חדש בפורום

yishi

New member
חדש בפורום

שבת שלום לכולם חדש בפורום אז נעים מאוד ולכבוד לי .גם אני סרוג גרוש {43} מאחל לכם המשך שבת קסומה ומהנה

ולמה כבודו לא יכול להמתין עד צאת השבת?

זה היה כל כך דחוף ובהול לספר לנו את זה? גם אם לא הייתי חובש כיפה לא הייתי מרשה לעצמי לכתוב בשבת בפורום שהוא דתי. תכבד את האנשים וע"י כך גם את עצמך!

MrCheff

New member
ואולי הוא סרוג רפורמי?

על הפורום הזה לקבל כל אדם שמרגיש הפורום הזה מתאים לו. ואם הוא כותב בשבת, סבבה. אתה לא רוצה.. אל תקרא ואל תגיב לו.

תביט,הפורום הוא מקום ציבורי...

ב"ה זה יתחיל בגלישה בשבת ועשוי/עלול לגלוש גם לענינים הרבה יותר לא צנועים. גם אני לא כותב בפורום ובפורומים בשבת. יפה שדנת אותו לכף זכות וזה יאמר לזכותך ואהבתי,אבל מתבקש לשמור כאן על אופי קדושתי. חיי חול יש לנו 6 ימים,אז יום אחד 25 שעות התנזרות,לא יקרה דבר! וגם אני מאמין שאילו היה מציג את עצמו בצאת השבת,אולי המזל יאיר לו פנים אף יותר ויזכה למצוא עצמו שוב בברית הנישואין מחדש. באנו לכאן לעשות תיקון,חבל שאחד חס ושלום חוטא וחס ושלום יחטיא אחרים.

MrCheff

New member
תיקון?

זה יתחיל בגלישה בשבת ועלול לגלוש לכך שהוא יראה סרטים בשבת, תוך כדי אכילת פיצה פפרוני.. נו, באמת. תהיה סמוך ובטוח שהוא לא בא לפה להפיץ פה דברי תועבה, אלא בסה"כ לפגוש אנשים נחמדים. חבל שהגבת אליו כמו שהגבת. כי מבחינתי צורת התגובה הזו גרועה מחילול השבת שלו. כיבוד האדם גדול מקיום מצוות, כמו שנאמר: "עבירות שבין אדם למקום, יום כיפורין מכפר, אך לא עבירות שבין אדם לחברו". כמו-כן, לא ראיתי שסרוגה ופלפל כתבו שמתבקש לשמור כאן על אופי קדושתי. אם זה האופי של המקום, אני אדיר את רגליו ממנו. לא ראוי שתהיה פה כפייה דתית מכל סוג שהוא. מצידי הוא יכול לכתוב פה בשבת. לא מתאים לך, אל תקרא מה שהוא כותב! ו-עוד... אין שום קשר לבין זה שהוא מחלל שבת לבין מציאת בת-זוג (אם הוא בכלל מעוניין) ודבר אחרון: אני לא באתי לעשות פה תיקון... באתי לפה כי סרוגה פלוס הבטיחה לי קוראסון שוקולד-שקדים מארקפה (שעדיין לא הגיע... לידיעתך) מי שמחפש תיקון שילך לקבר של איזה רבי וידליק שם נר נשמה...

לא

אין פה כפיה דתית וכל גולש שמוצא שהפורום מדבר אליו מוזמן לכתוב ולהיות עימנו. ובאשר לקרואסון , כנראה שהשליח אכל אותו בדרך.
. יודע מה? כשיהיה מפגש פורום אני מבטיחה להביא לך אחד באופן אישי.

