חדש בפורום

שאפט

New member
חדש בפורום

שלום לכולם..... שמחתי לראות שיש עוד אנשים בארץ שמתעניינים בבייסבול. מעבר להודעות ותמונות, יש כאן גם כאלה שמשחקים? אם כן, איפה כי אני מעוניין לחזור לשחק (לאחר מספר שנים מאז הייתי בארה"ב) Shaft

SlamminDino

New member
שאפט הוא האיש!!

ואיזה שיר יפה הוא שיר הנושא של הסרט!! והקליפ שלו כפי שאפשר לראות מדיי פעם ב VH1 הוא לאניניי הטעם בלבד! ( במיוחד מי שאוהב גברים חרמנים ובחורות...) שמח מאוד שאתה פה ותרגיש חופשי!! השתייה דרך אגב היא על חשבון הבית

iris and ben

New member
הי לכולם.

שאפט, אני משרשרת להודעה שלך כי אני לא רוצה לפתוח חדשה. שמי איריס ואני מארה"ב, ורציתי להגיד שבעלי חולה על בייסבול והקבוצה שהוא אוהד היא מבוסטון-red sox - שכל הזמן מפסידים...(טוב שיש את תירוץ הקללה...). אני אישית די אוהבת ללכת למשחקים (בעיקר בגלל הנקניקיה בלחמניה והנאצ'וס בגבינה...) לפחות אפשר לעקוב ולהבין את המשחק (ההיפך מהפוטבול...). גם הבן שלי בן השנתיים וחצי הספיק ללכת ל-2 משחקים... וגם הייתי שנה שעברה במשחק של היינקיס מול שיקגו נדמה לי....-זו בהחלט הייתה חוויה. אני אנסהלשכנע את בעלי להצטרף לפורום (אע"פ שהוא לא אוהב פורומים וכו').

SlamminDino

New member
שלום כולם!!

מאוד מאוד שמח לראות אתכם פה!! כפילות המילים בהתחלה רק יכולה להעיד על כך. רציתי לעשות פה כמה דברים בהודעה: הדבר הראשון הוא שמלבד שמחה מגיע גם קבלת פנים מלווה בבירה ונאצו'ס כאלה עם גבינה... כיאה לשחקניי בייסבול מקצועיים!! דבר נוסף הוא הסבר קצר לגביי מה שיש לנו פה. טוב, קוראים לזה פורום אבל זה בעצם כבר אתר שלם!! מהעמוד הראשי של הפורום אפשר להגיע לפינות שונות ומיוחדות. אז הנה התחלת ה Tour: אוקיי, בעמוד הראשי איפה שכתוב בייסבול ויש שורות העוברות במאוזן משמאל לימין יש את הכניסה לפינות השונות. זה מתחיל בכניסה לפורום, שם כאמור אפשר לכתוב הודעות, להגיב, לקרוא , לצחוק ולהזמין אנשים לבירה!! מתחת לשם יש את פינת המאמרים !! כנסו לשם וקבלו מאמרים שונים לגביי בייסבול בקטגוריות שונות. הדבר היפה והחשוב ביותר לומר כאן הוא שכל אחד יכול לכתוב מאמר!! אפשר לכתוב את זה בפורום ולבקש ממני להעלות את זה לרשימת המאמרים בצירוף כמה בקשות כמו איזה מילים להדגיש ואיזה תמונה להעלות ביחד עם המאמר. פינת הסקרים היא עוד מקום בו אפשר להשפיע וגלות נוכחות ( בטח שיש איזה שלושה מצביעים בחלק מהסקרים...) אל תשכחו להצביע בקשר לבירה המועדפת ובסקר פיט רוז!! הסקרים שלא שייכים לבייסבול נועדו להיות גימיק שימשוך אנשים אך כפי שאתם רואים-- זה לא ממש עבד Did It?
הגלריות של האתר הם משתנים בלתי תלויים שמתפתחים כל הזמן. התפקיד שלי הוא לדאוג להעלות את התמונות אבל כל תמונה שתרצו להעלות או אתר שידוע לכם שם יש תמונות יפות -- אתם יודעים את הכתובת שלי... וחשוב מאוד שתפנו. כל רעיון לגלרייה חדשה מתקבל בשמחה!!
בלוח האירועים אפשר להעלות זמנים של אירועים שונים וכל אחד יכול להעלות משהו!! הדבר יישלח אליי לאי מייל וברגע שאראה שהתקבלה פנייה הדבר יועלה!! הלוחות הם באמת פינה נחמדה -- אנא הרשמו בלוח חבריי הפורום ותגידו שלום. אפשר שמה לכתוב עד כ 300 תווים בכל מקרה כך שאין צורך להמציא חיבור שלם.... גם פינת הלוחות תחת בנייה ותאמינו לי שכשיבואו אנשים, הבנייה תתעצם ותגדל
. הקישורים של האתר הם באמת מקום יפה!! כנסו לשמה ותקבלו אתרים שונים העוסקים בבייסבול. איך אני מגיע אל כל זה? טוב, לא אמרתי שזה אני!! אנשים שמגיעים לאתר בייסבול יפה מעלים את זה לפורום ואומרים לי להעלות לרשימת הקישורים. כמובן שהפנייה מטופלת מיידית
. הצ'אט הוא אפשרות נוספת הקיימת פה ואפשר לפעמים לקבוע ולהכנס לשמה על מנת לצ'וטט. אם מישהו רוצה שרק יודיע... ושוב הדבר החשוב ביותר: לכל אחד פה יש מילה בדיוק כמוני!! אני אולי אחראי להעלות את הדברים למסך אבל הרעיונות שלכם חשובים לא פחות משלי כמובן!! חשוב מאוד שאנשים יידעו זאת. אפשר להשפיע בהכל: לשים קטגורייה חדשה, סקרים חדשים, כתיבת מאמרים או רעיונות למאמרים בנושאים שונים... כן, והעיקר שיהיה בכיף ובהנאה. זו עוד נקודה חשובה: מותר להעלות הודעות מתי שרוצים איפה שרוצים ומה שרוצים!! אם זה על בגדים, טנקים, צוללות, מדינות ומאכלים... אנחנו פה בשביל ליהנות לא בשביל לחיות לפי חוקים מגבילים!!
ולפניי סיום... מי שיש לו חבר , חברה או חברים שיהיו מעוניינים לבוא אנא רשמו את הלינק הזה ותנו להם: http://forums.tapuz.co.il/baseball/ אפשר לכתוב זאת בפשטות גם כך: forums.tapuz.co.il/baseball אז תיהנו פה ושוב, שמח מאוד שבאתם!!!

משה לנו

New member
שלום שאפט. אולי אני יכול לעזור.

אני אישית שיחקתי פה בארץ חמש שנים עד שנה השנה. השאלה היא בן כמה אתה? ואיפה אתה גר? אם אתה מבוגר אז אני יודע בודעות שמשחקים ברעננה בימי שבת לפעמים. אם אתה עדיין בגיל שמתאים לליגה אז יש ברוב האזורים בארץ. תגיד בבקשה גיל ומיקום אני אנסה לברר בשבילך

למעלה