חדש בפורום

חדש בפורום

טוב אני חדש כאן, בארבעה חודשים האחרונים הייתי בפורום של "מוטו" בעיקר, ובפורום הזה הייתי רק מציץ פעמים מזדמנות... הפורום של "מוטו" היה אחלה פורום אני חייב לציין, עד לפני חודשיים ככה, אבל מאז ש COLT הפסיק לענות על שאלות בפורום הפורום הלך והיתדרדר עד למצבו היום שהוא פשוט מחריד בלשון המטה... טוב COLT עזב והפך לאחד ממנהלי הפורום כאן... אני גם עזבתי עכשיו את הפורום של "מוטו" כי הוא ממש כבר על הפנים... דרך אגב, COLT אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל עזרת לי הרבה בהתלבטות בקשר לרכישת אופנוע, גם שלחת לי E MAIL, התלבטתי בקשר לדו"ש עם עדיפות לכביש, בסוף קניתי XT500 של YAMAHA אחלה אופנוע, רק שאני קצת מאוכזב מהמהירות שלו, למרות שזה רק לטובה כי אני עם השיגעונות שלי מסוכן שהייתי מתחיל עם GPZ... בסה"כ ה- XT הוא אחלה אופנוע... עכשיו אחרי שיש לי את האופנוע כבר איזה חודש וחצי אני חושב שאני עם נטיית כביש ברורה, בשאיפה לקנות כשימלאו לי 21 איזה אופנוע כביש רציני. טוב גם אותי כמו גם את רוב הרוכבים מטריד הביטוח האסטרונומי אותו עלינו לשלם... אמרו לי שאם אתה רוכב ללא בעיות המחיר של הביטוח חובה יורד כל שנה, אז השאלה שלי היא בכמה יורד הביטוח למי שאין שום תאונה במשך כל השנה?

כRובי

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

ולשאלתך - הרעיון שהצגת (אין תאונות במשך שנה=ירידה במחירי הביטוח) הוא אוטופיה שעדיין לא קיימת במחוזותינו. בקיצור - אין חיה כזו.

BladeRunner

New member
כ , קולט ידידנו ....

אירגן לעצמו לחשן ...

אז אם ככה...

אופנוען אחד סיפר לי שהוא התחלק מהאופנוע שלו, חשוב לציין שלא קרה לו כלום! אבל הוא התפנה עצמאית לחדר מיון והתלונן על כאבי גב, הכי קל שלא ניתן להוכיח... הוא פנה לחברת הביטוח שלו ואחרי חודשיים קיבל 7000 שקל... כשדיברתי איתו על זה ואמרתי לו שהמחיר של הביטוח הוא רצחני בשבילי ומה נהוג לעשות, אז הוא אמר שיש 3 דרכים להתמודד עם העניין... 1. מה שציינתי שיש ירידה במחיר הביטוח לרוכבים ללא תאונות, מה שאמרתם לי עכשיו שזה לא נכון... 2. לזייף איזה נפילה ולקבל כסף מהביטוח, ברמאות משהו... 3. לשלם את הכסף ולהתעצבן בשקט! עכשיו נשארו רק 2 אפשרויות כי עכשיו אמרתם לי שהראשונה לא נכונה... אפשר לקבל דיעות של אנשי הפורום, מה הם נוהגים לעשות, איך הם נוהגים עם העניין... תודה מראש

C O L T

New member
ברוך הבא לפורום!

אני שמח שהחלטת על המעבר הרשמי. בפורום של מוטו השיפור לא נראה באופק, למרות פועלם של אנשי מוטוג'וניור והבטחות של העורך, גיא בן-ברק. החלטה נבונה - XT500, כן, הוא לא אופנוע ספורט, אבל הוא נותן בסיס טוב לכל כיוון וגם לא עושה ברבה בעיות. טוב, תשובות כבר קיבלת, אז שוב - ברוך בא, טוב לראות אותך כאן.

למעלה