חדש בפורום

• פותח הנושא 2ob
  • פורסם בתאריך

2ob

New member
חדש בפורום

שלום לכולם , אני רואה שיש פה באמת כמה פריקים ענקיים של הסימפסונס אני מגדיר את עצמי בתור מעריץ ענק הסדרה , פשוט סדרה גאונית ומאוד צינית ולא כמו שכל ה"מבוגרים" חושבים שהיא לילדים , כי את רוב הבדיחות ילדים לא מבינים. אני אוהב כמעט את כל הפרקים שראיתי , וזה הרבה מאוד , אבל יש שניים שאני זוכר במיוחד : הראשון , למי שזוכר/ת , הפרק שבו הומר (הדמות הכי מצחיקה שקיימת בטלוויזיה) נכנס לעולם תלת מימדי מתוך קיר בבית שלו והוא פשוט הופך לדמות תלת מימדית ממוחשבת והשני , הפרק שבו הסימפסונים הולכים לטיפול משפחתי ושם יש קטע שהם מחוברים לכסאות חשמליים ותוך כמה דקות הם גורמים לקריסת חשמל בכל ספרינגפילד...פשוט ענק ... mmmmmmmmm.....donuts

GK_FF

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

בקשר לפרק התלת מימד, אני חושב שזה פרק ממש עצוב, לא יודע למה אבל תמיד כשאני רואה אותו בסוף אני פשוט ניכנס לדיכאון, זה פשוט עצוב, אני לא יודע למה אני מרגיש ככה.....

ReD pArRoT

New member
כן...

ברוך הבא! אכן, זה אחד מההאלווין ספיישלס... יש לי אותו בקלטת... אני יכול להתקשר לחבר שלי ולשאול אותו, או פשוט למצוא את הקלטת ולבדוק בהתחלה בשבילך... נדמה לי שזה 6 או 3, אבל אני לא בטוח... ועל הפרק של הקריסת חשמל בדיוק דיברנו בשרשור למעלה, אתה יודע...

למעלה