חדש בפורום

Red 5

New member
חדש בפורום

שלום לכולם... אני חדש פה, בשנות העשרים לחיי... מאוד אוהב את ספרי הארי פוטר וגם את הסרטים כמובן (חוץ מהשניים האחרונים, הם נחמדים אבל כבר לא משהו בעניי) רציתי גם לשתף אותכם שאחרי הרבה הרבה זמן הצלחתי לשכנע את חברה שלי לראות את הסרט הראשון והיא נתפסה לגמרי, היום כבר התחלנו לראות את השני. ולגבי הסרט החמישי, אני מניח שכבר דיברתם על זה פה, (בדקתי קצת אחורה) בכל מקרה ראיתי אותו כשהוא יצא והרגשתי שזה היה פספוס רציני, ומה שהכי הרגיז אותי בסרט זה שהתפקיד של רון והרמיוני הצטמצם לכמעט כלום, מדמויות ראשיות הם הפכו לשוליות ביותר. בכל מקרה רציתי לדעת אם אתם גם חושבים כך ובכלל לדעת מה היו הביקורות לסרט החמישי. ולקראת הסרט השישי אם אתם יודעים על איזה שינוים, אם אם יהיה יותר זמן מסך לרון והרמיוני. בסרט מלחמת הכוכבים למשל אחרי שאימת הפאנטום קיבל ביקורות גרועות ממעריצי הסדרה, ג'ורג' לוקאס עשה כמה קבוצות מיקוד לפני שצילם את הסרט השני , רציתי לדעת אולי עשו כזה דבר גם במקרה הזה. בכל מקרה נעים מאוד ולילה טוב לכולם.

themominit

New member
ברוך הבא!

מבחינת סרטים, הסרטים הכי אהובים עליי הם השלישי והרביעי (השלישי כי לדעתי הוא פשוט מבויים הכי טוב והרביעי כי דניאל נראה כמו בנאדם) . בכל מקרה מהחמישי התאכזבתי המון, ציפיתי כ"כ הרבה לשיחה של דמבלדור והארי בסוף , שיצא כמו "אף אחד לא יכול לחיות עם השני חי?" "כן". "וואלה" . על שינויים כאלה אני לא יודעת, אבל אם תדפדף למטה יש כמה קישורים ליוטיוב...אפשר לראות בין השאר את המדים של הקווידיץ' , הנשיקה דרך מצלמת הבמאי ואת דמבלדור במערה וכו'...

ברוך הבא!

בקשר לחמישי, אני דיי מסכימה... הדמויות האהובות עלי בסיפור הם רון והרמיוני ומה מה שביניהם ומאוד התאכזבתי שלא הראו את הקטעים שלהם מהספר עוד אבל מה לעשות בכל מקרה בקשר לססרט השישי חדשות טובות! ידגישו יותר את הקטע של רון -הרמיוני ולבנדר שזה מעולללה! וגם יחזירו את הקווידיץ' שזה גם מצויין:) השתלבת מהירה בפורום :)

ברוך הבא!!!=]

באמת שאין לי כח לפתוח את הדיון הזה בפעם האלף..אני רק אגיד שנראלי שאני אחד האנשים שהכי התבאסו בעולםםם מהחמישי..היה באמת חרא של סרט לדעתי...הקטע העצוב זה שזה אחד הספרים היותר אהובים עליי..אז די התבאסתי.. ובקשר לשישי--מה שאריאל אמרה (אמרה- נכון..?? את בת) זה אחלה..אבל אני כבר לא כ"כ אוהבת את הרמיוני..אני מודה שזה בגלל אמה ווטסון, אני פשוט כ"כ שונאת איך שהיא משחקת את הרמיוני..!! היא הייתה אובה בראשון, בשני, בשלישי אולי קצת..וזהו! אני הכי אהבתי את השלישי בכל מקרה.. הכי טוב לדעתי=)

למעלה