חדש בפורום

• פותח הנושא mx47
  • פורסם בתאריך

mx47

New member
חדש בפורום

שלום לכולם אני חדש בפורום אבל אם אתם מסתובבים באתר : televizia.net , אז רובכם מכירים אותי בתור קיקסטנד. אני שמח להיות פה ואני חושב יש לי מה לתרום לפורום הנהדר הזה. אני מחפש מערכון ישן שלא משמיעים אותו יותר: אם אני לא טועה מדובר מתוכנית כדוגמת יתוש בראש.מדובר על מונולוג של ילד מהעתיד בשם יהוכין טיים-טייבל. המונולוג הוא על כך שהוא משתמש במכונת הזמן של בית הספר בו הוא לומד. הוא מגיע לתל אביב של שנות שבעים או השמונים וחווה חוויות שונות. למישהו יש מושג בה מדובר ?

D o r o t h y

New member
ברוך הבא

אני חושבת ששמעתי משהו כזה .. אבל לצערי לא ממש יודעת לתת לך פרטים. זה מעורפל מדי.

cucipop

New member
תשובה

זה קטע מתוך תכנית הרדיו "לצון נופל על לצון". דרך אגב המורה היא "איי בי אמה".

mx47

New member
תודה

נכון! כעת אני זוכר, תודה אבל היכן ניתן לשמוע את התוכנית המדוברת?

D o r o t h y

New member
באמת? חשבתי שזה משהו נפרד

אז זה באמת חיבור שילד כותב על הסיור בזמן (משום מה זכרתי איזשהו קשר לדן בן אמוץ, כי זה נשמע כמו המערכון שלו הל הילד שכותב יומן "איפה בית הספר....")

shuky63

New member
המערכון הוא טיול שנתי בעבר מהתוכנית לצון נופל

על לצון. הטיול הוא לירושלים של שנות השמונים: "הגענו למקום שנקרא כנסת,אבל לא היה שם אף אחד.שאלתי את המורה אי בי אממה מה זה כנסת והיא אמרה שהיא לא בטוחה אבל היא חושבת שאנשים נלחמו שם אחד בשני וגם בחיות".הוא פוגש גם קבוצת אסירים שנמלטה באותה תקופה מכלא רמלה. לשמוע את זה זו יכולה להיות בעיה כי המקום היחד שיכולה להיות הקלטה(אלא אם תמצא פריק של לצון נופל על לצון שהקליט ושמר את כל התוכניות)זה בארכיון קול ישראל ושם זה בטח מקוטלג בתוכניות שלמות על פי תאריכים של התוכנית. את המערכון הגיש עד כמה שזכור לי עודד בן חור(מצלצל לי בזכרון הקול שלו)

בני בום

New member
שם המערכון הוא

"הטיול השנתי של שנת 2500, או - איך הגעתי לכאן".

mx47

New member
וואו

וואו. תודה. כעת נותרת השאלה איך ניתן להשיג את המערכון הנ"ל.

בני בום

New member
למשל, כאן... ../images/Emo8.gif

שנה את סיומת הקובץ ל-mp3 ותהנה - נכנס רק שליש מהקטע...

mx47

New member
וואו

ענק ענק ענק! שנים חיפשתי את זה. האם מיותר לבקש עוד ?

למעלה