חדש בפורום

elwiz

New member
חדש בפורום

שלום לכם אנשים יקרים. שמי אלרן. כבר שנים שאני מתמודד עם בעיית הגמגום שלי. למרות הכל לא נתתי לבעיה להשתלט לי על החיים. בבתי הספר השתתפתי בשיעורים, בצבא עסקתי בעבודה שדרשה שיחות רבות בטלפון, וכרגע הנני עובד בתור מלצר. למרות כל זאת בתקופה האחרונה אני מתקשה להתגבר על הדיכאון. על התחושה שיש בי משהו פגום. אני מבכה על כך שיש לי בעיה שבעולם כיום היא מאוד רצינית, וזו בעיית תקשורת. זה התחיל אחרי שהיתה לי תקופה נפלאה, שלא גמגמתי בה כמעט בכלל, ואז הכל התחיל להשתבש. הגמגום עלה לרמות חדשות, שלא הכרתי לפני, הביטחון ירד, וכך גם הרצון לדבר עם אנשים. הדבר שהכי מתסכל הוא שאנשים לא מודעים בכלל לבעיה, ואני מוצא את עצמי מסביר ומרצה עליה כל פעם מחדש. למען האמת כבר די נמאס לדבר עם כל אדם חדש על הבעיה הזו. בתודה מראש, אלרן נ.ב הבנתי שיש כנס מגמגמים, אם תוכלו למסור לי פרטים אני אשמח להגיע.

vicz

New member
אתה מתאר בדיוק את מה שעובר עליי

אמנם בבית ספר לא פתחתי את הפה, אבל בצבא היה לי תפקיד שבו הייתי צריכה לדבר לפחות6-7 שעות ביום וזו הייתה תקופה נפלאה עבורי. הייתי מגמגמת אבל הרבה פחות מאשר לפני הצבא והכי חשוב - קיבלתי ביטחון לדבר שלא היה לי לפני. השתחררתי לפני שנה וחצי ומאז אני סטודנטים, אך לומדת בעיקר בבית ולכן לא יוצא לי לדבר הרבה ו.... הגמגום חזר ולפעמים הוא יותר גרוע מאשר היה לפני הצבא. והביטחון העצמי בהתאם. לפני שבועיים לראשונה אחרי 3.5 שנים ביקשתי מאמא שלי לשאול משהו בשבילי. דבר שהייתי עושה כל הזמן לפני הצבא ולא עשיתי אף לא פעם אחת מאז שהתגייסתי. אך אני עדיין מקווה שכשאחזור לדבר הרבה - הזמנים הטובים יחזרו
אתה מוזמן להישאר ולחלוק את החוויות איתנו, אנשים שלא צריך להסביר להם מה זה גמגום. ויקי

elwiz

New member
תודה

למען האמת לא יצא לי לפגוש כל כך הרבה אנשים מגמגמים, וגם לא ידעתי שיש פורומים בנושא ולא לדבר בכלל על מפגשים. זה ממש מדהים שיש קבוצה כזאת שלא צריך להתבייש בפניה, כי כולם מבינים פחות או יותר מה עובר עליך. אני ממש מקווה שיצא לי להגיע לכנס כי זה נראה לי ממש מעניין. ותודה על העידוד, זה ממש עוזר.

shoshyyy

New member
הפרטים באתר של אמב"י

הולך להיות כנס מאוד מעניין!!!!! ambi.org.il

למעלה