חדש בפורום

yanivamit

New member
חדש בפורום

חברי הפורום שלום, שמי עמית ואני חדש בפורום אני מתעניין בעצי בונסאי כבר הרבה זמן, ומעוניין לרכוש עץ האם מישהו יכול להגיד לי מה הסוגים של עצי הבונסאי,היכן ניתן לרכוש עצי בונסאי, ומי מהם הכי מומלץ?? הבנתי שעץ הבונסאי דורש תשומת לב רבה בטיפולו מישהו יכול לספר על אופן הטיפול... תודה מראש עמית

סן תאי

New member
שלום עמית

ברוך הבא לפורום. יש זנים רבים מאוד של עצי בונסאי. מהארץ ישראליים, הבולטים הם : אורן, אלת מסטיק,רוזמרין,הדס,זית, זית בר. זנים נפוצים נוספים שחיים טוב בארץ הם : ערערים למיניהם, פיקוסים, אולמוס ועוד רבים אחרים. לרכוש עצים מעוצבים בכלי בונסאי ניתן במשתלת מיני גן שבלטרון. בתחילת הדרך מומלץ לבחור בעצים חזקים ועמידים על מנת למנוע עוגמת נפש, כאלו הם הזית, אלת המסטיק, הפיקוסים למיניהם, חלק מהערערים. עצי הבונסאי אכן דורשים תשומת לב רבה. על בסיס יומיומי יש לבדוק את המצע ולהשקות את העץ לפי הצורך, לבחון את מצבו הכללי על מנת לחוש במצוקה של העץ בזמן. טיפולים אחרים שנעשים בהפרשי זמן שונים הם: דישון, גיזום, טיפול שורשים, ועוד כהנה וכהנה. אז שיהיה בהצלחה ושמור על קשר.

yanivamit

New member
תודה

סן תאי, תודה על המידע, אני מקווה שאני יגיע ללטרון כדי להתחיל לפתח את התחביב. סן תאי-קודם כל שם יפה...האם זהו שמך האמיתי?? עמית

סן תאי

New member
על לא דבר

לגבי השם, בתעודת הזהות מופיע: שגיא, אולם בחרתי ב-'סן תאי' משום שלשם זה משמעות עמוקה עבורי.

למעלה