא היית בולמית...והיה לה קשר עם לקס..... 5.רייאן,קיסי,וזאנדרה ניראה לי....

קטרפי

New member
לא נכון ולא נכון ../images/Emo110.gif

1. זה לא המקום שהוא היה בו אלא מי הוא היה 3 ו5 צדקת בחלק מהאנשים אבל זה לא כולם, תלמד יותר.... בריי, קלואי וסלין הצביעו לאמבר, וריאן, קייסי, דאל ובריי ידעו שלקס לא יודע לקרוא, זאנדרה לא ידעה

faith2

New member
ברוך הבא דניאל../images/Emo24.gif

אבל סמוך עליי שיש המון מבינים בסדרה כאן בפורום....

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

בטוחה שתשתלב ותהנה פה כמו כולנו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיי =] מה המצב? אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif בת 16 מנס ציונה... אתה מוזמן לבקר באתר שלי ושל ש"ס טינקרבלק, "עולם השבט הישראלי", יש שם המון דברים שיעניינו גם אותך ../images/Emo13.gif ברוך הבא והתמכרות נעימה../images/Emo24.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif

Ivy Riddle

New member
היי

היי לי קוראים טל, מצטערת שלא עניתי קודם מאיפה ובן כמה? אתה יודע כל כך הרבה בשבט? נסה אותי

למעלה