חדש בפורום

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

ברוך הבא..D: אני נושיבת 18 עם באנדיטית ברמה 16 ופייטרית ברמה 36 בברה

IceFairy

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

יש לי בישופ אוטוטו רמה 127, פייג' רמה 43 ונוב שאני מטפחת ועתיד להיות ה-HB מיול שלי. בת 41, וגם הילדים שלי במייפל, למרות שפחות, לבן שלי יש פייטר ברמה 57 (בפרישה חלקית מה שנקרא) ולבת שלי קוסמת קרח ברמה 4X (גם היא בסוג של פרישה, בגלל בגרויות).

וואוו את כבר רמה 127 ../images/Emo2.gif

תגידי, את מוכרת התעלקות? אם כן, איך וכמה?
התשלום מראש? משלמים גם על שיקויים? ובכלל ספרי עוד חוויות...

IceFairy

New member
אכן כן, רמה 127 ../images/Emo9.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif

היום הגעתי באמת לפסגה שהכי רציתי וזה סולו במפה של הסקלים, ה-EXP שם פשוט מטורף, אני מחלקת את המפה עם עוד שני חברים יקרים שלי שהם HERO כך שהספאון פשוט מעולה. פה ההנאה האמיתית שלי מהמשחק, מקססתי את הג'נסיס לרמה 10, כעת אני צריכה לעבוד על שדרוג הג'נסיס לרמה 20, במקביל אני עובדת גם על ה-HB MULE שלי. עבורי כל הדרך עד עכשיו זה היה מאין מסע להגיע לשלב שאני נמצאת בו כעת, מפה, נותר רק להתחזק.

oded12120

New member
אני מתגייס בנובמבר [=

עדיין לא יודע לאן. בכללי יש לי מנילה קרבית בגלל הפרופיל(97). רשמתי מקודם 2 תגובות במקום לא טוב ורק עכשיו קלטתי איך כל הפורום הולך(אני בדר"כ לא נמצא בפורומים) שבהן רשמתי תודה על כל התגובות(המהירות מאוד) ושהתגובות של קים ויעל הצחיקו אותי מאוד [= בכל מקרה מיש רוצה יכול לדבר איתי הדמות שלי היא eloded בbera.

D amaged R oses

New member
אמג!!!!!!

אני מכירה אותך!!!! ראיתי אותך עם חבר שלי בלודיפיקיו, ויש לי אותך בבאדיליסט! אתה אחלה גבר אתה :) אני INEERSAKURA

oded12120

New member
חחח גדול!!! ,עולם קטן [=

אני עכשיו משחק יותר בpriest שלי,במיוחד עכשיו שקניתי לו הרבה nx.. אני יוסיף אותך אצלו לbuddy ^_^

MiRi XD

New member
אני מירי,

קשתית ברמה 26(אחרי חצי הדרך של להיות האנטריתF7) בקהיני..

Jolteon

New member
ברוך הבא =]

נווה, בן 16, פייג' בקראדיה ואייס/לייטנינג וויזארד בברה =] יש עוד, אלו הראשיים. אה, וכנראה הולך להיות בנדיט בקהיני (חברים מהקיבוץ שכנעו אותי XP) =]

tinkiwinky

New member
בהצלחה וברוך הבא :)

אני מאיה בת 51 :) כן כבר סבתא חחחח ויש לי bowmster בברה כמובן רמה 121. ואכן אחלה פורום וכן גם הבת שלי משחקת (היא כרגע בחופשה ) ואחיות שלי ואחינים שלי ................. בקיצור כמעט כל המשפחה בברה חוגגים.

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

למעלה