חדש בפורום

InMyTree

New member
חדש בפורום

ברק 16 י"א שומע הרבה QUEENיש לי הכל מ-QUEEN עד JAZZ , INNUENDO CLASSIC QUEEN GREATEST HITS ו QUEEN TALKS(ריאיון + שיר THANK GOD I?TS CHRISTMAS) חורש את קווין כבר הרבה מאוד זמן וזהו. =]

Teo Toriatt

New member
ברוך הבא

מעניין שהעשור של ה80 לא קיים אצלך (חוץ מהאוספים) יש סיבה? או ש"ככה יצא" ?

InMyTree

New member
הסיבה?...

אמממ כעקירון אני שומע QUEEN בזכות אבא שלי שלו היו כל התקליטים ואת הדיסק(INNUENDO) עכשיו הוא טוען ששנות ה-80 הרבה פחות טובות ורק שבINNUENDO הם חזרו לרוק של שנות ה-70

Teo Toriatt

New member
איש חכם אבא שלך

אני מסכים איתו - אבל חפש למטה את השרשור של שנות ה80 ותראה שהדעות חלוקות לכאן ולכאן, והם עשו גם דברים טובים ב80 שאולי שווה לך לשמוע

InMyTree

New member
יש כמה שירים משנות ה-70 שאני אוהב פשוט אני

לא יכול לשמוע דיסק שלם משנות ה-80 כי הוא יותר מדי דיסקו כזה לעומת שנות ה-70 שאני יכול לשמוע את אותו הדיסק כמה פעמים ברצף ..

mia01

New member
אני אישית גם חובבת של שנות ה70 המוקדמות

לדעתי החומר עד a day at the races כולל, הוא הטוב ביותר שהם כתבו. בכל מקרה דווקא השבוע היה לי פתאום מוזה מטורפת לשנות השמונים והאמת לא סתם לשנות ה80 אלא לHOT SPACE !!!! (רחמנא ליצלן). בכל מקרה לפעמים קליל זה כיף....

VC820

New member
HOT SPACE

האלבום הזה תמיד נחשב לעוף מוזר בקרב מעריצי הלהקה. אני יודע שרבים אוהבים לשנוא את האלבום הזה אבל יש בו משהו מיוחד . השיר הראשון שיצא מהאלבום הזה היה Body Language ואני זוכר שכל פעם ששמעתי אותו התלהבתי מעבודת הבאס הנהדרת שבו. מצ''ב קטע ביקורת של יואב קוטנר על האלבום כשיצא מעניין לקרוא את זה.

Teo Toriatt

New member
אהבתי

הוא שם את האצבע על הנקודה בנושא ההפקה. מעניין לראות ביקורת ב"זמן אמת" ולא אחרי שנים כשמי שכותב יודע מה הצליח ומה לא. שועשעתי על התרגומים של שמות השירים, של מי היה הרעיון שחייבים לתרגם שמות של להקות ושירים? טוב שוויתרו על זה בהמשך השנים (למרות שלצח נחיה עם סגול עמוק, דיבור חדיש וחיפושיות הקצב
)

טוב אני גם מעריצה על MT אבל חובבת Q מאוד.

מאוד ביחוד תקופת האייטיז שלהם שלדעתי הכי טובה יש להם בתקופה הזאת את הסאונד הכי טוב.

Liron1710

New member
גם האבנים המתגלגלות לא נשמע משהו,

ושלא לדבר על להקת המי.. למה באמת צריך לעברת כל דבר.......?!

mia01

New member
../images/Emo6.gif"תשובות עוקצניות"...?!

יפה! זה סרוק? כלומר יש לך את הקטע המקורי? אני ממש לא אוהבת לשנוא את הוט ספייס ואני אוהבת אותו הרבה יותר מאשר את The works לדוגמא... בכל זאת, אני בהחלט לא חושבת שיש מה להשוות בינו לבין שנות ה70 המוקדמות כי אני חושבת שרוב המעריצים של קווין אוהבים את הייחוד שלהם, הצליל המיוחד, ההרמוניות הקוליות והרוק הבומבסטי של תחילת ה70 ובגלל זה יותר קשה להתחבר להוט ספייס. לא בגלל שהוא לא טוב...

VC820

New member
כן,זה סרוק

מגזיר עיתון ששמרתי כשיצא האלבום,תחוב בתוך הקרטון של התקליט.... את בהחלט צודקת שאין מה להשוות בינו לבין התקליטים של שנות השבעים. הוא נשמע מאוד שונה ממה שהורגלו המעריצים. גם היום ,לאחר שעברו שנים רבות מאז שהוא יצא,הוא עדיין נשמע "אחרת" יחסית למה שהלהקה עשתה לפני ואחרי.

mia01

New member
חשבתי שרק אני עדיין שומרת גזרי עיתונים ../images/Emo13.gif

אני כבר לא מוסיפה דברים אבל יש לי אלבומים מלאים בחומר שאספתי החל מסוף שנות השמונים ועד סביב 98'.

InMyTree

New member
אתה יכול לשלוח לי קישורים לביקורות על

אלבומים? תודה

למעלה