שלום לכולם, כבן 40 נשוי ++++++++ לא מאמין, לא שומר תורה ומצוות,אך נראה כחרדי לכל דבר וענין, חי כבר במצב הזה המון שנים, נהנה מאוד מהפורום, ומזדהה עם כותביו לעיתים קרובות, תודה לצוות המנהלים,תודה לכל משתתפיו, הרבה כח ועידוד נתתם לי עד כה,
אני מבין שאתה כבר קורא את הנאמר כאן הרבה זמן, מדוע זה התמהמהת? ועכשיו שבאת הבטח לא לנטוש!!! סתם מעניין האם כמות התגבות שתקבל יתקרב במעט לשתי המיידעלאך שפרצו לכאן בימים האחרונים, שבנוסף להיותן נקבות הן גם העמידו שאלה כבדת משקל באשכול ההיכרות שלהן. שאלת קיטבג , מה מונע ממך להסיר את המעטפת?
המשפחה הילדים וכו' וכו' (גם אין לי כוחות הנפש לחוות את המשברים הנפשיים) מתאר לעצמי שהמון מהמשתתפים בכל צורה שהיא בפורום מבינים את המניעים, רציתי להצטרף,(האמת היא שאני לא נגיש למחשב)לא יודע בסוף זה יצא לפועל, שהחיינו וקיימנו
למנהלת הפורום תודה מיוחדת, כן כמעט כל+.(פחות או יותר) לא רציתי לדייק לא אוהב את הבריסקרים, לגבי אובדן האמונה, ממשפחה מאוד חרדית,שנים ע"ג שנים עם ספיקות וחיבוטי נפש כשנאבד הוא נאבד לגמרי, שום עול לגביי מבחינה דתית, אשתי רק יודעת על ספיקות באמונה,ואי קיום הנחת תפילין ותפילה,