חדש בפורום...

aviadb19

New member
חדש בפורום...

שלום לכולם, אני אביעד וכבר שנתיים וחצי יש לי בעייות בשינה. זה התחיל עם בעיה להרדם בשעות סבירות וקושי להתעורר (לא שעונים מעוררים, לא אנשים שצועקים גם לא כששופכים עלי מים) אחר כך זה הפך לקטע שבו לא הייתי נרדם שלושה ימים רצוף לפעמים גם ארבעה, אני לא מדבר על לישון שעה בלילה, פשוט שלושה ימים רצוף לגמרי בלי לעצום עין. טופלתי בכדורי שינה במשך מספר חודשים שבהם המצב די השתפר אבל החלטתי להפסיק מסיבה אישית. היום אני ישן בתשלומים (ישן שעתיים וקם, שלוש שעות ער ושוב נרדם לשעה, ככה כל היום...) האמת שדי התרגלתי כבר לחרא הזה ובעיקרון זה כבר לא מפריע לי (רק כי התרגלתי לא כי זה נוח) הבעיה היא שאני מתגייס עוד חודש ודי מפחיד אותי מה יהיה שם... אז אם למישהו יש עצות/טיפים או משהו כזה...אני אשמח לשמוע תודה, אביעד

דרור4

New member
יש שתי אפשרויות

אהלן, אין לי נסיון אז לא אתן לך תשובות אבל לדעתי האפשרויות הן או שיעסיקו אותך כל כך הרבה במהלך היום ואתה תהיה כל כך מותש לקראת הערב שכל בעית מחסור השינה תיפטר מעצמה, וגם ככה לא יושנים יותר מדי בצבא. או שזה ישאר בעיה, אתה תרגיש חוסר יכולת לתפקד בתנאים האלה ותבקש ממי שמטפל בדברים האלה בצבא (לא יודע מי בדיוק, ת"ש, רופא, המפקד) שיטפל בזה. אם זה דבר רציני, ולפי דבריך זה אכן כך, אתה תקבל תנאים מתאימים לזה.

דנטל

New member
אני בהלם

כתבתי תגובה וזה לא עלה, רק שלא בדקתי ולא ידעתי שזה לא עלה. מזל שכשעושים חיפוש על השם שלי, עדיין אפשר לראות את ההודעה ההיא, אז עשיתי קופי. זה מה שעניתי - זה משתנה מאדם לאדם לי בטירונות היה די נסבל. אחרי כמה ימים סיוטיים, ישנתי כמו גדולה. מישהו פה סיפר שאחרי כמה זמן הוא פשוט התעלף. אולי כדאי שתגיד בצבא שיש לך בעיה. אני מזהירה שזה מייד עלול לשלוח אותך לקב"ן. אולי כדאי שתחזור לכדורים ההם. נסה את צמחי המרפא שמדברים עליהם בחלק מהקישורים שיש לנו למעלה.

aviadb19

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל: ההודעה שלך עלתה, נשלח לי קישור לאימייל וכשניסיתי לפתוח אותה אז נכתב לי שהיא נמחקה ע"י הנהלת הפורום... אני לא רוצה להגיע לקב"ן,ממש לא מתאים לי לדפוק את השירות בגלל זה, למרות שלא נראה לי שאני אחזיק בקרבי ככה. בקשר לכדורי השינה, אין מצב. לא נוגע בחרא הזה יותר. אני אבדוק את העניין של הצמחי מרפא, להזיק זה לא יכול. תודה על התגובה (הכפולה) :) אביעד

mic26

New member
שלום אביעד

יש מספר דרכים לפיתרון בעיות שינה. הדבר הראשון שצריך לעשות הוא לאבחן אותן כראוי. כלומר, לבדוק למה כל כך קשה לך לישון. ניתן לבדוק מה הגורם לבעית השינה במעבדות שינה. פנה מהר לקופת החולים בנושא (לפני הגיוס). הרבה פעמים הפתרונות שמציעים הרופאים לא כוללים מרשם תרופתי. צריך רק ליפול על רופא טוב... דבר אחר - אני בטוחה שדרך הרפואה המשלימה ניתן גם לפתור את הבעיה, וראיתי את זה קורה פעמים רבות. אז בהצלחה ואל תתייאש, מיכל

גליתrt

New member
../images/Emo99.gif נדודי שינה בצבא

שלום לכולם ולאביעד: א. מה התאריך המדוייק ? אולי נפגש ב. תמיד יהיה מפקד שיסתובב בימים הראשונים בפלוגה- 24 שעות. ג. קב"ן-זו עובדת סוציאלית/פסיכולוגית ואין המשמעות לדפוק את השירות הקרבי להיפך אני בעד זה משחרר קיטור ועוזר משמעותית להמשך התפקוד. ד. כל האמור כאן מדבר על הנדסה קרבית אינני יודע על שאר היחידות. בברכה -מ"פ בעוד חודש בהצלחה. דנטל- אני עוקב אחרייך במס' פרומים יש בך משהו עלא כיפק

גליתrt

New member
כי....../images/Emo163.gif

אני לא מצליח להכנס עם "החלפת שם" למה שזה לא יהיה שלי.. זה של אשתי,אגב,- ואם היא תדע היא תחטוף קריזה כי היא מסתובבת בפורומים נקניקים כאלו ולא בסקסים למיניהם...

דנטל

New member
אני זוכרת את היום הראשון שלי בתפוז

גם לא הצלחתי להחליף שם והבחורה שהניק שלה היה פתוח כמעט רצחה אותי. אין לך מושג כמה היא צעקה עלי. לא משנה מה עניתי לה וכמה שניסיתי להרגיע אותה, היא איזה 10 דקות צרחה עלי את הריאות שלה. מזל שזה היה בטלפון וממש רציתי לישון (רק חזרתי מהעבודה וכבר היה 7 בבוקר), כי פנים מול פנים אני לא יודעת כמה הייתי מסוגלת לשלוט על עצמי ובטח הייתי צורחת עליה חזרה. רצוי שתסדר את ענין הניק, כי זה ממש לא בסדר לכתוב בניק לא שלך.

למעלה