תגובתך תוקפנית,מוקצנת ומוגזמת

ב"ה ואיפה ראית כפיה דתית? העיקר קפצת!!! ואגב,מותר להעיר לאדם שכן:הוכח תוכיח את עמיתך ולא תישא עליו חטא(ויקרא-קדושים). אז בעצם אתה נותן לו הכשר לחטא,ויאללה,תבוא ביום הכיפורים,יסלח לך ואח"כ חוזר חלילה,תשאר בחטא. אתה כל כך קפצת עד כדי כך שאפילו לא שמת לב מבין השורות שיפה שדנת את האדם הזה לכף זכות,ואפרופו הדלקת נר(אל תזלזלזל טוב,הפוסל במומו פוסל),אני כהן כך שאני לא יכול/צריך או מורשה לעלות לקברי צדיקים. אני מריח ממך(לצערי) נימת זלזול והתנשאות וחבל. חבל שכל פיפס והערה בונה אתה כבר זועק:גוואעלד,כפיה דתית. גם אני לא באתי לתקן,אבל זה מקום שגולשים כאן דתיים,ובהחלט יתכן והדבר צורם להם(גם אם לא הביעו זאת)שנכתב כאן בשבת. אח"כ גם יציעו אולי כאן חס ושלום רחמנא ליצלן לדבר כאן על נישואי זוגות חד מיניים,לא לקיים ברית מילה וכיו"ב. מצווה גוררת מצווה,ועבירה גוררת עבירה. יום טוב לך!

MrCheff

New member
אתה כנראה לא מכיר אותי. הייתי נדיב איתך

נקטת בדרך משפילה ואנטי חברתית. הערת לאדם בפרהסיה על משהו שאינו תואם את סולם הערכים שלך. אני למשל, הייתי נוקט בדרך אחרת... שולח לו מסר אישי בתפוז בו מבהיר כי לדעתך אין מן הראוי לכתוב בפורום בשבת. אגב, עוד משהו... חשבת אולי שהאדם גר במקום בו השבת נכנסת/יוצאת בשעות שונות ממקום מגוריך? אולי הוא גר באוסטרליה ואז הוא כתב זאת במוצ"ש? אני בגישה לתת לאדם לבחור את דרכו ולדון אותו לכף זכות. צורת ההתנהגות שלך היא בריונית ולכן גם התגובה שלי הייתה בהתאם. וחוץ מזה, אני חושב שהגיע הזמן שתסביר לנו כיצד מסתדרת העובדה שאתה נוצרי (פעיל בפורום נצרות בניק פטריק הקדוש עם מסרים נוצריים) ויהודי דתי? ואל תטרח להגיד שזה לא אתה, כי סגנון הכתיבה זהה, כולל הבולדים שאתה שם בכל מקום כדי להדגשי משהו ובקיצור... חיה ותן לחיות... סלאמת כל טוב ונאמר שלום

היית תוקפן(ועודך) ממשיך

ב"ה ואילו היית מכירני במציאות,היית יודע שאינני בריון,לא מילולית ולא פיזית. כן,אני לא מכחיש ולא אכחיש שאני גם בניק:פטריק הקדוש,אתה בכלל יודע מי היה פטריק? כי אני חקרתי ומצאתי שבהחלט ישנם קווים לאישיותו שבאיזשהו מקום מתנגשים עם חיי. אני מרשה לעצמי לכתוב ולהתבטא בכל מקום,ולא אתה ושכמותך יחסמו או ימנעו ממני לומר כשזה מפריע,על אפך וחמתך!!! תהיה בריא.

MrCheff

New member
אני תוקפן.. סבבה!

היה נחמד להכיר אותך (בעצם לא ממש) ואת הפורום הזה. אבל, ממש לא מתאים לי שיערימו לי כללי התנהגות בפורום פתוח. אני עוזב את הפורום... לא מתאים לי שיגידו לי מה לעשות. אני כבר לא בן 6. שא ברכה, מקווה שלא ניפגש בפורומים אחרים.

מי שמזלזל בהדלקת נר על קברי צדיקים

ב"ה כנראה פוסל חלק מעמו ויהדותו. לא היית צריך לנקוט בצעד כה דראסטי,אך הבחירה שלך!!! בהצלחה,ואני בניגוד אליך לא חושש אם יפגיש אותנו האל/הגורל,או whatever. בהצלחה בהמשך דרכך!

מצטערת.שלא ברכתי אותך

ברוך בואך. פלפל מנהלנו הניכבד קבע שכל גולש חדש מביא עימו עוגה ומכבד בה את כל החברים. הקפה עלינו. מקווה שתהנה איתנו.

למעלה