חדש בפורום

חדש בפורום

שלום לכולם הבוקר קמתי מהשבעה אני חייב להוציא את זה החוצה נשארתי רק עם הבן (ילד מקסים בן 8) רוצה להכיר אנשים חדשים אמיר

פשו שי ת

New member
מירמיר

משתתפת בצערך-שלא תדע עוד צער אתה הגעת למקום הנכון לצערינו כאן אךה יכול לכתוב מה שאתה רוצה ולשפוך מהלב כאן כולם מבינים אותך. שולחת לך חיבוק של חיזוק
חגית

הכל אצלך טרי וכואב

ופה תפגוש באנשים ונשים שעברו את האובדן שאתה עובר השבעה זה הזמן הראשון שיושבים ועכשיו מתחילים לעשות דברים ומנסים להמשיך לחיות כמו שאר האנשים וכל יום שונה מקודמו , ובכל יום יתגלו דברים נוספים תתחיל לפעול צעד אחר צעד החברים פה יעזרו בעצה טובה ובחיבוק חם פה יקבלו אותך בהמון הבנה וישתדלו לתמוך ולעזור בדרך לשגרה חדשה של חיים כי הילד/ הבן יבקש ממך שגרת חיים שילד צריחך והמון המון אהבה

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif משתתף בצערך.

רעיון טוב מאוד להתחבר אלינו. כל הכבוד לך על ההתמודדות. חגי (אלמן 5 שנים , עם חמישה ילדים. אז, שני הבנים הצעירים-היו בני 8 שנים. לפניהם נולדו שלוש בנות).

nomies

New member
עברו 5 שבועות ואני עדיין לא מאמינה

אתמול לקחתי קרובת משפחה המתגוררת הרחק מעבר לים אל קברו , אף פעם לא הבנתי מה מחפשים אנשים בבתי קברות כיצד הם שואבים כח מכך? והנה מצאתי עצמי "קרובה" יותר, ואז בגחמה ספונטנית שילמתי עבור חלקה לידו,.. לא סיפרתי על כך לאיש, אני די נבוכה , ואפילו מתביישת אבל באופן בלתי מובן חשה רגועה יותר

תודה רבה

החיזוקים האלה פשוט עושים לי טוב צריך המון כח... לאט לאט אני מתחיל לאסוף כוחות זה לא דבר קל אף אחד לא הכין אותי לאפשרות כזאת אמיר

hani31

New member
נעמי- אל תתביישי !

נעמי יקרה , את לא צריכה להצטדק או להתבייש בכך, עשית מה שהרגשת לנכון לעשות וטוב שכך. ובמיוחד אם את רגועה יותר אז כנראה שכך היה צריך להיות . אנחנו פועלות בדרך כלל על פי הרגש , ואפשר להבין מכך שיחסייך עמו היו נפלאים וטובים היי גאה שזכית לימים יפים עמו ! שולחת לך חיבוק .

nomies

New member
תודה חני

כן היתה לנו זוגיות מפרגנת ויציבה שעמדה בטלטולי החיים ואני פוחדת עכשיו מההתמודדות לבד כאשר החל מגיל 19 היתה לי משענת ככ חסונה ומיטיבה .

2א מאה2ה

New member
../images/Emo24.gif נעמי היקרה../images/Emo24.gif

כשנה לאחר שאבי ז"ל נפטר אימי שתיבדל לחיים ארוכים רכשה את אחוזת הקבר שלצידו.. אבל היא לא התביישה . היא הזמינה את כ-ל המשפחה לסעודת הודיה.. כן כן כמו חנוכת בית . והודיעה על הרכישה . זה עניין פרטי ואישי.. כל אחד וההרגשה שלו אולי את קרובה מידי לפטירתו כדי להבין שמה שעשית זה בעצם בחרת בחיים. תרתי משמע ואפילו טריפל אני גאה בך |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו| |4ו|

פשו שי ת

New member
nomies יקרה

אם את חשה טוב עם הצעד שעשית זה הכי חשוב את עשית מה שטוב לך
חגית

הגעתי למסקנה שאני לעולם לא אבין,

עברו כבר שנה וחמישה חודשים ואני עוד לא מאמין. גם אני רכשתי חלקת קבר ליד רעייתי, לא הצהרתי על כך ולא הלכתי לספר אבל כולם מבינים, מי עוד יכול להשאיר חלקת קבר ריקה על ידה.

tul9ad

New member
היי אמיר

קשה להגיד ברוך הבא, כי מי שמגיע לפורום הזה, חווה את התקופה הקשה ביותר שאפשר לחוות בחיים, אין דבר קשה מזה להתמודד הכל מתמוטט על ראשינו, האדמה מזדעזעת, והחחיים לעולם לא יהיו כפי שהיו עד היום, וכל יום חווים קשת של רגשות, פעם מרגישים טוב וחושבים שהנה אנו מתקדמים , ויום למחרת מגיעה נפילה שלוקחת אותנו אחורה, אני ממרומי ותק של 3 חודשים יכולה להגיד לך, שהחיים יותר חזקים מהכל ובאיזה שהוא אופן החיים ממשיכים. אני הצלחתי להתחזק בזכות הפורום הנפלא הזה שבו כולם נמצאים באותה סירה ואתה מבין שכל מה שאתה חווה הוא נורמלי ונמצאים בתהליך של אבל. אנו נמצאים כאן בשבילך , להקשיב, לעודד ולתמוך חיבוק ענק לך לילד המקסים

תודה רבה

אכן תקופה לא קלה מזל שיש לי ילד מקסים ובוגר מאחל גם לך שהחיים יטיבו איתך אמיר

למעלה