דבראשון ברוך הבא, אני עידן מרחובות בן 17 ואם אתה חושב שאתה כול כך מבין בהשבט אז הנה כמה שאלות (גיתע וכול השאר לא לקפוץ ולענות זה לא בשבילכם
) 1. איפה ראם היה בהתחלת עונה 4 2. למה בריי וריאן הלכו מכות 3. מי הצביע לאמבר בבחירות למנהיגות השבט 4. איך מיי היצטרפה למולראטס 5. מי הם כול האנשים שבסוף עונה 1 ידעו שלקס לא יודע לקרוא לא היה לי כוח לחשוב על עוד שאלות, בכולמקרה אם אתה עונה על כולם אז אתה באמת בכול הצניעות מבין בהשבט. אם יש משהו שאתה לא יודע אתה מוזמן להחליף את התשובה שלך בשאלה שאני לא ידע (אבל תהייה בטוח שאני כן ידע)
אז ככה: 1.מנהיג הטכנוס שלצידו האחיות של אבוני ג'אבה וסיבה 2.אם אני לא טועה בגלל שראיין חשב שבריי מתחיל עם סלין ושהיא דלוקה עליו. 3.הבנות סלין טרודי והקטנות......בריי (אולי אל השאלה הזו תענה לי אתה....חח) 4.היא עזרה לסלין בזמן שהיא היית בולמית...והיה לה קשר עם לקס..... 5.רייאן,קיסי,וזאנדרה ניראה לי....
1. זה לא המקום שהוא היה בו אלא מי הוא היה 3 ו5 צדקת בחלק מהאנשים אבל זה לא כולם, תלמד יותר.... בריי, קלואי וסלין הצביעו לאמבר, וריאן, קייסי, דאל ובריי ידעו שלקס לא יודע לקרוא, זאנדרה לא ידעה
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיי =] מה המצב? אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif בת 16 מנס ציונה... אתה מוזמן לבקר באתר שלי ושל ש"ס טינקרבלק, "עולם השבט הישראלי", יש שם המון דברים שיעניינו גם אותך ../images/Emo13.gif ברוך הבא והתמכרות נעימה../images/Emo24.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif